E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επίθεση με βαριές εκφράσεις του Μαξίμου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Ο λαός ξέρει πως έχει μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται»

Επίθεση με βαριές εκφράσεις του Μαξίμου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2016 | 21:04

«Υποκρισία» καταλογίζει η κυβέρνηση στη ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις αναφορές τους, τώρα, για ανάγκη μιας νέας συμφωνίας και για μικρότερα πλεονάσματα μετά το 2018, υπογραμμίζοντας ότι «όσο η κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης που κατάφερε να μειώσει τα πλεονάσματα της επόμενης τριετίας κατά 20 δισ., η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν ότι ρίχνουμε τη χώρα στα βράχια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέτει δε τα ερωτήματα εάν η «τόσο όψιμη ανακάλυψη» της ανάγκης για μικρότερα πλεονάσματα σχετίζεται με το ότι το ΔΝΤ τώρα προτάσσει το θέμα στη δική του ατζέντα και εάν οι «μεταρρυθμίσεις που σπεύδει να δώσει ως αντάλλαγμα ο κ. Μητσοτάκης» είναι «η σκληρή αντιλαϊκή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα του ΔΝΤ. Ο Ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι», τονίζει και σημειώνει πως «σε κάθε περίπτωση, γνωρίζει ότι λιγότερη λιτότητα και μεγαλύτερη κοινωνική προστασία θα διασφαλισθούν μόνο αν οι πιστωτές έχουν  απέναντί τους μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται ουσιαστικά και όχι πολιτικές δυνάμεις που λειτουργούν ως yes men και φερέφωνα».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρεται ότι «η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, με υπουργό τον κ. Στουρνάρα, έφεραν και εφάρμοζαν μια συμφωνία που προέβλεπε πλεονάσματα 4,5% στο διηνεκές, ενώ, ταυτόχρονα, διακήρυτταν σε κάθε ευκαιρία ότι το χρέος μας είναι βιώσιμο. Τώρα, έρχονται να μιλήσουν για την ανάγκη μιας νέας συμφωνίας...». Επιπλέον, σημειώνεται ότι «όσο η κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης που κατάφερε να μειώσει τα πλεονάσματα της επόμενης τριετίας κατά 20 δισ., η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν ότι ρίχνουμε τη χώρα στα βράχια. Τώρα μας λένε το αυτονόητο: ότι μετά το 2018 πρέπει να μειωθούν τα πλεονάσματα».

Κατόπιν αυτών, τονίζεται: «Γεννούνται όμως δύο ερωτήματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1)Γιατί ανακάλυψαν τόσο όψιμα τη ανάγκη για μικρότερα πλεονάσματα;. Μήπως γιατί τώρα, το ΔΝΤ, προτάσσει το θέμα στη δική του ατζέντα ;

2) Ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις που πρόθυμα σπεύδει να δώσει ως αντάλλαγμα ο κος Μητσοτάκης ; Μήπως η σκληρή αντιλαϊκή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα του ΔΝΤ;.

Ο Ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Και, σε κάθε περίπτωση, γνωρίζει ότι λιγότερη λιτότητα και μεγαλύτερη κοινωνική προστασία θα διασφαλισθούν μόνο αν οι πιστωτές έχουν  απέναντί τους μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται ουσιαστικά και όχι πολιτικές δυνάμεις που λειτουργούν ως yes men και φερέφωνα», καταλήγει η ανακοίνωση.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Νέα στοιχεία στις αρχές για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Σήμερα

Διαπιστώθηκε ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης δεν συνάδει με το αποδεικτικό υλικό, λένε οι δικηγόροι των γονέων του μικρού Παναγιώτη

Ποιες πτήσεις από το Χίθροου ακυρώνονται σήμερα από την Aegean

Σήμερα

Ακυρώθηκαν οι πτήσεις της AEGEAN Α3602-Α3603, για σήμερα 21 Μαρτίου από/προς το αεροδρόμιο London Heathrow

Λονδίνο: Παγκόσμιο χάος από τη φωτιά στον υποσταθμό του Χίθροου

Σήμερα

Επιβάτες 36 πτήσεων «εγκλωβίστηκαν» στον αέρα

«Υπάλληλος‑φάντασμα»: Απείχε 6 χρόνια απ` τη δουλειά χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς

Σήμερα

Η ιστορία ενός 69χρονου Ισπανού μοιάζει βγαλμένη από κωμική σειρά

Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου

Σήμερα

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν αυτοί που θα δουλέψουν την αργία της 25ης Μαρτίου

Λονδίνο: Κλειστό το αεροδρόμιο του Χίθροου

Σήμερα

Φωτιά προκαλεί μπλακ άουτ στις πτήσεις – Περισσότερα από 16.300 σπίτια αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε μια μεγάλης κλίμακας διακοπή που προκλήθηκε από την πυρκαγιά

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Έρχεται τσουνάμι εισπράξεων από φέτος

Σήμερα

Ποια είναι η νέα στρατηγική της ΑΑΔΕ

Θεσσαλονίκη: 77χρονη εντοπίστηκε νεκρή στον Θερμαϊκό ‑ Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Χτες

Η ανακοίνωση του λιμενικού για τη νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.