E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πανελλαδικές: Έδωσε εξετάσεις μια μαθήτρια... 77 χρονών

Ποτέ δεν είναι αργά - Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της

Πανελλαδικές: Έδωσε εξετάσεις μια μαθήτρια... 77 χρονών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/5/2016 | 16:50

Μία 77χρονη από τη Σαμοθράκη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, κάθισε το πρωί της Δευτέρας στο θρανίο μαζί με τους νεαρούς συνυποψήφιούς της στις πανελλαδικές εξετάσεις, διεκδικώντας την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου, που οι συνθήκες της εποχής δεν της επέτρεψαν να ικανοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος της 77χρονης Ευθυμίας Στεργίου, Σάββας, της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της στη θεωρητική κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει ήταν εκείνος που την παρότρυνε πριν δύο χρόνια να επιστρέψει στα σχολικά θρανία, γνωρίζοντας από τις εξιστορήσεις της το πόσο πολύ ήθελε να είχε συνεχίσει το σχολείο και μετά την πέμπτη τάξη δημοτικού, προκειμένου να γίνει δασκάλα.

Δηλώνει περήφανος για την προσπάθειά της, για τη συνέπεια και τον ζήλο που επέδειξε επί δύο χρόνια μέχρι την αποφοίτησή της από εσπερινό λύκειο, καθώς και για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζει τις πολυπόθητες γι' αυτήν εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έχω άγχος. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή παιδί μου που θα καθίσω σε εκείνο το θρανίο και θα πάρω το στυλό για να γράψω την πρώτη γραμμή στην κόλλα των εξετάσεων» ήταν η απάντηση στο γιο της όταν τη ρώτησε πώς νιώθει, συνοδεύοντάς την σήμερα το πρωί στο εξεταστικό κέντρο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κείμενό του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Χατζίδου για Μαρία Σολωμού: Έχει μείνει λίγο στο 2006 που υποδύθηκε τη Ράνια στους «Singles»

Σήμερα

Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Νίκος Χαρδαλιάς για το viral βίντεο του: «Δεν με νοιάζει να τσαλακώσω τη δημόσια εικόνα μου»

Σήμερα

«Θέλαμε πάρα πολύ να απευθυνθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που νομίζουμε ότι δεν έχουν χάσει το τρένο της ανακύκλωσης»

Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 4 χρόνια

Σήμερα

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Σήμερα

Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω... το είπα, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη επισήμανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μαίρη Συνατσάκη: Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι αναγκαστικά στο σπίτι ή να παλεύουν για μια καριέρα, να μας επιτραπεί να είμαστε ό,τι θέλουμε

Σήμερα

Φεμινισμός είναι ότι στηρίζω την απόφασή σου όποια κι αν είναι αυτή, σχολίασε μετά τις δηλώσεις Χρηστίδου και Βαρθακούρη

Τα... πήρε με τη Τζίμα ο Πρετεντέρης: «Ασε μας να μιλήσουμε βρε Ράνια»

Σήμερα

Ο διάλογος μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη για τη συνταγματικότητα της άμεσης παραπομπής του Χρήστου Τριαντόπουλου στον φυσικό δικαστή.

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.