E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έχασαν τα τρία τους παιδιά σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά ελπίζουν ξανά

Έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Έχασαν τα τρία τους παιδιά σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά ελπίζουν ξανά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/5/2016 | 11:40

Στις 17 Ιουλίου του 2014 ο Άντονι Μάσλιν και η Μάριτ Νόρις από την Αυστραλία έχασαν τα τρία τους παιδιά όταν η πτήση MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, σκοτώνοντας και τα 298 άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άτυχοι γονείς αναγκάστηκαν με τον πλέον σκληρό τρόπο να πουν «αντίο» στα παιδιά τους, τον 12χρονο Μο, την 10χρονη Έβι και τον 8χρονο Ότις, τα οποία ταξίδευαν μαζί με τον παππού τους. Ωστόσο, τώρα, δύο χρόνια μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα ο Άντονι και η Μάριτ έγιναν ξανά γονείς, αφού έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του στις 10 Μαΐου με ένα μήνυμα στο οποίο τονίζουν ότι η μικρή τους έφερε ξανά «αγάπη και φως, ελπίδα και χαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει για να μιλήσουν για την «κόλαση» την οποία βίωναν καθημερινά μετά τον θάνατο των παιδιών τους, έτσι και σε αυτή, οι λέξεις που χρησιμοποιούν συγκινούν και συγκλονίζουν.

«Πιστεύουμε πως ο Μο, ο οποίος θα γίορταζε το περασμένο Σάββατο το 14α γενέθλιά του, η Έβι που θα ήταν 12, ο Ότις που θα γινόταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Νικ μας έστειλαν ένα απίστευτο δώρο. Η γέννηση της κόρης μας, Βάιολετ, είναι μια δοκιμασία για εμάς και για τα όσα επιστρέψουμε, όπως το ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», αναφέρουν και συνεχίζουν: «Ακόμη ζούμε με τον πόνο αλλά η Βάιολετ και η σκέψη ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι πάντα μαζί μας, φέρνει φως στο σκοτάδι μας.

«Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και τα τέσσερα παιδιά μας. Η Βάιολετ φέρνει ελπίδα και χαρά για εμάς. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ελπίδα και χαρά και σε εσάς», τονίζει το ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς χάθηκαν και τα τρία παιδιά της οικογένειας

Τα παιδιά επέστρεφαν στην Αυστραλία με τον παππού τους, έπειτα από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, αφού το σχολείο θα ξεκινούσε αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, οι γονείς τους αποφάσισαν να μείνουν λίγες ακόμη ημέρες στο Άμστερνταμ για να ηρεμήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του ζευγαριού λίγο μετά την αεροπορική τραγωδία:

«Ένα μήνυμα στους στρατιώτες στην Ουκρανία, τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους φίλους και την οικογένειά μας.

Ο πόνος μας είναι έντονος και αδυσώπητος. Ζούμε σε μια κόλαση πέρα από την κόλαση.

Τα μωρά μας δεν είναι πια εδώ μαζί μας. Πρέπει να ζούμε με αυτή την τρομοκρατική πράξη κάθε μέρα και κάθε στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει ποτέ την αγωνία και τον πόνο που βιώνουμε, ούτε ακόμη και οι άνθρωποι που χτύπησαν την οικογένειά μας στον ουρανό. Κανένα μίσος στον κόσμο δεν είναι τόσο δυνατό, όσο η αγάπη που έχουμε για τα παιδιά μας και για τον παππού τους, τον Nick. Κανένα μίσος στον κόσμο δεν είναι τόσο δυνατό, όσο η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο.

Είναι μια αποκάλυψη για εμάς που μας ανακουφίζει.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους να το θυμούνται αυτό πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να επηρεάσει εμάς και τα άλλα θύματα αυτού του τρόμου.

Θέλουμε να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε για τις ζωές σας, για όλα τα καλά και όλα τα άσχημα. Εμείς δεν έχουμε πια ζωή που θέλουμε να ζήσουμε. Για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, τους φίλους, τις οικογένειές και την κοινότητά μας και να σας πούμε ότι σας αγαπάμε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσκόπηση GPO: Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό

Σήμερα

Τα ευρήματα και τα «μηνύματα» του γκάλοπ για την υπόθεση των Τεμπών και την πορεία της χώρας

Θρίλερ με μοντέλο από την Ουκρανία: Εξαφανίστηκε μετά από πάρτι στο Ντουμπάι και βρέθηκε 8 μέρες μετά ετοιμοθάνατη στον δρόμο

Σήμερα

Η 20χρονη Μαρία Κοβαλτσούκ βρέθηκε στην άκρη του δρόμου με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και τα άκρα της, χωρίς προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα ή κινητό τηλέφωνο

Δυστύχημα με νεκρή μητέρα στον Λαγκαδά: Χωρίς δίπλωμα ο 60χρονος που ενεπλάκη

Σήμερα

Του είχε αφαιρεθεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Το κρυφό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι αστροναύτες και η NASA δεν θέλει να μαθευτεί

Σήμερα

Δεν είναι τόσο ρόδινη η επιστροφή των δυο αστροναυτών που «ξέχασαν» στο διάστημα

Θεσσαλονίκη: Αγρια επίθεση πέντε ανηλίκων σε πατέρα και γιο

Σήμερα

Τους χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Η Ευρώπη στα πρόθυρα του πολέμου; Πολωνία και Βαλτικές χώρες βάζουν νάρκες στα σύνορά τους

Σήμερα

Κινήσεις που δείχνουν πως τα τύμπανα πολέμου έχουν αρχίσει να χτυπάνε και μάλιστα πιο δυνατά από ποτέ

Αντιδράσεις σε σχολικό πρωτάθλημα: Τρανς μαθητής έσπασε όλα τα ρεκόρ σε αγώνα κοριτσιών – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Χαμός στα social media, «μην αφήνετε τις κόρες σας να συμμετέχουν σε ανάλογους αγώνες»

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο θρύλος της πυγμαχίας Τζορτζ Φόρμαν

Σήμερα

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1973,1994) πάλεψε με τον Μοχάμεντ Αλι σε έναν από τους πιο θρυλικούς αγώνες της πυγμαχίας, το «Rumble in the Jungle» το 1974 - Αποσύρθηκε από το άθλημα το 1997

Δανία: Οι τρανς πολίτες μας να λαμβάνουν οδηγίες από την αμερικανική πρεσβεία πριν ταξιδέψουν στις ΗΠΑ

Χτες

Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο του εκτελεστικού διατάγματος Τραμπ ότι οι ΗΠΑ θα αναγνωρίζουν μόνο δύο φύλα

Περιστέρι: «Ήπια τρία ποτήρια κρασί» λέει η 22χρονη που παρέσυρε θανάσιμα τον οδηγό ταξί

Χτες

Η 22χρονη ήταν στο Κερατσίνι και πήγαινε στην Πετρούπολη - «Είδα τα φώτα του και τρόμαξα, κατέβασα ταχύτητα»

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.