Σε «πτήση του τρόμου» μετατράπηκε η πτήση των Malaysia Airlines
34 τραυματίες το αποτέλεσμα των έντονων αναταράξεων

Δημοσίευση 6/6/2016 | 10:20
Σε «πτήση του τρόμου» μετατράπηκε η πτήση MH1 των Malaysia Airlines, που απογειώθηκε από το Λονδίνο με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ. Οι αναταράξεις έγιναν πάνω από τον κόλπο της Βεγγάλλης, με τους 378 επιβάτες να μην μπορούν να κουνηθούν από τον φόβο τους.
Τουλάχιστον 34 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ενώ στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνεται το αποτέλεσμα των αναταράξεων στο αεροσκάφος που πλέον έχει προσγειωθεί στην Κουάλα Λουμπούρ.
Εκεί παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες σε όσους το χρειάζονταν.
Ο Harith Azman που ήταν μεταξύ των επιβατών ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες που έδειχναν ζημιές και αναποδογυρισμένους δίσκους φαγητού ενώ ανέφερε πως την ώρα των αναταράξεων εκείνος βρισκόταν στην τουαλέτα όπου και χτύπησε το κεφάλι του.