E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Mε ποια στελέχη της ΝΔ είναι δυσαρεστημένος ο Κυριάκος

Ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές σε πρόσωπα

Mε ποια στελέχη της ΝΔ είναι δυσαρεστημένος ο Κυριάκος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/7/2016 | 19:11

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ορισμένους τομέαρχες και συντονιστές, αλλά και γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο λειτουργίας και από τις ιδιαίτερα χαμηλές επιδόσεις προσώπων που κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος το τελευταίο εξάμηνο, το οποίο ήταν και το πρώτο της προεδρίας του.

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν σταθμός για τον Κυρ. Μητσοτάκη, καθώς έκλεισε ουσιαστικά, τον πρώτο κύκλο της προεδρίας του και από εδώ και πέρα θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις, αλλά και αλλάζοντας πρόσωπα σε διάφορες θέσεις.

Ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος και θεωρεί ότι πρόσωπα που τους εμπιστεύτηκε σε θέσεις - «κλειδιά» αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες κακή εικόνα υπάρχει τουλάχιστον για τους μισούς τομεάρχες και για 1-2 συντονιστές, ενώ πολύ αρνητική βαθμολόγηση λαμβάνουν και αρκετά πρόσωπα που έχουν τοποθετηθεί σε γραμματείες του κόμματος.

Και αυτό διότι ο αρχικός ενθουσιασμός έχει χαθεί, ασφυκτικός έλεγχος στην κυβέρνηση δεν υπάρχει, εκδίδονται πρόχειρες, κυρίως τυπικού αντιπολιτευτικού ύφους, ανακοινώσεις και επί της ουσίας δεν παράγεται πολιτικό έργο. Κυρίως οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για την προσωπική τους προβολή.

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές προσώπων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με συνομιλητές του, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές, ώστε από το Σεπτέμβριο, και πριν ανέβει στη ΔΕΘ, όπου θα παρουσιάσει και το κυβερνητικό του πρόγραμμα, να δείξει το κόμμα ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο. Μάλιστα, λέγεται ότι οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι σαρωτικές και θα αφορούν, όχι μόνο την Κοινοβουλευτική Ομάδα, άρα τομεάρχες και συντονιστές, αλλά και τον κομματικό μηχανισμό.

Ακόμα και η παρουσία πολλών στα ΜΜΕ είναι αποκαρδιωτική για το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη που αποφάσισε να ξεκινήσει σεμινάρια για να αντιμετωπιστούν οι κακοφωνίες, η έλλειψη ξεκάθαρου και ενιαίου μηνύματος προς την κοινωνία και οι εν γένει «αρρυθμίες στις τηλεοπτικές εμφανίσεις των στελεχών του κόμματος».

Τα…«φροντιστήρια» εποπτεύει ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του Κυρ. Μητσοτάκη, ο δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος, εκ των στενών συνεργατών του προέδρου της Ν.Δ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη, τα μαθήματα άρχισαν και στην πρώτη ομάδα συμμετείχαν εκτός από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, Γιάννη Βρούτση και Νίκη Κεραμέως, ο συντονιστής για το μεταναστευτικό Βασίλης Κικίλιας, οι τομεάρχες Κώστας Καραμανλής (βουλευτής Σερρών), Βασίλης Οικονόμου και Κώστας Σκρέκας, η βουλευτής Αννα Καραμανλή, ο πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Κώστας Κυρανάκης.

Γκρίνια υπάρχει από πολλούς και ήδη έχει μεταφερθεί και στον Κυρ. Μητσοτάκη για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη που με τις δηλώσεις του και εν γένει με τις πρωτοβουλίες και εμφανίσεις του στα ΜΜΕ προκαλεί κατά μετριοπαθή στελέχη, αρνητική εικόνα για τη Ν.Δ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από το συγκεκριμένο θέμα και λέγεται ότι έχει δεχθεί εισηγήσεις από το φθινόπωρο να υπάρξει παρέμβαση να λυθεί το ζήτημα.

Πως θα γίνει αυτό;

Στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να καταργηθούν οι θέσεις των δυο αντιπροέδρων, στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδίου για αλλαγές στο κόμμα, μετά την πρώτη περίοδο της προεδρίας του Κυρ. Μητσοτάκη.

Ζήτημα υπάρχει και με την επικοινωνιακή διαχείριση πολλών θεμάτων από την πλευρά της Ν.Δ. και ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι αργεί να λάβει αποφάσεις για το συγκεκριμένο πεδίο, φέρεται αποφασισμένος να προβεί σε φρεσκάρισμα του επικοινωνιακού επιτελείου με νέα πρόσωπα, άλλο ύφος και άλλη εκφορά πολιτικού λόγου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Πριν 1 ώρα

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Χτες

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Χτες

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα

Χτες

Στο πλευρό του επί 19 ημέρες απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. Τ11 και στο Νέο Δελχί ο Νάσος Γκαβέλας

Χτες

Ο 25χρονος παραολυμπιονίκης διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στα 100μ. Τ11 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νέο Δελχί

Τελεσίγραφο 48 ωρών Τραμπ σε Χαμάς: «Αποδεχτείτε αλλιώς έρχεται κόλαση»

Χτες

Το τελεσίγραφο του Αμερικανού προέδρου λήγει στις 6 μ.μ. της Κυριακής

Ξενοδοχεία προσφέρουν δώρα και χρήματα στα ζευγάρια που συλλαμβάνουν μωρό στα δωμάτιά τους

Χτες

Ο επιχειρηματίας που μπαίνει στη μάχη κατά της υπογεννητικότητας.

Αγρια συμπλοκή μαθητών με σκουπόξυλα στο Περιστέρι ‑ Τραυματίστηκαν τρεις καθηγητές

Χτες

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη

Ηράκλειο: Βρετανίδα τα έτσουξε στο αεροπλάνο και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Χτες

Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε αεροσυνοδό, άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και τελικά συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.