E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

19χρονη πυρπολήθηκε ζωντανή επειδή αρνήθηκε γάμο από προξενιό

Το κορίτσι βασανίσθηκε και έπειτα κάηκε ζωντανό

19χρονη πυρπολήθηκε ζωντανή επειδή αρνήθηκε γάμο από προξενιό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/6/2016 | 14:15

Μια νεαρή Πακιστανή άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή αφού υποβλήθηκε σε βασανιστήρια και κάηκε στο βορειοανατολικό Πακιστάν επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί τον γιο του πρώην αφεντικού της, έγινε γνωστό από την αστυνομία και συγγενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Σαντακάτ, 19 ετών, δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα από μια ομάδα ανθρώπων στο χωριό Άνω Ντεβάλ, κοντά στο Μούρι, τόπο παραθερισμού κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ. "Βασανίσθηκε και μετά κάηκε ζωντανή. Την μεταφέραμε στο νοσοκομείο στο Ισλαμαμπάντ, αλλά σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της", δήλωσε σήμερα ο Αμπντούλ Μπασίτ, ο θείος του θύματος, στο AFP μπροστά από τη μονάδα εγκαυμάτων του Πακιστανικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών (PIMS).

Πενθούντες συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν και εξέφρασαν με ένταση τα συναισθήματά τους, καθώς η αστυνομία μετέφερε τη σορό της σε ένα άλλο ίδρυμα για να υποβληθεί σε νεκροψία.

Σύμφωνα με τον Μπασίτ, η ανιψιά του δέχθηκε επίθεση από τον διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου, στο οποίο είχε διδάξει, και από συνεργούς του, επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί τον γιο του. "Ήταν διαζευγμένος και δύο φορές μεγαλύτερος από εκείνη, αρνήθηκε την πρόταση και παραιτήθηκε από τη δουλειά της", δήλωσε ο Μπασίτ. "Στο τέλος της επιτέθηκαν".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την αστυνομία, το νεαρό κορίτσι είπε πριν πεθάνει ότι αυτοί που της επιτέθηκαν ήταν ο διευθυντής του σχολείου και άλλα τέσσερα πρόσωπα. "Συλλάβαμε τουλάχιστον έναν από τους υπόπτους και οι άλλοι καταζητούνται", διευκρίνισε ο αστυνομικός που τέθηκε επικεφαλής της έρευνας, ο Μαζάρ Ικμπάλ.

Σύμφωνα με έναν γιατρό του νοσοκομείου, το νεαρό κορίτσι υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που έφερε σε μεγάλο μέρος του σώματός της.

Είναι η δεύτερη φορά σε λίγο περισσότερο από έναν μήνα που μια Πακιστανή καίγεται εξαιτίας διένεξης σχετικής με γάμο. Ένα νεαρό κορίτσι, που κατηγορούνταν ότι βοήθησε μια φίλη να διαφύγει με έναν άνδρα, στραγγαλίσθηκε και στη συνέχεια κάηκε κατ' εντολήν του συμβουλίου ενός χωριού στις 29 Απριλίου στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Κάθε χρονιά στο Πακιστάν εκατοντάδες γυναίκες σκοτώνονται από συγγενείς τους με πρόσχημα την υπεράσπιση της οικογενειακής "τιμής".

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Χτες

Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Χτες

Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

Αυστρία: Απαγορεύεται η ισλαμική μαντίλα στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά

Χτες

Πρόστιμα στους γονείς μαθητριών που θα παραβιάσουν το μέτρο

Ζελένσκι: Η Ουκρανία βρίσκεται σε δίλημμα είτε να χάσει τον βασικό της εταίρο ή την αξιοπρέπειά της

Χτες

«Είτε τα δύσκολα 28 σημεία, είτε ένας εξαιρετικά δύσκολος χειμώνας, ο δυσκολότερος, και περαιτέρω κίνδυνοι» είπε στους πολίτες

Συνολική κάθειρξη 8 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Χτες

Λόγω ηλικίας, η ποινή εκτίεται κατ` οίκον - Με την ίδια απόφαση δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο

Νέος Κόσμος: Στη φυλακή ο 29χρονος για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 58χρονου

Χτες

Ο 29χρονος κατά την απολογία του προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του θύματος δεν προκλήθηκε από τα δικά του χτυπήματα

Τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Πότε θα φωταγωγηθεί

Χτες

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το Σύνταγμα και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.