E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέα αποκάλυψη για το τελευταίο βράδυ του Παντελίδη

Λεμπιδάκης: Η Φρόσω είπε ότι θα οδηγούσε εκείνη

Νέα αποκάλυψη για το τελευταίο βράδυ του Παντελίδη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/5/2016 | 10:19

Μία νέα μαρτυρία για το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο στενός φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Χάρης Λεμπιδάκης, μέσω κειμένου που «ανέβασε» στο προσωπικό του blog φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την κατάσταση που βρισκόταν ο Παντελής όταν έφυγε από το σπίτι στα Νότια Προάστια όπου έπαιζε χαρτιά.Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Λεμπιδάκης, αναφέρει: «Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι ολοκληρωνόταν και ο Παντελής δεν ένιωθε καλά από την κούραση, το χάσιμο αλλά και τα ποτά που είχε πιει ζήτησε ένα φραπέ σκέτο να του φτιάξουν για να συνέλθει όπως και έγινε. Αφού ήπιε τον καφέ του και ανέφερε ότι ήταν καλύτερα, μετά από περίπου 20 λεπτά σηκώθηκε να φύγει με τις κοπέλες αλλά παραπάταγε και έπεσε ακριβώς έξω από την πόρτα του διαμερίσματος. Του είπαν να καλέσουν ένα ταξί και ανέφερε ότι δεν χρειάζεται και ότι θα έπαιρνε το αμάξι και θα οδηγούσε ο ίδιος. Τότε πετάχτηκε η Φρόσω και είπε "θα το πάρω εγώ το αμάξι" και έτσι κατέβηκαν κάτι σκαλάκια και οδηγήθηκαν προς το αμάξι, αναφέρει η μαρτυρία μας».


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

«Περίμενα αρκετές μέρες για να διασταυρώσω δεκάδες επώνυμες πληροφορίες που λαμβάνω τηλεφωνικά και στο μέιλ μου σχετικά με το μοιραίο πρωινό που προκλήθηκε ο θάνατος του Παντελή. Κάποια από αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας και είναι πρώτη φορά που βγαίνουν λεπτομέρειες και μαρτυρίες στην δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παντελής όλοι γνωρίζουμε ότι πήγε σε ένα σπίτι τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου να παίξει μαζί με την παρέα του σε ένα μεγάλο τουρνουά πόκερ. Το σπίτι - λέσχη ( στην περιοχή του γκολφ της Γλυφάδας ) ήταν ενός επώνυμου κυρίου που δε μας νοιάζει και πολύ να πούμε όνομα και τέτοια στοιχεία. Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά. Μέσα σ' αυτό το σπίτι βρισκόντουσαν πάνω από 40 άτομα που έπαιζαν σε διαφορετικά δωμάτια. Ο Παντελής μου ανέφεραν ότι είχε 25.000 και ζήτησε δανεικά λίγα χρήματα ακόμη για να ξεπληρώσει την χασούρα που είχε. Δίπλα στον Παντελή ήταν τόσο η Φρόσω όσο και η Μίνα. Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι ολοκληρωνόταν και ο Παντελής δεν ένιωθε καλά από την κούραση, το χάσιμο αλλά και τα ποτά που είχε πιει ζήτησε ένα φραπέ σκέτο να του φτιάξουν για να συνέλθει όπως και έγινε. Αφού ήπιε τον καφέ του και ανέφερε ότι ήταν καλύτερα μετά από περίπου 20 λεπτά σηκώθηκε να φύγει με τις κοπέλες αλλά παραπάταγε και έπεσε ακριβώς έξω από την πόρτα του διαμερίσματος. Του είπαν να καλέσουν ένα ταξί και ανέφερε ότι δε χρειάζεται και ότι θα έπαιρνε το αμάξι και θα οδηγούσε ο ίδιος. Τότε πετάχτηκε η Φρόσω και είπε "θα το πάρω εγώ το αμάξι" και έτσι κατέβηκαν κάτι σκαλάκια και οδηγήθηκαν προς το αμάξι αναφέρει η μαρτυρία μας. Άτομο που ήταν στο ίδιο τραπέζι και έβλεπε τον Παντελή τόσο να χάνει όσο και να μην είναι καλά στις κινήσεις του λίγο μετά τις 06.30 το πρωί. Το άτομο αυτό το ρώτησα 2- 3 φορές. "Είσαι σίγουρος ότι δεν οδήγησε ο Παντελής;" Και μου είπε "αυτό γνωρίζω από άτομα που πήγαν έξω τον Παντελή και τις δυο κοπέλες προς το αυτοκίνητο"

Είναι νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Είχα δώσει όρκο να μην ασχοληθώ καθόλου. Αλλά στην μνήμη του φίλου μου κάτι τέτοιο μου είναι πολύ δύσκολο. Με όσα μου αναφέρουν κάθε μέρα θα μπορούσα να γράφω απλά για τις εντυπώσεις. Είναι η πρώτη φορά που γράφω με ρεπορτάζ και μακάρι να βοηθήσει στην συνέχεια της ιστορίας. Η ιστορία συνεχίζεται και αναμένω κάποιες άλλες ερωτήσεις που έκανα και μου ανέφεραν ότι θα προσπαθήσουν να μάθουν μιας και ήταν πολλά τα άτομα στο διαμέρισμα και πολύ πιθανόν κάποιος άλλος να είδε και να άκουσε κάτι άλλο. Πάντως όλα αρχίζουν και βγαίνουν στο φως με την σωστή πρόσβαση».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Πριν 11 ώρες

Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

Πριν 11 ώρες

Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

Πριν 11 ώρες

Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

Πριν 11 ώρες

Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Πριν 11 ώρες

«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

Πριν 11 ώρες

Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

Πριν 11 ώρες

«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ένα τσιγάρο άναψα»: Βίντεο με τραυματία εργαζόμενο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

Πριν 11 ώρες

Από την φωτιά τραυματίστηκαν έντεκα άτομα - Τα τρία δίνουν μάχη διασωληνωμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Πύρινη κόλαση στην Ανδαλουσία με 12 νεκρούς, κάηκαν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητά τους

Πριν 11 ώρες

Μάχη με τις φλόγες στην Αλμερία εν μέσω καύσωνα - Την «τεράστια θλίψη» του εξέφρασε ο Πέδρο Σάντσεθ - Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός

Φλεγόμενο κτίριο κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» στην Τσεχία

Πριν 11 ώρες

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά σε παλιό εργοστάσιο της Bata στη Ζλιν της Τσεχίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η NASA αποκαλύπτει ότι έχει καταγράψει εικόνες με UFO – «Ίσως υπάρχει ζωή παντού εκεί έξω»

Πριν 11 ώρες

Ο Τζάρετ Αιζακμαν μίλησε για καταγραφές ανεξήγητων φαινομένων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δει αποδείξεις για εξωγήινους ή συντρίμμια UFO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.