E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέο κρούσμα με την απατεώνισσα με τα κινητά

Ένα ακόμη θύμα στις Σέρρες

Νέο κρούσμα με την απατεώνισσα με τα κινητά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/5/2016 | 13:22

Δεν υπάρχει πόλη στη βόρεια Ελλάδα όπου να μην έχει θύματα μια νεαρή απατεώνισσα η οποία έχει εξαπατήσει δεκάδες υποψήφιους αγοραστές κινητών, τα οποία υποτίθεται ότι πουλάει σε χαμηλές τιμές μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών! Ένα ακόμη κρούσμα καταγράφηκε στις Σέρρες με θύμα μια 22χρονη κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως κατήγγειλε στην Ασφάλεια η 22χρονη, είχε βρει σε ιστοσελίδα αγοραπωλησίας στο Ίντερνετ την αγγελία για την πώληση ενός κινητού και επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 11 Μαρτίου με την φερόμενη ως πωλήτρια. Εκείνη της ζήτησε να καταθέσει 50 ευρώ ως προκαταβολή για υποτιθέμενη αγορά, πράγμα που έκανε, όμως δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστιδα την 26χρονη και διαπίστωσαν ότι οι υπηρεσίες της χώρας έχουν χάσει το... λογαριασμό με τις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της! Η τελευταία παρόμοια απάτη της είχε εξιχνιαστεί στις 10 Δεκεμβρίου με θύμα έναν 35χρονο από την Καβάλα τον οποίο έπεισε στις 30 Νοεμβρίου να αγοράσει μια προπληρωμένη κάρτα των 100 ευρώ και να της δώσει τον κωδικό ως προκαταβολή για την πώληση ενός κινητού! Σε βάρος της νεαρής σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.