E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανατροπή: Είχαν πυροβολήσει τον 25χρονο πριν τον αποκεφαλίσουν

Σοκ από το άγριο έγκλημα

Ανατροπή: Είχαν πυροβολήσει τον 25χρονο πριν τον αποκεφαλίσουν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/5/2016 | 08:50

Το κεφάλι του άτυχου νέου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί - Το πτώμα εντόπισε ιδιοκτήτης σταυλικών εγκαταστάσεων για τον οποίο εργαζόταν το θύμα τους τελευταίους δύο μήνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμβόλαιο θανάτου που μπορεί να κρύβει ένα έγκλημα τιμής ή ένα χτύπημα της οργανωμένης αλβανικής μαφίας, εκτιμά η αστυνομία ότι βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία του 25χρονου στην Θεσπρωτία που αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας. 

Το φρικτό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αφού το πτώμα του νεαρού άντρα είναι ακέφαλο και παρά τις έρευνες των αστυνομικών στη περιοχή, το κεφάλι του άτυχου 25χρονου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Το πτώμα εντόπισε ιδιοκτήτης σταυλικών εγκαταστάσεων για τον οποίο εργαζόταν το θύμα τους τελευταίους δύο μήνες, στην ορεινή περιοχή Ποταμιά στη Γλυκή της Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων,εκτίμησε πως ο θάνατος επήλθε στις 9 περίπου το βράδυ της Κυριακής και αφαίρεσε από τους πνεύμονες του θύματος,μια σφαίρα (μονόβολο κυνηγετικού όπλου)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θύμα πρέπει να πυροβολήθηκε αρχικά στο λαιμό,η σφαίρα σφηνώθηκε στους πνεύμονες και έπειτα ο δράστης ή οι δράστες,τον αποκεφάλισαν. Αρχικά οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως ο 25χρονος αιφνιδιάστηκε καθώς δεν υπήρχε κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε βρεθεί παραμικρή αμυχή.

Τώρα πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ,εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες δεν κινούνται μόνο στον χώρο της Αλβανικής κοινότητας.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, κινούμενοι κυρίως στο χώρο των συμπατριωτών του. Χρήσιμες πληροφορίες για τις έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να "δώσει" το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο έχει σταλεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπως και από άλλα ευρήματα στο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή. Το θύμα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε πλήρως, καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν βρέθηκε η παραμικρή αμυχή.

Έχει ήδη ζητηθεί και η βοήθεια της Αλβανικής Αστυνομίας, μιας και στο πτώμα του 25χρονου υπήρχαν κάποια τατουάζ, τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή, στην οποία είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δούλευε και στο παρελθόν σε κτηνοτροφική επιχείρηση στην Ήπειρο και τους τελευταίους δυο μήνες στην Ποταμιά Γλυκής, πιθανότατα - όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. - για να χρησιμοποιεί τις σταβλικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ερημικές τοποθεσίες,ως κρησφύγετα, προκειμένου να κρύβεται από κάποιους που τον κυνηγούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνουν στο epirusgate.blogspot.gr και οι κάτοικοι της Ποταμιάς και της Γλυκής, που δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός και λένε πως ο 25χρονος δεν πλησίασε ποτέ σε κάποια από τα καφενεία της περιοχής και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις 20 περίπου οικογένειες των Αλβανών που ζουν στα συγκεκριμένα χωριά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στην Ιταλία: Έκαψαν ζωντανούς μετανάστες από Αφγανιστάν και Πακιστάν μέσα σε βαν γιατί δεν πλήρωσαν κόμιστρο, σκληρό βίντεο

Σήμερα

Εικόνες που προκαλούν σομ από τη βάρβαρη δολοφονία, που φέρεται να οφείλεται στην άρνηση των τεσσάρων θυμάτων να δώσουν χρήματα για τη μεταφορά τους με το βαν

Βίντεο ‑ ντοκουμέντο από την απόδραση φυλακισμένου στον Κορυδαλλό: Ο 48χρονος τρέχει και οι σωφρονιστικοί τον καταδιώκουν

Σήμερα

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Σοκ στο Λιβαδερό Σερβίων: Αγρια επίθεση αρκούδας που ισοπέδωσε μαντρί και κατασπάραξε 15 πρόβατα

Σήμερα

Σε απόγνωση πατέρας και γιος που αντίκρισαν εικόνες καταστροφής στην κτηνοτροφική μονάδα τους

Συναγερμός στην Ηγουμενίτσα για τους Hells Angels: 5.000 μέλη στην πόλη και αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Σήμερα

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές για την παγκόσμια συγκέντρωση περίπου 5.000 μελών των Hells Angels στην Ηγουμενίτσα από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου

Βόμβα Σαμαρά: Έτοιμο νέο κόμμα – Ποιους ψηφοφόρους βάζει στο στόχαστρο

Σήμερα

Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έχει λάβει την απόφαση για νέο κόμμα ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών

«Τα μνημεία δεν είναι για πριβέ γλέντια»: Σκληρή ανακοίνωση των αρχαιολόγων για το Νιόκαστρο Πύλου

Σήμερα

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων καταγγέλλει ότι το Νιόκαστρο της Πύλου μετατράπηκε σε ιδιωτικό σκηνικό πολυτέλειας για λίγους εκλεκτούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο αρχείο η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου

Σήμερα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή με αίτημα για άρση βουλευτικής ασυλίας των δύο εν ενεργεία βουλευτών

Πήλιο: Ακατάλληλο το πόσιμο νερό σε τρία χωριά ‑ Τι εντοπίστηκε

Σήμερα

Η απαγόρευση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 29 Μαΐου - Η ανακοίνωση του δήμου Νότιου Πηλίου

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του Notos στη Σταδίου για να μη χαθούν 300 θέσεις εργασίας

Σήμερα

Το πολυκατάστημα θα βάλει λουκέτο τον ερχόμενο Αύγουστο

SMS σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών για την πρόληψη των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες

Σήμερα

Εκστρατεία ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και το Safe Water Sports

«Ελ. Βενιζέλος»: Επιβάτης έφερε μισό εκατ. ευρώ αδήλωτα μετρητά από το Ντουμπάι

Σήμερα

Το χρηματικό ποσό δεσμεύτηκε και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες τελωνειακές υπηρεσίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.