Συζητήσεις προκαλεί το παραμορφωμένο πρόσωπο της Meg Ryan
Τα φουσκωμένα της μάγουλα και χείλη φούντωσαν της φήμες

Δημοσίευση 13/6/2016 | 12:55
Ενώ η ίδια υποστηρίζει ότι της αρέσει το γεγονός ότι μεγαλώνει και λέει πως έχει κουραστεί από όλες τις φήμες που κυκλοφορούν αναφορικά με το αν έχει κάνει επεμβάσεις αισθητικής στο πρόσωπό τη, η νέα δημόσια εμφάνισή της, κάθε άλλο παρά βελτίωσε τα πράγματα για την Meg Ryan.
Η 54χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε την Κυριακή στα «Tony Awards» στη Νέα Υόρκη με φουσκωμένα μάγουλα και χείλη, κάνοντας εκ νέου τις φήμες για πλαστικές να «οργιάσουν».
Δυστυχώς, για την σταρ του Χόλιγουντ, το παραμορφωμένο πρόσωπό της έφτασε μέχρι το... Twitter, οι χρήστες του οποίου χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες την γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα.
Πολλοί ήταν, μάλιστα εκείνοι που βρήκαν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στην Μεγκ και στον... κακό του Μπάτμαν, τον Τζόκερ.
Το «φουσκωμένο» πρόσωπο της ηθοποιού
Η Ράιαν από το 1983 μέχρι το 2013