E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τόσκας: Συγχαρητήρια στην αστυνομία για τον χειρισμό στο No Border Camp

«Έφυγαν οι αντιεξουσιαστές, έχουν μείνει ελάχιστοι που φεύγουν σήμερα το πρωί»

Τόσκας: Συγχαρητήρια στην αστυνομία για τον χειρισμό στο No Border Camp
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/7/2016 | 12:00

«Νομίζω ότι η αστυνομία κράτησε ψύχραιμη στάση, τη σωστή ισόρροπη στάση και γι αυτό μπράβο της και αυτή τη στιγμή η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ήσυχη» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχετικά με τον τρόπο που η κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές χειρίστηκαν την κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με τη διοργάνωση «No Border Camp» μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, το προηγούμενο δεκαήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έφυγαν οι αντιεξουσιαστές, έχουν μείνει ελάχιστοι που φεύγουν σήμερα το πρωί. Επομένως προς τι αυτός ο τεράστιος θόρυβος από την πλευρά της αντιπολίτευσης, που παρέσυραν και άλλους παράγοντες της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ο κ. Τόσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό στο Πρακτορείο» και διευκρίνισε: «Νομίζω ότι τα πράγματα λύθηκαν με ήπιο τρόπο, αλλά με κόκκινες γραμμές. Οι κόκκινες γραμμές φάνηκαν και στην Ξάνθη και στις Καστανιές του Έβρου και στη Θεσσαλονίκη, όπου χρειάστηκε. Εξάλλου και οι βουλευτές της ΝΔ της Θεσσαλονίκης που ήλθαν στο γραφείο μου, εδώ πίσω από τις κλειστές πόρτες, δε μου ζήτησαν βία, δε μου ζήτησαν επέμβαση, ήθελαν επέμβαση χωρίς βία».

«Η αστυνομία καταφεύγει πολλές φορές στην καταστολή, αλλά πρέπει να είναι έσχατο μέσο, προέχει η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης» πρόσθεσε ο αν. υπουργός, εξηγώντας ότι «υπήρξαν ελάχιστες ζημιές, υπήρξαν επιπτώσεις, καταρχάς ο χώρος που χρησιμοποιήθηκε, γι αυτόν τον χώρο έπρεπε να πάρουν άδεια» όμως, «το μεγάλο ζητούμενο ήταν και είναι η κοινωνική ειρήνη».

Ερωτηθείς, τέλος, εάν υπάρχουν ενδείξεις για αύξηση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία στη Λέσβο, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γειτονική χώρα, απάντησε: «Οι ροές που είχαμε προχθές και χθες -100 άτομα την κάθε μέρα στη Λέσβο- δεν ήταν τέτοιες, για τις οποίες μπορούμε να πούμε ότι αντιστράφηκαν τα δεδομένα και άρα έχουμε μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις. Ωστόσο, εκτιμούμε τα πράγματα, ακόμη και αυτές τις μικρές ροές και θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στην πορεία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο από την κατάρριψη ιρανικού YAK‑130 από μαχητικό αεροσκάφος F‑35I

Σήμερα

Μάλιστα ακούγονται Ιρανοί να φωνάζουν «Allahu Akbar» αφού νόμιζαν ότι ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος είχε αναχαιτιστεί.

Ντουμπάι: Οι υπερπλούσιοι πληρώνουν έως και 350.000 δολάρια για να φύγουν με ιδιωτικά τζέτ

Σήμερα

Ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας επιστρατεύουν «στόλους SUV» για τη μεταφορά πολιτών στο Ριάντ μέσω της 10ωρης οδικής διαδρομής από το Ντουμπάι

Στον αέρα το σχέδιο για το μελλοντικό ευρωπαϊκό μαχητικό

Σήμερα

Dassault και Airbus ερίζουν για την ηγεσία στο πρόγραμμα

Καταδικάστηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ για τα επεισόδια στη Μύκονο

Σήμερα

Ο Αγγλος αμυντικός καταδικάστηκε για την συμπλοκή που είχε στη Μύκονο πριν από έξι χρόνια, όταν και είχε συλληφθεί στο νησί.

Βγήκε από τη ΜΕΘ το 5 μηνών βρέφος από τη Ζάκυνθο που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα: Η ζωή νίκησε τον θάνατο, λέει ο Ηλιάδης

Σήμερα

Μετά από 11 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το παιδί τα κατάφερε με τον Ανδρέα Ηλιάδη να εύχεται στον μικρό «ήρωα» να έχει «από εδώ και πέρα μόνο χαρές»

Δοκιμαστικό SMS στις 19.00 σε όλα τα κινητά τηλέφωνα στην Κύπρο, προληπτικά μέτρα και σαφείς οδηγίες προς τους πολίτες

Σήμερα

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σήμερα γύρω στις 19:00, όταν θα σταλεί δοκιμαστικό μήνυμα σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο

Επιβάτης σε αμόκ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τα έκανε «γυαλιά‑καρφιά» επειδή δεν έφυγε η πτήση

Σήμερα

Ανδρας προκάλεσε σοβαρές και πολλαπλές ζημιές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πετώντας μπουκάλια επειδή δεν έφυγε η πτήση του για Κύπρο

Σοκ και δέος: Ο τορπιλισμός της ιρανικής φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο ανοιχτά της Σρι Λάνκα ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Σήμερα

Το πλοίο επέστρεφε στο Ιράν μετά τη συμμετοχή του στις πολυεθνικές ναυτικές ασκήσεις MILAN 2026 στο Βισακαπατνάμ της Ινδίας.

Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του

Σήμερα

Ο 73χρονος Βρετανός είχε εγκατασταθεί μόνιμα σε χωριό της Σητείας στην Κρήτη πριν από πολλά χρόνια

Στο τραπέζι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα: Τα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Μετανάστευσης και τι ισχύει στην Ευρώπη

Σήμερα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιορισμούς της χρήσης της σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

Συγκίνηση, κλάματα και χειροκροτήματα για την επιστροφή των εφήβων αθλητών του Αρη στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Η Κ18 των κιτρινόμαυρων επέστρεψε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον εγκλωβισμό στο Αμπου Ντάμπι

Κουτσούμπας: «Τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση στη Σούδα»

Σήμερα

«Το ξέρουμε», ανέφερε με βεβαιότητα ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.