E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σύγκρουση Μαξίμου ‑ Ν.Δ. μετά τις αποκαλύψεις για πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας

Παρενοχλούσε τις υπαλλήλους του

Σύγκρουση Μαξίμου ‑ Ν.Δ. μετά τις αποκαλύψεις για πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/5/2016 | 15:54

Κόντρα μεταξύ του Μαξίμου και της Νέας Δημοκρατίας πυροδότησε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα το 2012 Φράνκλιν Ραμόν Γκονσάλες παρενοχλούσε σεξουαλικά τις υπαλλήλους της πρεσβείας στην Αθήνα, ζήτημα για το οποίο ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Μάρτιο του 2013, ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Τέλος εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα στο οποίο περιμένω την συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά ΜΜΕ για να βλάψουν την αριστερά τόσο στην Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ν.Δ.: Ο κ. Τσίπρας εκθέτει τη χώρα και προσβάλλει τις Ελληνίδες

Η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον μάλιστα για άμεση εμπλοκή σε σκάνδαλο συγκάλυψης μιας υπόθεσης που αφορά παρενόχληση εργαζόμενων γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας.
«Εκθέτει τη χώρα, προσβάλλει τις Ελληνίδες και επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο» προσθέτει η Ν.Δ., στην ανακοίνωσή της, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μαξίμου, το οποίο πέρασε την αντεπίθεση, μέσω κυβερνητικών πηγών.

«Η Ν.Δ. προσπαθεί να κάνει πολιτική τσαλαβουτώντας στον κιτρινισμό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πηγές αυτές επισημαίνουν ότι πρόκειται για «αναμάσημα μιας γνωστής ιστορίας του 2013, δηλαδή επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, για την οποία ήταν ενήμερη η τότε ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών». Τονίζουν μάλιστα ότι «αυτό που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «συγκλονιστική αποκάλυψη» είναι μια επιστολή με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας, ζητούσε από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας την αντικατάσταση του πρεσβευτή της χώρας στην Ελλάδα».
Οι πηγές του Μαξίμου κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία ότι «μπροστά στο πολιτικό της αδιέξοδο και στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις "τρυφερές" της σχέσεις με ανθρώπους που κατηγορούνται για συστηματικό εκβιασμό, προσπαθεί να κάνει πολιτική τσαλαβουτώντας στον κιτρινισμό και την ξεφτίλα του Πρώτου Θέματος». «Ας σοβαρευτούν λίγο, γιατί δεν πρόκειται να καταλάβουν για πότε θα μετεξελιχθούν σε κόμμα – τσίρκο» προσθέτουν.

Οι ίδιες πηγές επικαλούνται και άρθρο της «κάθε άλλο παρά φιλικής προς την κυβέρνηση, όπως σημειώνουν, ιστοσελίδας antinews, (στις 3.3.2016) το οποιο αναφέρει:
«..Στη συνέχεια, πρέσβης ανέλαβε ο Φρανκλίν Γκονζάλεζ, ο οποίος όμως, απομακρύνθηκε –άρον, άρον- σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, μετά από καταγγελίες (!) σε βάρος του για «παρατράγουδα» με το προσωπικό της πρεσβείας. Κάτι που τότε κοινοποιήθηκε και στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με αποτέλεσμα το τελευταίο να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να χειρίζεται ιδιαιτέρως «λεπτά» ζητήματα. Λέγεται, μάλιστα, πως τότε, για την απομάκρυνσή του, είχε «μεσολαβήσει», με επιστολή του προς το Καράκας, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας…»
Συνεπώς, σύμφωνα με τις πηγές του Μαξίμου, όλη αυτή η ιστορία των «συγκλονιστικών αποκαλύψεων» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ξαναζεσταμένος κιτρινισμός. «Περαστικά» καταλήγουν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

Χτες

Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Χτες

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

Χτες

Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Χτες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

Χτες

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

Χτες

Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Χτες

Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

Χτες

Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Χτες

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Χτες

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Χτες

Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.