E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΛΑΕ: Η κυβέρνηση έδωσε εντολή για δολοφονική επίθεση εναντίον μας

Επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ΚΑΤ

ΛΑΕ: Η κυβέρνηση έδωσε εντολή για δολοφονική επίθεση εναντίον μας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/5/2016 | 13:45

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν χθες τραυματισμένα μέλη της Λαϊκής Ενότητας μετά από συγκρούσεις με τα ΜΑΤ στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της ψήφισης του ασφαλιστικού-φορολογικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΛΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τις «δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ» και την «υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ». Επισημαίνει επίσης ότι το μέλος της Σόφη Παπαδόγιαννη, που κατέληξε στο ΚΑΤ και έκανε ράμματα στο κεφάλι, θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο βκατά των αστυνομικών δυνάμεων στο Σύνταγμα, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Εν τω μεταξύ τους τραυματίες επισκέφθηκε στο ΚΑΤ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αργά χθες βράδυ, η οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους και τους εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Διαβάστε την ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας για τα χθεσινά επεισόδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με κυβερνητική εντολή οι δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των ειρηνικών διαδηλωτών την Κυριακή το βράδυ στο Σύνταγμα με αποτέλεσμα των τραυματισμό της Σόφης Παπαδόγιαννη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ και άλλων διαδηλωτών. Στόχος της κυβέρνησης η βίαιη διάλυση της κοσμοπλημμύρας στο Σύνταγμα.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την κυβερνητική επιχείρηση βίας και αίματος των ΜΑΤ, που χτυπούσαν με γκλομπς, εξαπέλυαν δακρυγόνα και έριχναν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης ενάντια στο πλήθος των ειρηνικών διαδηλωτών, το βράδυ της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Αυτές οι επιθέσεις εναντίον του ειρηνικού πλήθους, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των "κουκουλοφόρων", είχαν καθαρά δολοφονικό χαρακτήρα, όπως αποδεικνύει και ο τραυματισμός στο κεφάλι από βλήμα δακρυγόνου της Σόφης Παπαδόγιαννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνο δολοφόνοι μπορεί να δίνουν εντολές να εκτοξεύονται- και μάλιστα σε ύψος- βλήματα δακρυγόνων, τα οποία, τότε, μπορούν να τραυματίσουν σοβαρά, να προκαλέσουν αναπηρίες ή και θάνατο πολιτών.

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η κατάπτυστη ανακοίνωση των ενόχων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που παρακάμπτει τις δολοφονικές εντολές του και κάνει λόγο για περιορισμένη τάχα χρήση δακρυγόνων και για κάποιο τραυματισμό... “μέλους πολιτικής κίνησης” (!), όταν είναι πολύ γνωστή σε όλους η πολιτική ταυτότητα της Σόφης Παπαδόγιαννη.

Καταγγέλλουμε, επίσης, τη βαθύτατη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητά από τους ενόχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διατάξουν έρευνα για να τιμωρήσουν τους... εαυτούς τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως η επιχείρηση βίας και αίματος στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε από την κυβέρνηση σκόπιμα, με ξεκάθαρο στόχο να διαλύσει την κοσμοπλημμύρα και να ματαιωθεί η ολονύκτια διαμαρτυρία, τύπου Γαλλίας, που προγραμμάτιζαν νέοι και νέες στην Πλατεία Συντάγματος.

Η ΛΑ.Ε. δεν πρόκειται να αφήσει ανενόχλητη την κυβέρνηση να συνεχίσει το μνημονιακό και αυταρχικά εγκληματικό της έργο σε βάρος του λαού και να συγκαλύπτει τη συνενοχή της σε δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος αγωνιστών.

Η Σόφη Παπαδόγιαννη, η οποία εξήλθε από το ΚΑΤ με ράμματα στο κεφάλι και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, θα μπορούσε να είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη αν το βλήμα του δακρυγόνου δεν την έπληττε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της αλλά μπροστά.

Η Σόφη Παπαδόγιαννη θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία θα στρέφεται κατά των αστυνομικών δυνάμεων στο Σύνταγμα, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Τα μνημόνια και ο αυταρχισμός, όσο κι αν τα επικροτούν με τη ψήφο τους οι 153 ένοχοι και συνένοχοι κυβερνητικοί βουλευτές, δεν θα περάσουν στο λαό.

Γρήγορα θα σαρωθούν από ανατρεπτικές κινηματικές εξελίξεις».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Σήμερα

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Σήμερα

Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Σήμερα

O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη, σύζυγος του Νίκου Βαρδινογιάννη, ιδρυτή του επιχειρηματικού ομίλου

Σήμερα

Ο Νίκος Βαρδινογιάννης είχε ιδρύσει τον επιχειρηματικό όμιλο της οικογένειάς του, πριν φύγει από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα

Η απίστευτη ιστορία ενός εργάτη που θάφτηκε ζωντανός σε φέρετρο για 61 ημέρες

Σήμερα

Μέσα στο φέρετρο, ακολουθούσε μια καθημερινή ρουτίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.