E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση για τα δαγκώματα των ροτβάιλερ στο κορμί του 5χρονου

Ελεύθερος αφέθηκε τελικώς ο 72χρονος ιδιοκτήτης των δύο σκυλιών

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση για τα δαγκώματα των ροτβάιλερ στο κορμί του 5χρονου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/5/2016 | 12:17

Την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε ο άτυχος 5χρονος στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την επίθεση από τα ροτβάιλερ, επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.

Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου.

Σημειώνεται ότι ελεύθερος αφέθηκε τελικώς ο 72χρονος ιδιοκτήτης των δύο ροτβάιλερ, τα οποία προχθές, Κυριακή, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα το 5χρονο παιδάκι σε οικία ιδιοκτησίας του πρώτου, στον Άργιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 72χρονος απολογήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε συνοδεία περιπολικών.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην κρατηθεί τελικώς ο 72χρονος, του απήγγειλε όμως την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας.

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας Ρότβαιλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι για την ημέρα του Πάσχα. Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς του δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης «Αγγίζωο» για το τραγικό συμβάν με το 5χρονο αγοράκι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθειά λύπη μας για το τραγικό θάνατο του μικρού παιδιού. Ενημερωθήκαμε χθες το μεσημέρι από την αστυνομία την ώρα που ήταν στο χώρο που έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν και μας περιέγραψαν τι ακριβώς έγινε. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της μικρής ψυχούλας που έφυγε τόσο άδικα εχθές…δεν υπάρχουν λόγια όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και τα λόγια περιττεύουν… το παιδάκι δεν θα γυρίσει πίσω ότι και να πούμε και κανένα σχόλιο για το ποιος φταίει, γιατί φταίει δεν θα απαλύνει τον πόνο της οικογενείας.

Τα σκυλιά τα έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης όπως ορίζει ο Νόμος και έχουν μεταφερθεί στο Καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

Σήμερα

Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

Σήμερα

Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Σήμερα

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Σήμερα

Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Σήμερα

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Σήμερα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.