E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιος υποστηρίζει πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο δεν έχουν χωρίσει

Αποκάλυψη από πρόσωπο που φέρεται να γνωρίζει

Ποιος υποστηρίζει πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο δεν έχουν χωρίσει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/6/2016 | 13:53

To διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο κάνει το γύρο του κόσμου τον τελευταίο μήνα και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες.

Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας και στενός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Λένος, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η «χρυσή» κληρονόμος και ο Ολυμπιονίκης ιππασίας δεν έχουν χωρίσει.

«Τελευταία φορά που συνομίλησα με τον Αλβάρο ήταν πριν πέντε μήνες. Δεν έδειχνε κάποια ανησυχία ή αγωνία. Αυτά τα διάφορα που λέγονται πρέπει να είναι το τελευταίο διάστημα.  Ο κουμπάρος τους, Κώστας Κοτρωνάκης μου είπε ότι δεν θέλουν καμία επικοινωνία με κανέναν. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κλείσει και τα τηλέφωνά τους. Πράγματι υπάρχει μια κρίση στο ζευγάρι! Κατά τον Κώστα και κατά την γνώμη μου θα ξεπεραστεί. Δεν έχουν έχουν χωρίσει! Δεν πήγαν για διαζύγιο!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι απάντησε όμως σε όλους όσους χαρακτηρίζουν τον Ντόντα «προικοθήρα»; «Ξέρω πολύ καλά τον Αλβάρο. Οι φήμες προτρέχουν! Ο Αλβάρο κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Όταν γνώρισε την Αθηνά, είχε και ο ίδιος πανάκριβα άλογα. Είναι πολύ πλούσιος ο ίδιος. Δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη! Την Αθηνά, σας διαβεβαιώνω, την λάτρευε! Και η Αθηνά το ίδιο! Είναι εξαιρετικό παιδί, το τονίζω αυτό! Είναι κοινωνικός, είναι ευγενής, μιλάει εύκολα. Η Αθηνά αντιθέτως, είναι λίγο ιδιόρρυθμη και δεν είναι καθόλου κοινωνική. Δεν θέλει να έχει κοινωνικές σχέσεις… Την περιουσία της την διαχειρίζεται αποκλειστικά μόνη της! Δεν επιτρέπει στον Αλβάρο καμία υπεισέλευση. Μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πηγαίνει μόνη της με την κόρη του Αλβάρο την οποία υπεραγαπάει. Ζει κατά ένα μέρος για αυτό το παιδί. Ίσως είναι αυτός και ένας λόγος που δεν θέλει η ίδια να κάνει παιδί!».

Όσον αφορά στην Αθηνά Ωνάση, ο Γιώργος Λένος εξομολογήθηκε ότι η Αθηνά Ωνάση φοβάται για τη ζωή της και γι’ αυτό το λόγο αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 6 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 6 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Χτες

Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.