EgyptAir: Συνεχίζεται το θρίλερ με το μοιραίο αεροσκάφος
Φωτογραφίες από τα συντρίμια

Δημοσίευση 21/5/2016 | 21:21
Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τη μοιραία πτήση του αεροσκάφους της EgyptAir, που συνετρίβη στη θάλασσα νότια της Κρήτης, οδηγώντας στον θάνατο των 66 επιβαινόντων σε αυτό.
Και ενώ από χθες, Παρασκευή, τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι εντοπίστηκε μαύρο κουτί του Airbus, σήμερα, Σάββατο, πηγή από το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου διέψευσε την είδηση, αναφέροντας ότι δεν έχει βρεθεί κανένα μαύρο κουτί του αεροσκάφους.
Μάλιστα, σε δημοσίευμά της η αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Masry Al-Youm αναφέρει ότι αν είχε εντοπιστεί το μαύρο κουτί θα είχε γίνει άμεσα επίσημη ανακοίνωση, καθώς κάτι τέτοιο θα έδινε τέλος στο μυστήριο που καλύπτει τον λόγο συντριβής του αεροσκάφους.
Φωτογραφίες που σοκάρουν
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια της πτήσης 804 της EgyptAir, την ώρα που οι ερευνητές επιβεβαιώνουν ότι ανιχνεύθηκε καπνός στο αεροσκάφος, πριν τη συντριβή του στη Μεσόγειο.
Τμήματα από το αεροσκάφος, όπως και ρούχα των άτυχων επιβατών και σωσίβια ανασύρθηκαν από τη θάλασσα, όπου συνεχίζονται οι έρευνες, όπως αναφέρει η Daily Mail που δημοσίευσε τις φωτογραφίες.
Αιγυπτιακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δύτες κατάφεραν να βρουν το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, 3-4 ναυτικά μίλια από το σημείο της συντριβής, που προκάλεσε το θάνατο των 66 επιβαινόντων.
Νωρίτερα το Σάββατο, Γάλλοι εμπειρογνώμονες είχαν επιβεβαιώσει ότι τα συστήματα του αεροσκάφους ανίχνευσαν καπνό, πριν από τη συντριβή.