Η κόρη του Tom Cruise είναι ένα τέρας!
Γιατί τα ξένα media γράφουν τα χειρότερα για την μικρή Suri;

Δημοσίευση 18/4/2016 | 15:50
Το όνομά της είναι Suri και γίνεται 10 ετών. Για την κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes ο λόγος, που όλα τα αγγλοσαξονικά μίντια συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα διαβολικό και κακομαθημένο παιδί. «Ο Cruise και η Holmes έκαναν μαζί ένα παιδί-τέρας», γράφει χωρίς περιστροφές, ανήμερα των γενεθλίων της μικρής Suri (18 Απριλίου 2006), η online έκδοση της Madame Figaro.
«Είχε εμμονή με τα παπούτσια από την ηλικία των 3 ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της από τα 4, αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά σε ηλικία 8 ετών και με στιλ πάπισσας στα 10. Γιατί είναι τόσο κακιά;» γράφει το περιοδικό για τη 10χρονη Suri.
Ο μπαμπάς Tom Cruise δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και είναι γνωστός στο Χόλιγουντ για τις απίστευτες παραξενιές και ιδιοτροπίες του. Οταν πάει σινεμά αγκαζάρει και κλείνει όλη την αίθουσα. Οταν έχει γύρισμα για ταινία απαιτεί ιδιωτικές τουαλέτες μόνο για τον ίδιο. Οσο για την Κέιτι Holmes, δεν έχει το καλύτερο όνομα στον κόσμο του θεάματος. Μήπως το παιδί έμοιασε στους γονείς του;
Για τη Suri ήθελαν μια «φυσιολογική παιδική ηλικία», όπως έχει δηλώσει η Holmes στο NBC News το 2014. Την έγραψαν, λοιπόν, στο Avenues, ένα διεθνές σχολείο για πλούσιους, με 40.000 δολάρια δίδακτρα τον χρόνο, το οποίο βρίσκεται στo Τσέλσι, την πιο ακριβή συνοικία της Νέας Υόρκης. Σε ηλικία 4 ετών η Suri πέταξε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της στην τουαλέτα του σχολείου για να διασκεδάσει και απαίτησε να έχει cupcakes για πρωινό.
Η μικρή διέθετε πάντα προσωπική νταντά, έναν σωματοφύλακα και έναν σοφέρ για τη μεταφέρει στο FAO Schwarz -στην αγαπημένη της μπουτίκ- για να αγοράσει παιχνίδια. Ολα της τα νάζια έχουν αναλυτικά δημοσιευτεί σε όλα τα μίντια, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το πρώτο της ζευγάρι μπαλαρίνες ήταν με τακούνια και πούλιες, το 2009, όταν η Suri ήταν 3 ετών.
Δεν άργησε να γίνει fashion icon και τρόμος για όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Τα αγαπημένα της ρούχα είναι η καμπαρντίνα Burberry, η τσάντα της Ferragamo και τα τακούνια Louboutin. Σε ηλικία 5 ετών η Σούρι είχε παπούτσια αξίας 150.000 δολαρίων μέσα στην ντουλάπα της.
Σήμερα, που έχει φτάσει τα 10, δείχνει να έχει ηρεμήσει λίγο. Στο γκαλά με τη Χίλαρι και την Τσέλσι Κλίντον, τον περασμένο Σεπτέμβριο, φορούσε μια τουαλέτα Bonpoint. Δεν ταιριάζει με τα παιδιά της ηλικίας της Η νταντά της δεν άντεξε και το 2010 βγήκε στο περιοδικό Star Magazine και δήλωσε ότι η Suri είναι ένα αυταρχικό παιδί που δεν ξέρει τι σημαίνει «όχι». Εχει τάσεις να κακομεταχειρίζεται τους ανθρώπους που τη φροντίζουν, δηλαδή τους γονείς της, τους υπηρέτες και τους σωματοφύλακες.
Οπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Σούρι Cruise δεν έχει πολλούς φίλους. Ακόμη και το σκυλάκι της, το τσιουάουα με το όνομα Honey, βρήκε ευκαιρία μια μέρα και δραπέτευσε. Η οικογένεια πρόσφερε 1.000 δολάρια σε όποιον το έβρισκε, αλλά το σκυλάκι έζησε μόνο μερικές εβδομάδες στα χέρια της Σούρι. Το τελευταίο της γινάτι, το οποίο έγινε παγκόσμιο θέμα, ήταν ότι έδιωξε τον καθηγητή μουσικής που της μάθαινε κιθάρα επειδή είχαν «δημιουργικές διαφορές».
H Suri έχει μάλιστα και οπαδούς, ένας εκ των οποίων δημιούργησε μπλογκ στο οποίο αποκρυπτογραφεί όλα τα ρούχα που φοράει και εξηγεί τι μάρκα είναι, το suricruiseclothes.blogspot.com Από την ημέρα που γεννήθηκε η Suri έζησε δίπλα στα κοπάδια των φωτογράφων που περίμεναν μπροστά στο σπίτι της ή πίσω από την πόρτα της σχολής χορού που σύχναζε. Τους έβρισκε ακόμη και στην πισίνα όταν έκανε οικογενειακές διακοπές στο Μαϊάμι.
Οι παπαράτσι δεν χαρίζονται, είναι επιθετικοί. Το 2010 η Suri Cruise ήταν βεντέτα σε όλα τα περιοδικά του κόσμου. Σήμερα, η Suri είναι ένα παιδί που έζησε από κοντά το διαζύγιο των γονιών της, ασπάστηκε τη Σαϊεντολογία και εξακολουθεί να μην ξέρει πώς να επικοινωνεί με τους άλλους...