Stella Maxwell: Ποζάρει με στρινγκ στην έρημο
Βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καuτές γυναίκες του πλανήτη

Δημοσίευση 10/6/2016 | 13:53
Βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Maxim με τις πιο καuτές γυναίκες του πλανήτη. Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Η αποκλειστική φωτογράφηση της Stella Maxwell για το περιοδικό αυτού του περιέχει τα πιο σeξι στιγμιότυπα.
Ο άγγελος της Victoria's Secret φορώντας σχεδόν τίποτα παρά μόνο ένα λευκό κορδόνι στρινγκ ποζάρει στο φακό με όλο τον αισθησιασμό που διαθέτει.
Το αεικίνητο μοντέλο ποζάρει αλλού τόπλες και αλλού γuμνό διατηρώντας τη σεμνότητά του μόνο με χρυσές αλυσίδες και ένα δερμάτινο μπουφάν που κρατά ανοιχτό.
Η φωτογράφηση που θύμιζε κάτι από τοπίο της ερήμου έγινε στην Καλιφόρνια και στο κτίριο Dorado που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Robert Stone.
«Αν δεν ήμουν μοντέλο, δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά θα πρέπει να εργάζομαι σκληρά σε ότι κάνω», λέει η όμορφη Stella και συνεχίζει: «Οταν πήγαινα σχολείο δεν ήμουν ούτε ένιωθα σeξι. Αυτό έγινε πολύ αργότερα».