E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λεβέντης: Αγράμματοι οι περισσότεροι βουλευτές

«Ανεβαίνουν στο βήμα της βουλής και βγάζουν από την τσέπη τον λόγο τους»

Λεβέντης: Αγράμματοι οι περισσότεροι βουλευτές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/5/2016 | 10:50

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο, άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Υποστήριξε ότι τα σημερινά προβλήματα και τα απεχθή μέτρα οφείλονται στην καθυστέρηση της κυβέρνησης να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές. Η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται και στο τέλος πάντα ενδίδει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Λεβέντης τόνισε:

«Ανεβαίνουν οι βουλευτές στο βήμα της βουλής και βγάζουν από την τσέπη τον λόγο τους. Εκεί μέσα οι περισσότεροι είναι αγράμματοι. Βάλτε τους να μιλήσουν. Πάνε σε εκδηλώσεις να μιλήσουν για 5 λεπτά και βγάζουν από την τσέπη τις ομιλίες τους. Δεν μπορούν να μιλήσουν για 5 λεπτά».

«Εγώ ζητάω να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας και να γίνει αμέσως οικουμενική κυβέρνηση αμέσως. Αυτό είναι έγκλημα. Θα βρουν μπροστά τους τη Δικαιοσύνη. Για αυτά τα νομοσχέδια που θέλουν να περάσουν, θα βρουν μπροστά τους τη Δικαιοσύνη. Και οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας και αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα που έρχονται στη βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανέφερε ακόμη πως το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων είναι το «αντίπαλο δέος» του «κόφτη» υποστηρίζοντας πως «κάθε φορά που δεν θα πιάνουμε τους στόχους θα μπαίνει το δίλημμα «κόφτης» ή ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και θα καταλήγουμε πάντα στη δεύτερη λύση για να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις».

Είπε επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος του παλιού ΠΑΣΟΚ, έχει μετατραπεί πλέον σε νέο ΣΥΡΙΖΑ κι αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν παλιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έφυγαν από το κόμμα τους για να μη ψηφίσουν μνημόνια και να πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να τα ψηφίσουν. Ζήτησε εκ νέου το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.

Προειδοποίησε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα -ιδίως το νέο ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις- ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη «κάνοντας λόγο για προδοσία και ξεπούλημα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.