E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κάμερον: Aποκλείεται νέο δημοψήφισμα

Συγκρότηση ομάδας που θα ετοιμάσει την έναρξη της διαδικασίας εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κάμερον: Aποκλείεται νέο δημοψήφισμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/6/2016 | 18:17

Τη συγκρότηση μιας ειδικής ομάδας που θα ετοιμάσει τα σχέδια για την έναρξη της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ανακοίνωσε ο Ντείβιντ Κάμερον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προπαρασκευαστική ομάδα θα παρουσιάσει στον επόμενο πρωθυπουργό της βρετανίας, τις επιλογές του για την διαπραγμάτευση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος και ανακοίνωσε πως επικεφαλής αυτής της ομάδας θα τεθεί ο συντηρητικός πολιτικός Oliver Letwin.

Τη συγκρότηση μιας ειδικής ομάδας που θα ετοιμάσει τα σχέδια για την έναρξη της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ανακοίνωσε ο Ντείβιντ Κάμερον. Η προπαρασκευαστική ομάδα θα παρουσιάσει στον επόμενο πρωθυπουργό της βρετανίας, τις επιλογές του για την διαπραγμάτευση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος και ανακοίνωσε πως επικεφαλής αυτής της ομάδας θα τεθεί ο συντηρητικός πολιτικός Oliver Letwin. Δεν θα επικαλεστεί το άρθρο 50 την Τρίτη στη Σύνοδο Ο κ. Κάμερον επιβεβαίωσε επίσης ότι αύριο θα παραστεί στην σύνοδο κορυφής της Ενωσης στις Βρυξέλλες αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται να επικαλεστεί το άρθρο 50 για την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης. Αναφερόμενος στις άμεσες επιπτώσεις του δημοψηφίσματος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Βρετανία δεν γυρίζει την πλάτη της στην διεθνή κοινότητα και ότι η συνεργασία με την Ε.Ε. σε ζητήματα ασφαλείας θα συνεχιστεί. Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις στα δικαιώματα των πολιτών και διαβεβαίωσε ότι η οικονομία είναι σε καλή κατάσταση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις. Αποκλείοντας την διενέργεια ενός νέου δημοψηφίσματος, ο πρωθυπουργός Κάμερον τόνισε ότι υπέρ της διενέργειας της ψηφοφορίας της 23ης Ιουνίου, είχαν ταχθεί 6 στους 7 βουλευτές. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, αλλά εγώ και το υπουργικό συμβούλιο είχαμε συμφωνήσει ότι το αποτέλεσμα θα γίνει σεβαστό».

Δεν θα επικαλεστεί το άρθρο 50 την Τρίτη στη Σύνοδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Κάμερον επιβεβαίωσε επίσης ότι αύριο θα παραστεί στην σύνοδο κορυφής της Ενωσης στις Βρυξέλλες αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται να επικαλεστεί το άρθρο 50 για την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης.

Αναφερόμενος στις άμεσες επιπτώσεις του δημοψηφίσματος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Βρετανία δεν γυρίζει την πλάτη της στην διεθνή κοινότητα και ότι η συνεργασία με την Ε.Ε. σε ζητήματα ασφαλείας θα συνεχιστεί.

Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις στα δικαιώματα των πολιτών και διαβεβαίωσε ότι η οικονομία είναι σε καλή κατάσταση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Αποκλείοντας την διενέργεια ενός νέου δημοψηφίσματος, ο πρωθυπουργός Κάμερον τόνισε ότι υπέρ της διενέργειας της ψηφοφορίας της 23ης Ιουνίου, είχαν ταχθεί 6 στους 7 βουλευτές. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, αλλά εγώ και το υπουργικό συμβούλιο είχαμε συμφωνήσει ότι το αποτέλεσμα θα γίνει σεβαστό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα ‑ Συγκρούστηκαν δύο μοτοσυκλέτες

Πριν 8 ώρες

Στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Βραΐλα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/9) τροχαίο με τρεις νεκρούς.

Έκλεψαν 18.000 λίτρα μπύρας – Η επική απάντηση της εταιρείας που έκανε την κλοπή διαφήμιση

Πριν 8 ώρες

Από κέντρο διανομής στις ΗΠΑ άγνωστοι αφαίρεσαν συνολικά 18.144 λίτρα μπύρας, με την εταιρεία να προσφέρει αμοιβή για την επιστροφή της.

Κυψέλη: «Δεν είχα τη δύναμη να θάψω το μωρό», λέει ο πατέρας ‑ Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες

Πριν 8 ώρες

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη.

Τρόμος στην Times Square με δύο νεκρούς – Αστυνομικοί σκότωσαν γυναίκα που μαχαίρωσε περαστικούς

Πριν 8 ώρες

Η 49χρονη με ψυχιατρικό ιστορικό επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς - Ένα από τα θύματα υπέκυψε στα τραύματά του - Προσοχή σκληρά βίντεο

Θρίλερ στην Κυψέλη: Τα παιδιά του ζεύγους είχαν μεταφερθεί στο «Αγία Σοφία» λόγω κακοποίησης

Πριν 8 ώρες

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη φρικώδη υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες, μετά την ανακάλυψη του νεκρού

Tupac: Δικαίωση μετά από 30 χρόνια ‑ Ένοχος κρίθηκε ο Ντουέιν Ντέιβις, ο μόνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του

Πριν 8 ώρες

Ο πρώην αρχηγός συμμορίας κατηγορήθηκε πως έστησε την ενέδρα του 1996 - Οι δικές του αφηγήσεις στάθηκαν καθοριστικές για την καταδίκη

Ελλάδα ‑ Ισπανία 108‑106: Η Εθνική σώθηκε στην παράταση για το Μουντομπάσκετ

Χτες

Η Εθνική Ελλάδας έχασε προβάδισμα 11 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά με Μήτογλου και Ντόρσεϊ σε ρεκόρ καριέρας πήρε κρίσιμη νίκη στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέττε Μάριτ: Ο λόγος που έλειψε από τη μνήμη του Χάραλντ και η πρώτη της εμφάνιση ως βασίλισσα

Χτες

Η σύζυγος του νέου βασιλιά Χάακον βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα που υπέστη τον Ιούνιο.

Νετανιάχου για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Αμεση συνέχεια» της συμμαχίας με Ελλάδα και Κύπρο

Χτες

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σχολίασε τη συμφωνία ασφαλείας ύψους 3 δισ. ευρώ, την ώρα που ο Νίκος Δένδιας μιλά για ριζική μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο διασώστης αποκαλύπτει τα τελευταία της λόγια, 29 χρόνια μετά

Χτες

Στις 31 Αυγούστου 1997 η «Πριγκίπισσα του Λαού» σκοτώθηκε σε τροχαίο στη σήραγγα Αλμά του Παρισιού, μαζί με τον Ντόντι Φαγιέντ και τον οδηγό Ανρί Πολ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.