E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Άνδρας πούλησε το σπίτι του αλλά αρνήθηκε να φύγει από εκεί!

Ο εφιάλτης μιας νεαρής κοπέλας

Άνδρας πούλησε το σπίτι του αλλά αρνήθηκε να φύγει από εκεί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγορά του πρώτου σας σπιτιού θα πρέπει να είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, όμως για τη νεαρή Tamara Holloway από το Νάσβιλ του Τενεσί, αποδείχτηκε ένας ζωντανός εφιάλτης, αφού ο άντρας από τον οποίον το αγόρασε αρνήθηκε να φύγει από εκεί. Η κοπέλα είχε κλείσει το σπίτι στη 1 Ιουνίου και παρά το γεγονός ότι πουθενά στο συμβόλαιο δεν αναφερόταν ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορούσε να μείνει εκεί και μετά από αυτήν την ημέρα, εκείνος απλώς δεν έφευγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε σε τοπικούς δημοσιογράφους ο Justin McCrory, όπως είναι το όνομα του, δεν μπορούν να τον πάρουν από εκεί παρά μόνον αν του κάνουν έξωση. Η εταιρεία μέσω της οποίας έγινε η αγοραπωλησία, ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να μετακομίσει από εκεί όμως εκείνος δεν έδειχνε τέτοια διάθεση, για αυτό και η καινούργια ιδιοκτήτρια ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης. Το θέμα είναι όμως, ότι μπορεί να χρειαστούν και περισσότερες από 30 ημέρες προκειμένου να βγει από το σπίτι αυτός που δέχτηκε την έξωση, οπότε δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά για την άπειρη αγοράστρια.

Όταν η ιστορία έγινε γνωστή για πρώτη φορά, όλοι σοκαρίστηκαν, καθώς κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα παρόμοιο ξανά στην τοπική κοινότητα, ούτε ακόμα και οι μεσίτες. Μετά από αυτό το περιστατικό, οι τοπικές αρχές έβγαλαν ακόμα και ανακοινώσεις σχετικά με το πως να αποφύγουν οι πιθανοί αγοραστές ακινήτων τέτοιου είδους προβλήματα. Όσο για την Tamara, όπως δήλωσε στο τοπικό δίκτυο, όλο αυτό το διάστημα ήταν ένας εφιάλτης για την ίδια, καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού της έκανε πειρατεία σε αυτό. Ευτυχώς για εκείνη βέβαια, όλη η δημοσιότητα που πήρε το θέμα μέσα από τα μέσα ενημέρωσης, μετέφερε το πρόβλημα της σε εθνικό επίπεδο, γεγονός που ενόχλησε τον πρώην ιδιοκτήτη - καταληψία. Σήμερα η κοπέλα έχοντας τα κλειδιά της νέας της κατοικίας και παραδέχεται πως το όλο θέμα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο να λυθεί σε περίπτωση που δεν γινόταν γνωστό από τα μέσα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.