E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέα παρέμβαση Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας

«Τώρα αρχίζει η μάχη του ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο»

Νέα παρέμβαση Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/8/2016 | 17:10

Νέο πόλεμο του Παύλου Πολάκη κατά της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης ξεσήκωσε η σύλληψη δύο διοικητικών στελεχών του Νοσοκομείου Τρικάλων, του Διευθυντή και του Υποδιευθυντή δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής η αστυνομία Τρικάλων συνέλαβε τα δύο στελέχη επειδή προσελήφθησαν καθαρίστριες με ατομικές συμβάσεις, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο εργολάβος καθαριότητας και προσωρινή διαταγή που εξέδωσε δικαστής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αμφισβητώντας την απόφαση της Δικαιοσύνης και την προσωρινή της διαταγή αλλά και την επιβολή του νόμου από την αστυνομία, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook δήλωσε χαρακτηριστικά:

«ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ του ποιος κυβερνα αυτον το τοπο..

Η χθεσινοβραδυνη συλληψη του διευθυντη και υποδιευθυντη του νοσοκομειου Τρικαλων απο την αστυνομια που σε επιδειξη υπερβαλλοντος ζηλου εδρασε σαν το μακρυ χερι του εργολαβου καθαριοτητας του τοπικου νοσοκομειου ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που υπαρχει σε τμημα της δικαιοσυνης και των σωματων ασφαλειας και το οποιο πρεπει αμεσα να αντιμετωπιστει απο την κυβερνηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,κεντρικες πολιτικες επιλογες της κυβερνησης που εξυγιαινουν το χωρο της υγειας,να βρισκονται υπο την αιρεση η την ακυρωση απο καποιον δικαστη που μπορει να εκδιδει προσωρινες διαταγες ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ εως τη συζητηση των κυριων προσφυγων στο συμβουλιο της επικρατειας που πρακτικα σημαινει στη συγκεκριμενη περιπτωση (λογω της καθυστερησης εκδοσης αποφασης για καποιους μηνες η και χρονο) οτι το υπουργειο Υγειας και οι νεες διοικησεις των νοσοκομειων δεν μπορουν να προχωρησουν στη συναψη ατομικων συμβασεων με εργαζομενους στην καθαριοτητα ,φυλαξη,σιτιση κλπ αλλα πρεπει να παραμεινουν οι εργολαβοι που υπηρχαν πριν ,οι οποιοι αμοιβονταν με εξωφρενικα ποσα απο τα νοσοκομεια εχοντας τους εργαζομενους απληρωτους με πολυ χαμηλους μισθους και με εργασιακες συνθηκες γαλερας .

Ξερουμε οτι, αυτη η αποφαση της κυβερνησης η οποια ενω αυξανει εως διπλασιασμου τους μισθους των εργαζομενων σε σχεση με αυτα που τους εδιναν οι εργολαβοι απο τη μια, κανει μια συνολικη οικονομια πανω απο 80.000.000 ευρω στους προυπολογισμους των νοσοκομειων απο την αλλη,ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ.

-Θα περιμενε λοιπον κανεις απο την ανεξαρτητη Δικαιοσυνη ,κατανοωντας την ουσια και το δικαιο του ζητηματος απο τη σκοπια του εργασιακου και του δημοσιου δικαιου να σταθει συμπαραστατης σε αυτην την προσπαθεια και οχι υπονομευτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Θα περιμενε κανεις απο την αστυνομια να ειχε κινηθει στο παρελθον με ταχυτητα εναντι των μηνυσεων που κατεθεταν εργαζομενοι εναντιον των εργολαβων για απληρωτους μισθους και οχι να συλλαβει χθες τα μεσανυχτα μετα απο μηνυση του εργολαβου (μηνυση που δεν ειχε κοινοποιηθει καν στο νοσοκομειο χθες) το διευθυντη και υποδιευθυντη διοικητικου του νοσοκομειου Τρικαλων επειδη εφαρμοσαν ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ κυβερνητικη πολιτικη.Η αστυνομια ειναι προστατης του δημοσιου συμφεροντος και ΟΧΙ τοποτηρητης των ατομικων και επιχειρηματικων συμφεροντων.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ .

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ αναπλ υπουργος υγειας»

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.