E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό

«Κανείς δεν θα πρέπει να είναι θύμα bullying για την σeξουαλικότητά του ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, «κατέκτησε» σήμερα τον τίτλο του πρώτου μέλους βασιλικής οικογένειας στον κόσμο που γίνεται εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό. Με νωπές τις μνήμες από την πρωτοφανή τραγωδία στο γκέι κλαμπ Pulse, στο Ορλάντο της Φλόριντα, όταν ο 29χρονος Ομάρ Ματίν έσπειρε τον θάνατο και έγινε η αιτία να χάσουν την ζωή τους 49 νέοι άνθρωποι, ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου γίνεται σήμερα εξώφυλλο στο βρετανικό γκέι περιοδικό Attitude. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε ήδη αποκαλύψει από την Τρίτη, όταν επισκέφθηκε με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο για να υπογράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα του Ορλάντο, ότι σήμερα θα κυκλοφορήσει το τεύχος Ιουλίου του γκέι περιοδικού Attitude με εξώφυλλο τον ίδιο. Στο εξώφυλλο ο πρίγκιπας εμφανίζεται χαμογελαστός, με λευκό πουκάμισο και με το αριστερό του χέρι στο πηγούνι ενώ στην λεζάντα δηλώνει: «Κανείς δεν θα πρέπει να είναι θύμα bullying για την σeξουαλικότητά του ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο». Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ο Βρετανός πρίγκιπας τόνισε ότι οι νέοι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες ή διαφυλικοί δεν θα πρέπει να υφίστανται bullying εξαιτίας της σeξουαλικότητάς τους και τους κάλεσε να μην το βάζουν κάτω και να μην ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές. «Θα πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι για αυτό που είστε και να μην ντρέπεστε για τίποτα», τόνισε ο πρίγκιπας απευθυνόμενους σε όλους όσοι ανήκουν στην κοινότητα LGBT. Τον περασμένο μήνα ο Ουίλιαμ είχε ζητήσει από το περιοδικό να συναντηθεί στο παλάτι του Κένσιγκτον με μέλη της κοινότητας και να ακούσει τα προβλήματα bullying που αντιμετωπίζουν καθώς και τα ψυχολογικά προβλήματα, που πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξαιτίας του bullying. Το γκέι περιοδικό Attitude ιδρύθηκε το 1994 και έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο σε πωλήσεις γκέι περιοδικό της Βρετανίας. Στο εξώφυλλό του έχουν κατά καιρούς ποζάρει και straight προσωπικότητες, όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ακόμα ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ενώ το 2005 δεν δίστασε να παραχωρήσει συνέντευξη ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Τόνι Μπλερ.
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Σήμερα

Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Σήμερα

Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Σήμερα

Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Σήμερα

Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Χτες

«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Χτες

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Χτες

Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Προχτές

Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 0
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.