E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κάμερον: Aποκλείεται νέο δημοψήφισμα

Συγκρότηση ομάδας που θα ετοιμάσει την έναρξη της διαδικασίας εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κάμερον: Aποκλείεται νέο δημοψήφισμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/6/2016 | 18:17

Τη συγκρότηση μιας ειδικής ομάδας που θα ετοιμάσει τα σχέδια για την έναρξη της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ανακοίνωσε ο Ντείβιντ Κάμερον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προπαρασκευαστική ομάδα θα παρουσιάσει στον επόμενο πρωθυπουργό της βρετανίας, τις επιλογές του για την διαπραγμάτευση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος και ανακοίνωσε πως επικεφαλής αυτής της ομάδας θα τεθεί ο συντηρητικός πολιτικός Oliver Letwin.

Τη συγκρότηση μιας ειδικής ομάδας που θα ετοιμάσει τα σχέδια για την έναρξη της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ανακοίνωσε ο Ντείβιντ Κάμερον. Η προπαρασκευαστική ομάδα θα παρουσιάσει στον επόμενο πρωθυπουργό της βρετανίας, τις επιλογές του για την διαπραγμάτευση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος και ανακοίνωσε πως επικεφαλής αυτής της ομάδας θα τεθεί ο συντηρητικός πολιτικός Oliver Letwin. Δεν θα επικαλεστεί το άρθρο 50 την Τρίτη στη Σύνοδο Ο κ. Κάμερον επιβεβαίωσε επίσης ότι αύριο θα παραστεί στην σύνοδο κορυφής της Ενωσης στις Βρυξέλλες αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται να επικαλεστεί το άρθρο 50 για την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης. Αναφερόμενος στις άμεσες επιπτώσεις του δημοψηφίσματος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Βρετανία δεν γυρίζει την πλάτη της στην διεθνή κοινότητα και ότι η συνεργασία με την Ε.Ε. σε ζητήματα ασφαλείας θα συνεχιστεί. Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις στα δικαιώματα των πολιτών και διαβεβαίωσε ότι η οικονομία είναι σε καλή κατάσταση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις. Αποκλείοντας την διενέργεια ενός νέου δημοψηφίσματος, ο πρωθυπουργός Κάμερον τόνισε ότι υπέρ της διενέργειας της ψηφοφορίας της 23ης Ιουνίου, είχαν ταχθεί 6 στους 7 βουλευτές. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, αλλά εγώ και το υπουργικό συμβούλιο είχαμε συμφωνήσει ότι το αποτέλεσμα θα γίνει σεβαστό».

Δεν θα επικαλεστεί το άρθρο 50 την Τρίτη στη Σύνοδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Κάμερον επιβεβαίωσε επίσης ότι αύριο θα παραστεί στην σύνοδο κορυφής της Ενωσης στις Βρυξέλλες αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται να επικαλεστεί το άρθρο 50 για την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης.

Αναφερόμενος στις άμεσες επιπτώσεις του δημοψηφίσματος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Βρετανία δεν γυρίζει την πλάτη της στην διεθνή κοινότητα και ότι η συνεργασία με την Ε.Ε. σε ζητήματα ασφαλείας θα συνεχιστεί.

Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις στα δικαιώματα των πολιτών και διαβεβαίωσε ότι η οικονομία είναι σε καλή κατάσταση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Αποκλείοντας την διενέργεια ενός νέου δημοψηφίσματος, ο πρωθυπουργός Κάμερον τόνισε ότι υπέρ της διενέργειας της ψηφοφορίας της 23ης Ιουνίου, είχαν ταχθεί 6 στους 7 βουλευτές. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, αλλά εγώ και το υπουργικό συμβούλιο είχαμε συμφωνήσει ότι το αποτέλεσμα θα γίνει σεβαστό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Σήμερα

Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Σήμερα

Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Σήμερα

Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Σήμερα

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Σήμερα

Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Σήμερα

Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Σήμερα

Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Σήμερα

Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Ακρίβεια: Ακριβότερο το κρέας για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι ‑ «Τσουχτερές» οι τιμές

Σήμερα

Αναλυτικά οι τιμές για χοιρινό, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και μοσχάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.