E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρίλερ με το θάνατο της 19χρονης Νίκης στη Λέρο

Είχε χαρακτηριστεί αυτοκτονία

Θρίλερ με το θάνατο της 19χρονης Νίκης στη Λέρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2016 | 14:26

Η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 19χρονης Νίκης Μαυρουδή, που είχε βρεθεί απαγχονισμένη απο την ίδια της τη μητέρα πριν απο δυο χρόνια στη Λερο, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, αφού η Δικαιοσύνη ξανανοίγει το φάκελο, ασκώντας μάλιστα δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συγκεκριμένου προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καταγγελίες της οικογένειας πως η 19χρονη δεν είχε αυτοκτονήσει, όπως αρχικά είχαν αποφανθεί οι αρχές, αλλά ότι δολοφονήθηκε, ήταν αρκετές ώστε οι δικαστικές αρχές να βγάλουν από το συρτάρι το φάκελο και να αρχίσουν και πάλι τις έρευνες. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας καταγγέλει στο protothema.gr ολιγωρία στις έρευνες που είχαν γίνει τον Ιανουάριο του 2014 όταν η Νίκη είχε βρεθεί κρεμασμένη με ένα φουλάρι στη σκάλα του σπιτιού της. «Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι το παιδί μας αυτοκτόνησε. Το παιδί μου το δολοφόνησαν στον ύπνο. Αν ήταν ξύπνιο θα αντιδρούσε. Ήταν δυνατό κορίτσι. Το μόνο που θέλουμε είναι να βρεθεί ο φονιάς και να αποδοθεί δικαιοσύνη» λέει η μητέρα Ειρήνη Μαυρουδή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατα αγνώστων ενώ με τα στοιχεία που προσκόμισε, ο εισαγγελέας κίνησε ποινική δίωξη σε βάρος του προσώπου που εξ αρχής είχαν υποδείξει οι γονείς στην αστυνομία.

Απο την πρώτη στιγμή και ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν το πρόσωπο το οποίο εκτιμούσαν ότι βοήθησε τη Νίκη να βάλει τέλος στη ζωή της, οι γονείς της ηταν κατηγορηματικοί, μιλούσαν για δολοφονία και μάλιστα υποδείκνυαν συγκεκριμένο άτομο.
«Η κόρη μου το τελευταίο βράδυ μου μίλησε για ένα άτομο, το οποίο το φοβόταν γιατί δεχόταν συνέχεια τηλεφωνήματα με απόκρυψη και φοβόταν μην τη σκοτώσει. Όταν την βρήκα δολοφονημένη είχε και μελανιές στο λαιμό της και σημάδια στη δεξιά πλευρά, αλλά δεν έγινε νεκροτομή. Το άφησαν και είπαν ότι ηταν αυτοκτονία».
Η οικογένεια καταγγέλει πως οι αρχές δεν μερίμνησαν προκειμένου να υποβληθεί το θύμα σε ιατροδικαστική εξέταση. Μέχρι και σήμερα το θύμα δεν το έχει εξετάσει ιατροδικαστής, ενώ η αστυνομία δεν πήρε ποτέ στοιχεία για εξετάσεις DNA . Με την υπόθεση πλέον ασχολείται η ανακρίτρια της Κω η οποία διεξάγει την κυρία ανάκριση. Οι συγγενείς δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα κληθεί ο άνθρωπος που οι γονείς έχουν από την αρχή υποδείξει ως δράστη της δολοφονίας της κόρης τους, παρότι σε βάρος του έχει ασκηθεί επίσημα πλέον δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη: Συναγερμός για πάνω από 200 σκευάσματα

Σήμερα

Αντιβιοτικά, αντικαρκινικά και άλλα βασικά φάρμακα θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη.

Η Τροχαία ετοιμάζει αιφνιδιαστικά αλκοτέστ το μεσημέρι στην Αττική, μετά από ανησυχητικά ευρήματα με οδηγούς!

Σήμερα

Οι πρώτες δειγματοληπτικές μετρήσεις έφεραν στο φως οδηγούς με αλκοόλ ακόμη και το μεσημέρι. Ετοιμάζονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε νευραλγικά σημεία της Αττικής – αποκαλύπτουμε το σχέδιο της Τροχαίας.

Ημαθία: Παράνομο κάμπινγκ στήθηκε μέσα στο δάσος, με φιάλες υγραερίου και αναμμένες φωτιές

Σήμερα

Η παράνομη κατασκήνωση δημιουργήθηκε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα από το χωριό

Αγία Παρασκευή: Παρουσιάστρια κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση

Σήμερα

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συζύγου της, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι «έφυγε» με διαφορά 30 ημερών

Σήμερα

Το ζευγάρι αφήνει πίσω του μία κόρη, μαθήτρια της Β` Λυκείου

Ιταλία: Τέσσερα αεροσκάφη αναποδογύρισε καταιγίδα στο αεροδρόμιο του Φόρλι ‑ Βίντεο

Σήμερα

Στην περιοχή οι ριπές των ανέμων άγγιξαν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα

Χτύπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 17χρονο Κύπριο στη Σητεία επειδή χόρεψε σούστα με μία κοπέλα σε πανηγύρι

Σήμερα

Δύο ανήλικοι, 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν για τον τραυματισμό του νεαρού, με τον έναν να παραδέχεται τη συμμετοχή του και τον άλλον να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πουλήθηκε η μπάλα από το «Χέρι του Θεού» για 2.9 εκατομμύρια ευρώ

Σήμερα

Η μπάλα με την οποία ο Ντιέγκο Μαραντόνα σκόραρε το «Χέρι του Θεού» και το «Γκολ του Αιώνα» στο Μουντιάλ του 1986 πουλήθηκε σε δημοπρασία στις ΗΠΑ

Ο Μπέσεντ ανακοινώνει «οικονομική D‑Day» για το Ιράν και τους συμμάχους του: Ποιες χώρες ίσως βρεθούν στο στόχαστρο

Σήμερα

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει πρωτοφανή οικονομική επίθεση κατά της Τεχεράνης, που θα «βάλει το παιχνίδι στην τελική ευθεία» – Σαφές μήνυμα και στους συμμάχους της Τεχεράνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.