E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε πρόβλημα στο τζιπ του Μαυρίκου

Τι βρήκαν τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση

Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε πρόβλημα στο τζιπ του Μαυρίκου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/6/2016 | 09:53

Ένα σημαντικό εύρημα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, το οποίο φαίνεται να εξηγεί πλήρως την «καταστροφική» πορεία του στην Αττική Οδό και τη μοιραία εκδήλωση της πυρκαϊάς την περασμένη Πέμπτη φέρεται να έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες και όπως γράφει Το Βήμα, πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μηχανολογικού τύπου, η ανάλυση του οποίου σχεδόν αποκλείει την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημα του 42χρονου εκδότη, χωρίς όμως να δίνεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρόβλημα αυτό ίσως σχετίζεται με επισκευές στο τζιπ του εκδότη προ μερικών μηνών ή με άλλες εργασίες και ζητήματα λειτουργίας του οχήματος. Η φωτιά εμφανίζεται δε ως «παράγωγο» του σημαντικού αυτού τεχνικού προβλήματος που οδήγησε και στη διαρροή καυσίμων και λαδιών του ΙΧ. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρεις απαντήσεις για ό,τι συνεβη στην Αττική Οδό».

Μέχρι στιγμής από την ανάλυση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Π. Μαυρίκου, ειδικού πραγματογνώμονα κ. Γιώργου Ραυτογιάννη, διαπιστώθηκε ότι στα τελευταία περίπου 360 μέτρα της πορείας του τζιπ υπήρξαν πέντε-έξι χτυπήματα του οχήματος στο τσιμεντένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, ενώ από το ΙΧ έπεφταν λόγω των προσκρούσεων και του τεχνικού προβλήματος που παρουσίαζε ορισμένα εξαρτήματα.

Ο κ. Ραυτογιάννης εντόπισε ακόμη στο οδόστρωμα μικρά καπάκια, αγνώστου προέλευσης, τα οποία όμως διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι δεν έχουν σχέση με το όχημα. Στην έρευνα συμμετέχουν ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Επαμεινώνδας Μπούρας αλλά και της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Δέδες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ερευνητές είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίλυση του μυστηρίου της Αμέλια Έρχαρτ

Σήμερα

Αεροφωτογραφίες μπορεί να αποτελέσουν το «κλειδί»

Αρνήθηκε την εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι: 19η μέρα σε απεργία πείνας

Σήμερα

Εξακολουθεί να πίνει μόνο νερό, χαμομήλι και ηλεκτρολύτες

Πάρος: Νεκρός 40χρονος Αφγανός με τραύματα από μαχαίρι

Σήμερα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο εργοδότης του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές

Times of Israel: Θετική η Χαμάς στο σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα ‑ Θα ζητήσει αλλαγές

Σήμερα

Αρθρο του BBC αναφέρει ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο

Πάνος Ρούτσι: Στο Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις ‑ Βρίσκεται στη 19η μέρα απεργίας

Σήμερα

Διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Σήμερα

Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Σήμερα

Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

«Ο φονιάς είναι έξω, μου σκότωσε τα παιδιά και πρέπει να πληρώσει»

Σήμερα

Συγκλονίζει η μητέρα του Ακη και της Χαριτίνης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.