E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο «Χτύπα σαν άντρας» ποζάρει ολόγuμνος

Ο Γιώργος Καβακάκης σε αποκαλυπτική φωτογράφιση

Ο «Χτύπα σαν άντρας» ποζάρει ολόγuμνος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/4/2016 | 14:43

Κρατώντας ένα κόκκινο αβγό, το σήμα κατατεθέν της διαφήμισης που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο, ο Γιώργος Καβακάκης, ποζάρει ολόγυμνος στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συμπρωταγωνιστής της Άντζελας Δημητρίου στο σποτ που έγινε viral και προκάλεσε σάλο για τη φράση που ακούγεται σε αυτό «Χτύπα σαν άντρας», έκανε την πιο σέξι φωτογράφιση της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την διαφήμιση και τόνισε ότι τον ενοχλεί το γεγονός ότι έγινε γνωστός μέσα από αυτή, έπειτα από δέκα χρόνια στις πασαρέλες. «Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι, έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, έχοντας μάλιστα κάνει παγκόσμιες καμπάνιες αρώματος και πολύ σημαντικές δουλειές, η αναγνώριση ήρθε με κάτι πιο μικρό σε εμβέλεια δουλειάς», τόνισε ο Γιώργος Καβακάκης.

Φανταζόταν τον ντόρο που θα προκαλούσε; «Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να ‘χει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!», απάντησε.

Εκείνος βρίσκει τη φράση «χτύπα σαν άνδρας!» σεξιστική; «Ούτε καν. Είδα όλες τις ακρότητες που γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό για την παρουσία μου στο διαφημιστικό. Ίσα-ίσα. Μέχρι στιγμής είναι όλα ήρεμα», είπε ο Γιώργος Καβακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου, τόνισε: «Είναι φοβερή! Είναι ακριβώς όπως δείχνει. Είναι έξω καρδιά. Στην δουλειά ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είχε έρθει πριν απ’ όλους στο γύρισμα! Ήταν όλη την ώρα ευχάριστη και χαμογελαστή». Τη βρίσκει ωραία γυναίκα; «Για την ηλικία της, ναι. Ακούστηκαν πολύ άσχημα σχόλια. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είναι έτσι στην ηλικία της», απάντησε.

Αποσύρεται η διαφήμιση

Με μία ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook τα Jumbo ενημερώνουν ότι μετά την απόφαση να «κοπεί» η φράση «χτύπα σαν άντρας» από την πασχαλιάτικη διαφήμισή τους στην οποία πρωταγωνιστεί η Άντζελα Δημητρίου, θα αποσύρουν εντελώς τη διαφήμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

Πριν 9 ώρες

Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

Πριν 9 ώρες

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 9 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

Χτες

Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.