E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βίντεο σοκ: Η ιταλική μαφία κήρυξε τον πόλεμο στους μετανάστες ‑ Πυροβολισμοί και ξύλο

Απίστευτο σκηνικό

Βίντεο σοκ: Η ιταλική μαφία κήρυξε τον πόλεμο στους μετανάστες ‑ Πυροβολισμοί και ξύλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/4/2016 | 11:10

Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίσσονται στις πόλεις του ιταλικού Νότου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, η Μαφία κήρυξε τον πόλεμο στους Αφρικανούς μετανάστες που έχουν καταφτάσει κατά εκατοντάδες μέσω της Μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, το οργανωμένο έγκλημα έχει δώσει εντολή σε μπράβους και εκτελεστές, να εντοπίζουν και να κυνηγούν μετανάστες, έστω και αν αυτό συμβαίνει μέρα-μεσημέρι, ανάμεσα σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.

Βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης της ιταλικής αστυνομίας, δείχνει μέλη της μαφίας σε κεντρικό δρόμο του Παλέρμο, να επιτίθενται σε Αφρικανούς, να συμπλέκονται άγρια μεταξύ τους και στη συνέχεια να επιστρέφουν, με τον ένα να κρατά πιστόλι, με το οποίο φέρεται να πυροβολεί εναντίον τους, ενώ ανάμεσα στις σφαίρες περνούν αυτοκίνητα και πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαφία αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι ανάμεσα στους Αφρικανούς μετανάστες που κατέφτασαν στην Ιταλία, βρίσκονταν και εγκληματίες, οι οποίοι συνέστησαν δικές τους οργανώσεις, κόβοντας... τη δουλειά στο εγχώριο οργανωμένο έγκλημα. Η ιταλική αστυνομία εκτιμά ότι η Μαφία δεν θα ανακόψει τη δράση της, παρά τις συλλήψεις που έγιναν, καθώς ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε. Ο εκτελεστής της Μαφίας, που πυροβόλησε εναντίον των Αφρικανών, ονόματι Εμανουέλε Ρομπίνο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο 16ετούς φυλάκισης, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση εκδίωξης των μεταναστών.

Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, δήλωσε πως η πόλη του είναι πλέον μία πόλη μεταναστών και πως η μαφία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει τις απόψεις της, καθώς ο ίδιος δεν ελέγχεται από αυτή. «Θυμάμαι πριν 30 χρόνια, όταν η μαφία ήταν πανίσχυρη, έδιωχνε με τη βία τους μετανάστες από την πόλη. Πλέον δεν μπορεί να το κάνει...», τόνισε χαρακτηριστικά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.