E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βαγγέλης Περρής: Το «πληκτικό» X‑Factor και το σχόλιο του για τον νικητή, Ανδρέα Λέοντα

Τι έγραψε στην στήλη του στην εφημερίδα Freddo

Βαγγέλης Περρής: Το «πληκτικό» X‑Factor και το σχόλιο του για τον νικητή, Ανδρέα Λέοντα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από την στήλη του «Trailer»  στην εφημερίδα Freddo, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε τον τελικό του X-Factor, τον νικητή Ανδρέα Λέοντα αλλά και τα talent shows γενικότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άλλο ένα talent show έριξε τίτλους τέλους. Στο X Factor σκορπίστηκαν πολύχρωμα χαρτάκια, αγκαλιάστηκαν οι φιναλίστ, ο Σάκης μας έβγαλε την ψυχή μέχρι να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, ο Θεοφάνους βιάστηκε να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, δηλαδή όλα κύλησαν όπως ακριβώς τα ξέραμε. Α, ναι… Νικητής αναδείχθηκε ένα Κύπριος! Το τελευταίο αποτελούσε και το πιο αναμενόμενο κομμάτι της εκπομπής. Όποτε συμμετέχει σε κάποιον μουσικό διαγωνισμό ένας εκπρόσωπος της τραγουδομάνας Μεγαλονήσου, είναι σίγουρο ότι στο τέλος αυτός θα σηκώσει την κούπα και οι λόγοι είναι δύο. Συνήθως οι Κύπριοι υποψήφιοι επαγγελματίες τραγουδιστές έχουν εκπαιδεύσει το ταλέντο τους και με την αξία τους βρίσκονται στις πρώτες pole positions. Ο δεύτερος λόγος αφορά τις ψηφοφορίες. Οι Ελλαδίτες τηλεθεατές δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να υποστηρίξουν κάποιον υποψήφιο πληρώνοντας σχετικό αντίτιμο στις τηλεφωνικές εταιρείες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Εν συνεχεία επεκτάθηκε και εξήγησε την θέση του, για το πλεονέκτημα των συμμετεχόντων από την Κύπρο, επισημαίνοντας: «Οι Κύπριοι είναι πολύ πιο συντεταγμένοι, μπορούν με άνεση να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό που θα οδηγήσει τον συμπατριώτη τους στην πρώτη θέση του βάθρου. Έτσι κερδίζει πάντα η Κύπρος και πάντα χάνει το παιχνίδι. Είναι πολύ πληκτικό να παρακολουθείς τελικούς γνωρίζοντας από πριν ποιος θα κερδίσει. Εξ ου και η (σχετικά) χαμηλή τους τηλεθέαση».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Πριν 7 ώρες

Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Πριν 7 ώρες

Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

Χτες

Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

Χτες

Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Χτες

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Χτες

Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

Χτες

Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

Προχτές

«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.