E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie

H 26χρονη από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της

Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/4/2016 | 19:16

H 26χρονη Τζάσμιν Μπρίτνεϊ από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της, τη Barbie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια είναι καθηλωμένη από τον λαιμό και κάτω σε καροτσάκι από την ηλικία των 9 ετών, όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδέψει σε μαλλιά, ρούχα και μακιγιάζ περίπου 12.830 ευρώ.

«Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ήμουν 9 ετών, έτσι λοιπόν ποστάρω φωτογραφίες μου στο ίντερνετ, προκειμένου να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους που έχουν τραύματα στη σπονδυλική στήλη ή ζουν με αναπηρίες και αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ» λέει η Τζάσμιν, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Καταρίνα Κοσκιράντα.

«Επίσης, περνάω ώρες για μαλλιά, make-up και ρούχα, ώστε να μοιάζω στη Barbie και σε σούπερ σταρ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς» προσθέτει και διευκρινίζει: «Για μένα είναι ένα σύμβολο πως μια μέρα θα συμβεί ένα θαύμα και η ζωή μου θα αλλάξει και θέλω και οι άλλοι να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζάσμιν, παρά την αναπηρία της, εργάζεται ακούραστα για φιλανθρωπίες και συμμετέχει σε συμβουλεύει ανθρώπους που είτε είναι τετραπληγικοί είτε πάσχουν από παραμορφωτικές ασθένειες.

«Από το ατύχημα και μετά δεν μπορώ να κουνηθώ, ωστόσο δεν έχω σταματήσει να ζω τη ζωή μου στο μάξιμουμ και για μένα αυτό σημαίνει ότι ποζάρω ως τη μοναδική τετραπληγική Barbie ή τετραπληγική σωσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον κόσμο. Και η κούκλα και η τραγουδίστρια είναι τα είδωλά μου και με βοήθησαν με τον τρόπο τους να ξεπεράσω τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Τώρα αφιερώνω τη ζωή μου στο πώς θα τους μοιάσω. Για την ακρίβεια, όποτε βγαίνω έξω φοράω λαμπερά συνολάκια, είμαι πολύ μακιγιαρισμένη και φοράω πάντα ψηλοτάκουνα πάνω στο αναπηρικό μου καροτσάκι! Έχω εμμονή με τα παπούτσια. Όσο πιο ψηλοτάκουνα τόσο πιο καλά και φυσικά το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι τα Christian Louboutin μου» λέει.

Η ίδια λέει πως μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει, αλλά σε περίπτωση που κάποτε τα καταφέρει θέλει να είναι προετοιμασμένη, για αυτό και έχει ξοδέψει για αυτά τα Louboutin 500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 5 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 5 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Χτες

Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.