E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τηλεοπτικές άδειες: Άρχισε ο χορός των υποψηφιοτήτων στους σταθμούς

Πολύ πιθανόν να κατατεθούν αιτήσεις και από νέα επιχειρηματικά σχήματα

Τηλεοπτικές άδειες: Άρχισε ο χορός των υποψηφιοτήτων στους σταθμούς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/6/2016 | 08:41

Τον χορό των υποψηφιοτήτων, άρχισε πρώτος ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο οποίος κατέθεσε χθες το απόγευμα τον φάκελό του στο αρμόδιο τμήμα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ σήμερα το πρωί καταθέτει τον φάκελό του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ και το μεσημέρι ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑLPHA θα καταθέσει τον φάκελό του την Δευτέρα, συμπληρωμένο και με τον ισολογισμό του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι χθες παρέμενε αδιευκρίνιστο, αν θα καταθέσει αίτηση και ο τηλεοπτικός σταθμός “EPSILON”, αν και στελέχη του καναλιού, διαβεβαίωναν οτι η αίτηση θα κατατεθεί κανονικά.

Στην «κόψη του ξυραφιού» το Mega

Το μεγάλο ερωτηματικό, είναι αν θα προλάβει να καταθέσει τον δικό του φάκελο, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, μετά και το χθεσινό και για μια ακόμη φορά άκαρπο, διοικητικό συμβούλιο των μετόχων, το οποίο συνεδρίασε για να συμφωνήσει στο νέο επιχειρηματικό σχέδιο του σταθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλά πληροφορημένες πηγές τόνιζαν στο protothema.gr οτι τα χρονικά περιθώρια για το MEGA CHANNEL, έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί, καθώς εντός της σημερινής ημέρας, θα πρέπει να ολοκληρώσει το νέο επιχειρησιακό του σχέδιο, να το υποβάλλει στις τράπεζες και να το εγκρίνουν αυθημερόν, έτσι ώστε να λάβει την απαιτούμενη ενημερότητα που θεωρείται απαραίτητη για την αρτιότητα του φακέλου. Θα πρέπει επίσης να πληρωθούν εντός της σήμερον οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ΙΚΑ και να ληφθεί και αυτή η ενημερότητα κι όλα αυτά να κατατεθούν στο αρμόδιο γραφείο ως το βράδυ, καθώς δεν έχει γίνει προεργασία για την σύνταξη νέων οικονομικών καταστάσεων που θα επέτρεπαν εξάντληση των χρονικών περιθωρίων ως την Δευτέρα.

Ως τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας εξάλλου, έχουν προθεσμία να καταθέσουν αιτήσεις για χορήγηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας και νέα επιχειρηματικά σχήματα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις καλά ενημερωμένων πηγών, είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί τουλάχιστον άλλη μία, ή και δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H διαδικασία που έχει ορίσει η κυβέρνηση προβλέπει ότι οι φάκελοι θα κατατίθενται σφραγισμένοι, χωρίς να γίνεται την ώρα της κατάθεσης έλεγχος αρτιότητας των δικαιολογητικών.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για τη κατάθεση των φακέλων αιτήσεως συμμετοχής θα συνέλθει, η αρμόδια επιτροπή και παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου, να ανοίξει τους σφραγισμένους φακέλους συμμετοχής για να διαπιστώσει την ύπαρξη των προαπαιτουμένων,

Η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 12 ως τις 17 Αυγούστου, είναι όμως πιθανό να μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

Μέχρι τότε θα έχουν εκδικαστεί και οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί από τα κανάλια στην Δικαιοσύνη. Η κύρια προσφυγή όλων των καναλιών που επικαλείται ζητήματα αντισυνταγματικότητας εκδικάζεται από το Συμβούλιο της Επικρατείας την Δευτέρα, ενώ σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι σταθμοί MEGA, ALPHA και EPSILON και την ερχόμενη Τρίτη τα ασφαλιστικά μέτρα που ζητούν οι σταθμοί ΑΝΤΕΝΝΑ και ΣΚΑΪ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Σήμερα

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Σήμερα

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Σήμερα

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Σήμερα

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Σήμερα

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Χτες

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.