E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η 9χρονη αυτοδημιούργητη πολυεκατομμυριούχος με τα 60 ζευγάρια παπούτσια

Έβγαλε το πρώτο της εκατομμύριο στα έξι της!

Η 9χρονη αυτοδημιούργητη πολυεκατομμυριούχος με τα 60 ζευγάρια παπούτσια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/5/2016 | 00:16

Μπορεί να είναι μόλις εννιά χρονών η Isabella Barrett αλλά ήδη ξέρει πώς να ζει- και να ψωνίζει- σαν μια μικρή Νεοϋορκέζα Κάρι Μπράντσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που την ξεχωρίζει ωστόσο από άλλα συνομήλικα κοριτσάκια της high-society είναι πως η ίδια συνέβαλε στο χτίσιμο της αυτοκρατορίας που της επιτρέπει να ζει την πολυτελή ζωή της.

Γνωρίζοντας τη δόξα στην τηλεοπτική σειρά «Toddlers and Tiaras», η Isabella λάνσαρε τη δική της σειρά κοσμημάτων και καλλυντικών και σε ηλικία μόλις έξι ετών, το 2013, έγινε εκατομμυριούχος.

Έκτοτε παρέμεινε στο δρόμο της επιτυχίας, έγινε επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και έχει τις εταιρείες Glitzy Girl και Bound By the Crown Couture.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιτυχία που της χτύπησε την πόρτα τόσο νωρίς δεν είναι κάτι που η Barrett παίρνει ελαφρά. «Είναι τέλειο επειδή ξέρω πως με σέβονται και με θαυμάζουν κι αυτό είναι μεγάλη ευθύνη», είχε δηλώσει στην εφημερίδα The Sun. «Οι θαυμαστές μου με αγαπούν, μου λένε πως είμαι πολύ κουλ και πραγματικά όμορφη, δεν υπάρχει τίποτα να μην σου αρέσει στο να είσαι διάσημος».

Πολυεκατομμυριούχος πια η Isabella ξοδεύει τα λεφτά της στα μαγαζιά και έχει ήδη περισσότερα από 60 ζευγάρια παπούτσια και πολλά ρούχα επώνυμων σχεδιαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 9χρονη δεν περιορίζεται ωστόσο στο να δουλεύει στο παρασκήνιο και περπάτησε και στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης με ρούχα της Bound By the Crown. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό γιατί έκανα πασαρέλα με όλα τα φώτα πάνω μου και ήμουν τόσο όμορφη», περιγράφει η ίδια.

Μετά την επιτυχία της στη σειρά «Toddlers and Tiaras» η Isabella κυκλοφόρησε και δύο τραγούδια, τα «LOL» και «I'm Just a Kid».

Η μητέρα της, Susanna, δέχθηκε σκληρή κριτική για το ότι επέτρεπε στην κόρη της να μακιγιάρεται και να κάνει πασαρέλα από τόσο μικρή. Ωστόσο σύμφωνα με την ίδια τη μητέρα, η Isabella «κόλλησε το μικρόβιο» βλέποντας τη μεγαλύτερη αδελφή της Victoria να συμμετέχει σε καλλιστεία πασαρέλα αγωνιζόμενη να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά τη σκληρή επίθεση που είχε δεχθεί από άλλα παιδιά, που την ανάγκασε να υποβληθεί μέχρι και σε επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι άλλες διαγωνιζόμενες τη βοήθησαν να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της και όταν η Isabella είδε τη λάμψη ήθελε να γίνει κομμάτι της», εξήγησε η Susanna, αποκρούοντας την κριτική σημειώνοντας πως παρότι η κόρη της έχει «ακριβά γούστα», ανατράφηκε με «άψογους» τρόπους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 2 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 2 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Χτες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.