E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» η 26χρονη δολοφόνος

Το έγκλημα του 1963 που είχε σοκάρει

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» η 26χρονη δολοφόνος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/8/2016 | 08:12

Τη στιγμή που συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί, προέκυψε και η πληροφορία ότι η γιαγιά της 26χρονης που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, ήταν η λεγόμενη «Τίγρης του Κορωπίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 26χρονη πήγε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της πρώην συζύγου του συντρόφου της και αφού καβγάδισαν, την μαχαίρωσε σε πολλά σημεία. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι ο 41χρονος άνδρας, που έχει αποκτήσει από δύο παιδιά με την κάθε γυναίκα, είχε σκοπό να επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγό του.

Στην απολογία της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 26χρονη δήλωσε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το θύμα, απλά ήθελε να την τρομάξει. «Θόλωσα, δεν ήξερα τι έκανα, ζητώ συγνώμη από τα παιδιά», φέρεται να είπε ακόμη στην απολογία της.

Ο 41χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 35χρονης τη μετέφερε στο κέντρο υγείας, αλλά η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Σήμερα, γράφτηκε ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία, όταν ο 41χρονος πήγε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης δολοφόνου και πυροβόλησε τον ίδιο αλλά και τη συμβία του. Τα δύο θύματά του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 41χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «Τίγρης του Κορωπίου»

Οπως προκύπτει τώρα, γιαγιά της 26χρονης δολοφόνου ήταν η λεγόμενη «Τίγρης του Κορωπίου», η οποία είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της, τον Οκτώβριο του 1963.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τότε και είχε συμβεί στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορωπί. Η Ελένη Παπαϊωάννου, γιαγιά της 26χρονης, ήταν τότε 27 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ο σύζυγός της υποπτευόταν ότι διατηρούσε σχέσεις με άλλο άνδρα, στον οποίο είχε επιτεθεί και ο άνδρας του έκανε μήνυση και εκείνος καταδικάσθηκε ερήμην σε 20 ημέρες φυλάκισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν το πληροφορήθηκε, η σύζυγός του αποφάσισε να τον δολοφονήσει. Αγόρασε βενζίνη και όταν ο άνδρας κοιμήθηκε, εκείνη σφράγισε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, κλείδωσε τα δωμάτια και τον περιέλουσε με βενζίνη. Στη συνέχεια άναψε ένα σπίρτο και έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο. Βγαίνοντας από το σπίτι, κλείδωσε, ενώ ο σύζυγός της ούρλιαζε καθώς καιγόταν ζωντανός.

Η Παπαϊωάννου παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου, λέγοντας «έβαλα φωτιά και έκαψα τον άνδρα μου. Ηρθα να παραδοθώ και δεν μετανοώ γι' αυτό που έκανα». Στη δίκη, αποκαλύφθηκαν κι άλλες φρικτές λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής της, καθώς ο μετέπειτα σύζυγός της την είχε βιάσει σε ηλικία 15 ετών, όταν δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του.

Τα αδέρφια της την ανάγκασαν να τον παντρευτεί επειδή ήταν πλέον μια «ατιμασμένη» και η ζωή της ήταν όπως είπε μια κόλαση δίπλα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.