E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λεβέντης: Αγράμματοι οι περισσότεροι βουλευτές

«Ανεβαίνουν στο βήμα της βουλής και βγάζουν από την τσέπη τον λόγο τους»

Λεβέντης: Αγράμματοι οι περισσότεροι βουλευτές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/5/2016 | 10:50

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο, άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Υποστήριξε ότι τα σημερινά προβλήματα και τα απεχθή μέτρα οφείλονται στην καθυστέρηση της κυβέρνησης να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές. Η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται και στο τέλος πάντα ενδίδει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Λεβέντης τόνισε:

«Ανεβαίνουν οι βουλευτές στο βήμα της βουλής και βγάζουν από την τσέπη τον λόγο τους. Εκεί μέσα οι περισσότεροι είναι αγράμματοι. Βάλτε τους να μιλήσουν. Πάνε σε εκδηλώσεις να μιλήσουν για 5 λεπτά και βγάζουν από την τσέπη τις ομιλίες τους. Δεν μπορούν να μιλήσουν για 5 λεπτά».

«Εγώ ζητάω να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας και να γίνει αμέσως οικουμενική κυβέρνηση αμέσως. Αυτό είναι έγκλημα. Θα βρουν μπροστά τους τη Δικαιοσύνη. Για αυτά τα νομοσχέδια που θέλουν να περάσουν, θα βρουν μπροστά τους τη Δικαιοσύνη. Και οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας και αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα που έρχονται στη βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανέφερε ακόμη πως το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων είναι το «αντίπαλο δέος» του «κόφτη» υποστηρίζοντας πως «κάθε φορά που δεν θα πιάνουμε τους στόχους θα μπαίνει το δίλημμα «κόφτης» ή ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και θα καταλήγουμε πάντα στη δεύτερη λύση για να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις».

Είπε επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος του παλιού ΠΑΣΟΚ, έχει μετατραπεί πλέον σε νέο ΣΥΡΙΖΑ κι αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν παλιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έφυγαν από το κόμμα τους για να μη ψηφίσουν μνημόνια και να πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να τα ψηφίσουν. Ζήτησε εκ νέου το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.

Προειδοποίησε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα -ιδίως το νέο ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις- ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη «κάνοντας λόγο για προδοσία και ξεπούλημα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Σήμερα

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Σήμερα

Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Σήμερα

O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη, σύζυγος του Νίκου Βαρδινογιάννη, ιδρυτή του επιχειρηματικού ομίλου

Σήμερα

Ο Νίκος Βαρδινογιάννης είχε ιδρύσει τον επιχειρηματικό όμιλο της οικογένειάς του, πριν φύγει από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα

Η απίστευτη ιστορία ενός εργάτη που θάφτηκε ζωντανός σε φέρετρο για 61 ημέρες

Σήμερα

Μέσα στο φέρετρο, ακολουθούσε μια καθημερινή ρουτίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.