E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πέθανε η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη σε ηλικία 59 ετών

Το πρωί της Πέμπτης

Πέθανε η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη σε ηλικία 59 ετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/7/2016 | 18:28

Την μάχη με τον καρκίνο έχασε το πρωί της Πέμπτης η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλους εκείνους που την αγαπούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσιογράφος εργάζονταν για χρόνια στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», όπου ήταν επικεφαλής καλλιτεχνικού και κοσμικού ρεπορτάζ.

Τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της είχε δημιουργήσει μια ομάδα φωτογραφίας «Τα Αθηναϊκά» και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη γι΄ αυτό της το κατόρθωμα.

Η Σέσσυ Σαμόλη τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε γνωστό νοσοκομείο ενώ από το πλευρό της δεν έφευγαν στιγμή τα δύο της παιδιά, Σπύρος και Τάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο «αντίο» θα της πουν το απόγευμα της Παρασκευής στις 6 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου η οικογένεια και οι φίλοι της.

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της συνάδελφου Σωτηρίας (Σέσσυς) Σαμόλη, η οποία «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο της Σέσσυς Σαμόλη και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Σέσσυ Σαμόλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από το περιοδικό «Μοντέρνο Τραγούδι» και στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού και κοινωνικού ρεπορτάζ.

Ιδιαίτερα συνταρακτική για τη ζωή της ήταν η απώλεια, το 2010, του αγαπημένου της συζύγου Σάκη Σαμόλη, για τον οποίο έγραψε ένα βιβλίο και του το αφιέρωσε με τίτλο «Αγαπημένε μας Σάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διακρινόταν για τη συναδελφικότητά της, ήταν ευγενική και γεμάτη ενέργεια. Ήταν απόλυτα καταρτισμένη στα θέματα που κάλυπτε και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους.

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ομάδα φωτογραφίας, τα “Αθηναϊκά και μη”, για την οποία ήταν πολύ χαρούμενη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαίτερα τους δύο αγαπημένους της γιους.

Η κηδεία της Σέσσυς Σαμόλη θα γίνει αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου».

Πηγή: Πέθανε η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη σε ηλικία 59 ετών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/280691/pethane-i-dimosiografos-sessy-samoli-se-ilikia-59-eton#ixzz4FiYFxAaZ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.