E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκότωσε την 16χρονη αδερφή του γιατί χρησιμοποιούσε κινητό

Με κουζινομάχαιρο επιτέθηκε 20χρονος στην έφηβη

Σκότωσε την 16χρονη αδερφή του γιατί χρησιμοποιούσε κινητό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/4/2016 | 13:18

Ένας άνδρας από το Πακιστάν χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να δολοφονήσει την αδερφή του εξοργισμένος επειδή χρησιμοποιούσε ένα κινητό τηλέφωνο και μάλιστα μιλούσε με έναν άγνωστο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος Hayat Khan επιτέθηκε στην 16χρονη αδερφή του, Sumaira, στο σπίτι τους, στη γειτονιά Orangi ενώ ανώτερος αξιωματικός δήλωσε ότι στη συνέχεια την πέταξε έξω από το σπίτι όπου οι γείτονες συγκεντρώθηκαν για να την βοηθήσουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το να μιλάει μια γυναίκα στο κινητό της ιδίως με έναν άνδρα που δεν είναι συγγενής της, θεωρείται ταμπού για τους συντηρητικούς στην πακιστανική κοινωνία. Μιλώντας από το κελί του, ο Khan δήλωσε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον στην είσοδο του σπιτιού. Όταν τη ρώτησα με ποιον μιλάει, μου είπε να μην με απασχολεί και ότι δεν είναι δική μου δουλειά και επίσης ότι είναι ελεύθερη να μιλάει με όποιον θέλει. Ήθελα μόνο να την τρομάξω με το μαχαίρι αλλά την τραυμάτισα θανάσιμα. Φυσικά λυπάμαι πάρα πολύ. Θα ήθελα, αν μπορούσα να πεθάνω.»

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάποιον που βρισκόταν στο σημείο, λέγεται ότι δείχνει τον κόσμο που είχε μαζευτεί γύρω από τη Sumaira και ένα αγόρι που έκλαιγε. Η έφηβη ήταν ντυμένη με έναν κόκκινο χιτώνα και πορτοκαλί μαντίλα και τυλιγμένη με μια κουβέρτα, σπαρταρώντας από τον πόνο. Ένα αυτοκίνητο ενός γείτονα την μετέφερε σε ένα κοντινό νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να φτάσει εκεί σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται από συγγενείς τους στο Πακιστάν κάθε χρόνο, με το πρόσχημα της υπεράσπισης της οικογένειας «τιμής» και η Sumaira ήταν ακόμη ένα θύμα. Μάλιστα, επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του δικαστή να αποφασίσει αν θα επιβάλει ποινή φυλάκισης στο δολοφόνο, όταν οι άλλοι συγγενείς του θύματος τον συγχωρούν, ένα κενό του νόμου το οποίο, σύμφωνα με τους επικριτές, γίνεται συχνά αντικείμενο εκμετάλλευσης.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Σήμερα

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Σήμερα

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. Τ11 και στο Νέο Δελχί ο Νάσος Γκαβέλας

Σήμερα

Ο 25χρονος παραολυμπιονίκης διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στα 100μ. Τ11 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νέο Δελχί

Οι πρώτες εικόνες μετά την δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Βίντεο ντοκουμέντο

Σήμερα

Τέσσερα χρόνια μετά από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο ένα βίντεο από το στημένο σκηνικό προκαλεί πραγματικό σοκ

Τελεσίγραφο 48 ωρών Τραμπ σε Χαμάς: «Αποδεχτείτε αλλιώς έρχεται κόλαση»

Σήμερα

Το τελεσίγραφο του Αμερικανού προέδρου λήγει στις 6 μ.μ. της Κυριακής

Economist: Ο Πούτιν «δοκιμάζει» το ΝΑΤΟ με υβριδικό πόλεμο – Οι τρεις στόχοι του

Σήμερα

Παραπληροφόρηση, drones και σαμποτάζ στην Ευρώπη - Η σταθερή τακτική του Κρεμλίνου να δοκιμάζει τα όρια της Δύσης και να αξιοποιεί την «γκρίζα ζώνη» μεταξύ ειρήνης και πολέμου

Ξενοδοχεία προσφέρουν δώρα και χρήματα στα ζευγάρια που συλλαμβάνουν μωρό στα δωμάτιά τους

Σήμερα

Ο επιχειρηματίας που μπαίνει στη μάχη κατά της υπογεννητικότητας.

Ηράκλειο: Βρετανίδα τα έτσουξε στο αεροπλάνο και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Σήμερα

Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε αεροσυνοδό, άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και τελικά συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε ξεκινά η διάθεσή του ‑ Πού θα φτάσει η τιμή

Σήμερα

Κατά την τελευταία διετία, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι χαμηλότερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Συναγερμός για τις πτήσεις drones στη Γερμανία: «Αμεση κατάρριψη» ζητά ο Βαυαρός πρωθυπουργός

Σήμερα

Ο Βαυαρός Πρωθυπουργός ζήτησε την κατάρριψη των drones και την κυριαρχία στον εναέριο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.