E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έχασαν τα τρία τους παιδιά σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά ελπίζουν ξανά

Έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Έχασαν τα τρία τους παιδιά σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά ελπίζουν ξανά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/5/2016 | 11:40

Στις 17 Ιουλίου του 2014 ο Άντονι Μάσλιν και η Μάριτ Νόρις από την Αυστραλία έχασαν τα τρία τους παιδιά όταν η πτήση MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, σκοτώνοντας και τα 298 άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άτυχοι γονείς αναγκάστηκαν με τον πλέον σκληρό τρόπο να πουν «αντίο» στα παιδιά τους, τον 12χρονο Μο, την 10χρονη Έβι και τον 8χρονο Ότις, τα οποία ταξίδευαν μαζί με τον παππού τους. Ωστόσο, τώρα, δύο χρόνια μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα ο Άντονι και η Μάριτ έγιναν ξανά γονείς, αφού έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του στις 10 Μαΐου με ένα μήνυμα στο οποίο τονίζουν ότι η μικρή τους έφερε ξανά «αγάπη και φως, ελπίδα και χαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει για να μιλήσουν για την «κόλαση» την οποία βίωναν καθημερινά μετά τον θάνατο των παιδιών τους, έτσι και σε αυτή, οι λέξεις που χρησιμοποιούν συγκινούν και συγκλονίζουν.

«Πιστεύουμε πως ο Μο, ο οποίος θα γίορταζε το περασμένο Σάββατο το 14α γενέθλιά του, η Έβι που θα ήταν 12, ο Ότις που θα γινόταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Νικ μας έστειλαν ένα απίστευτο δώρο. Η γέννηση της κόρης μας, Βάιολετ, είναι μια δοκιμασία για εμάς και για τα όσα επιστρέψουμε, όπως το ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», αναφέρουν και συνεχίζουν: «Ακόμη ζούμε με τον πόνο αλλά η Βάιολετ και η σκέψη ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι πάντα μαζί μας, φέρνει φως στο σκοτάδι μας.

«Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και τα τέσσερα παιδιά μας. Η Βάιολετ φέρνει ελπίδα και χαρά για εμάς. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ελπίδα και χαρά και σε εσάς», τονίζει το ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς χάθηκαν και τα τρία παιδιά της οικογένειας

Τα παιδιά επέστρεφαν στην Αυστραλία με τον παππού τους, έπειτα από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, αφού το σχολείο θα ξεκινούσε αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, οι γονείς τους αποφάσισαν να μείνουν λίγες ακόμη ημέρες στο Άμστερνταμ για να ηρεμήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του ζευγαριού λίγο μετά την αεροπορική τραγωδία:

«Ένα μήνυμα στους στρατιώτες στην Ουκρανία, τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους φίλους και την οικογένειά μας.

Ο πόνος μας είναι έντονος και αδυσώπητος. Ζούμε σε μια κόλαση πέρα από την κόλαση.

Τα μωρά μας δεν είναι πια εδώ μαζί μας. Πρέπει να ζούμε με αυτή την τρομοκρατική πράξη κάθε μέρα και κάθε στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει ποτέ την αγωνία και τον πόνο που βιώνουμε, ούτε ακόμη και οι άνθρωποι που χτύπησαν την οικογένειά μας στον ουρανό. Κανένα μίσος στον κόσμο δεν είναι τόσο δυνατό, όσο η αγάπη που έχουμε για τα παιδιά μας και για τον παππού τους, τον Nick. Κανένα μίσος στον κόσμο δεν είναι τόσο δυνατό, όσο η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο.

Είναι μια αποκάλυψη για εμάς που μας ανακουφίζει.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους να το θυμούνται αυτό πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να επηρεάσει εμάς και τα άλλα θύματα αυτού του τρόμου.

Θέλουμε να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε για τις ζωές σας, για όλα τα καλά και όλα τα άσχημα. Εμείς δεν έχουμε πια ζωή που θέλουμε να ζήσουμε. Για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, τους φίλους, τις οικογένειές και την κοινότητά μας και να σας πούμε ότι σας αγαπάμε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καταιγίδα σκόνης πλήττει το Burning Man 2025 – Αναγκαστική εκκένωση και περιορισμένη συμμετοχή

Χτες

Το Burning Man, που φέτος γιορτάζει την 39η του έκδοση, προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο

EuroBasket 2025 – Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας

Χτες

Η γαλανόλευκη ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία – όλα τα ματς και τα κανάλια μετάδοσης

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα από τη νέα γυναικοκτονία: Είμαστε στο 2025 και η γυναίκα δεν μπορεί να φύγει;

Χτες

«Περάστε μηνύματα, δεν πρέπει να χειραγωγούμε, ούτε να χτυπάμε, ούτε τίποτα»

Τι αλλάζει με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι ισχύει για 13ωρο, 4ήμερη εργασία, προσλήψεις‑εξπρές και υπερωρίες

Χτες

Από την επέκταση του 13ώρου μέχρι την ψηφιακή κάρτα εργασίας, οι αλλαγές φαίνεται να εξυπηρετούν κυρίως τους εργοδότες, αφήνοντας τον εργαζόμενο εκτεθειμένο

Συναγερμός στις ΗΠΑ για το παράσιτο «σαρκοφάγα αλογόμυγα» ‑ Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο

Χτες

Το φαινόμενο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες ή ακόμη και θάνατο, αν δεν υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση

Ραγδαία εξάπλωση του ιού chikungunya στην Ευρώπη – Συναγερμός σε Γαλλία και Ιταλία

Χτες

Ανησυχητική εικόνα στην Ευρώπη με τον ιό chikungunya να καταγράφει συνεχή αύξηση

Φωτιά τώρα στη Σαλαμίνα ‑ Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

Χτες

Κινητοποιήθηκαν 41 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος

Ζιζέλ Πελικό: Σταμάτησε να της μιλάει η κόρη της

Χτες

Αν και η κοινή γνώμη χειροκρότησε την τόλμη της μητέρας της, η σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες κατέρρευσε

Γνωστός TikToker δολοφόνησε φίλο του για χρέος 31.000 ευρώ ‑ Η γυναίκα... δόλωμα και η παγίδα

Χτες

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία

Βόλος: Με χτύπημα στον θώρακα με εργαλείο ψησίματος σκότωσε τη 36χρονη ‑ Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Χτες

Πώς δολοφόνησε την σύζυγό του ο 40χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.