E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ιταλοί αστυνομικοί μαγείρεψαν για ζευγάρι ηλικιωμένων που έκλαιγαν από μοναξιά

Πήγαν να δούν γιατί κλαίνε και τελικά... τους έκαναν παρέα

Ιταλοί αστυνομικοί μαγείρεψαν για ζευγάρι ηλικιωμένων που έκλαιγαν από μοναξιά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μισέλ είναι 94 και η Τζόλ 89. Είναι παντρεμένοι για περίπου 70 χρόνια. Πλέον, κλεισμένοι μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα στην αχανή Ρώμη, υποφέρουν από μοναξιά. Συνήθιζαν να κλαίνε και μια μέρα, το κλάμα τους ήταν τόσο δυνατό που το άκουσαν οι γείτονες. Κάλεσαν την αστυνομία, γιατί φοβήθηκαν μην τους συνέβη κάτι. Ναι, τους συνέβαινε, για καιρό τώρα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έλεγξαν την υγεία τους, οι αστυνομικοί ήταν τόσο συγκινημένοι από την ιστορία τους που έκαναν μια χειρονομία καρδιάς. Η αστυνομία της Ρώμης δημοσίευσε στο Facebook το συμβάν που έγινε διάσημο και συγκέντρωσε περισσότερα από 55.000 likes.

Για να προστατεύουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι Ιταλοί αστυνομικοί της Ρώμης έκαναν μια διαφορετική πράξη καλοσύνης που έκλεψε την καρδιά πολλών ανθρώπων στα κοινωνικά δίκτυα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μαγείρεψαν μακαρόνια για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που το κλάμα για την μοναξιά τους πλήγωσε τις καρδιές των γειτόνων τους.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση κινδύνου από τους γείτονες του Μισέλ και της Τζολ. Οι ηλικιωμένοι σπάνια δέχονται επισκέψεις και είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Οι γοερές κραυγές του ζευγαριού προήλθαν από τις κακές ειδήσεις που είδαν στην τηλεόραση. Ο Μισέλ είναι 94 ετών και η Τζολ 89 (κάθονται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα). Οι αστυνομικοί της Ρώμης τους πρόσφεραν έναν πιάτο μακαρόνια και ήταν αρκετά ευγενικοί για να τους κρατήσουν συντροφιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επιθέσεις, κακοποιημένα παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο.. Η Τζόλ αναρωτιέται γιατί (υπάρχει) τόσο πολύ κακό» έγραψε η αστυνομία της Ρώμης σε μια δημοσίευση στο Facebook. Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Ιδιαίτερα όταν οι πόλεις είναι άδειες και οι γείτονες είναι μακριά για διακοπές. Μερικές φορές η μοναξιά διαλύεται σε δάκρια. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση και παρατήρησε πως το ζευγάρι δεν είχε αρκετό φαγητό στο σπίτι του.

Έτσι αποφάσισαν να σηκώσουν τα μανίκια τους και να μαγειρέψουν ότι καλύτερο μπορούσαν: μακαρόνια. Το ηλικιωμένο ζευγάρι απόλαυσε ένα γεύμα με μακαρόνια, βούτυρο και παρμεζάνα σύμφωνα με την New York Daily News. «Οι αστυνόμοι κατάλαβαν πως λίγη ανθρώπινη ζεστασιά θα αποκαθιστούσε την γαλήνη του ζευγαριού.» έγραψε στη δημοσίευση του Facebook η αστυνομία της Ρώμης και έγινε αμέσως διάσημο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχει έγκλημα, η Τζολ και ο Μισέλ δεν είναι θύματα απάτης ή κανενός κλέφτη που μπήκε στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανείς για να σώσουμε. Αυτή τη φορά για τα αγόρια ήταν πιο δύσκολο έργο. Δύο μοναχικές ψυχές χρειάζονταν καθησύχαση. Κατάλαβαν πως λίγη ανθρώπινη ζεστασιά θα αποκαθιστούσε την γαλήνη στον Μισέλ και την Τζολ.» έγραψε η αστυνομία.Για να είναι ασφαλείς, οι αστυνομία κάλεσε ένα ασθενοφόρο στο σπίτι για να βεβαιωθούν πως ο Μισέλ και η Τζολ είναι καλά στην υγεία τους.

Η χειρονομία της ομάδας έλαβε περισσότερα από 65.000 likes και περίπου 24.000 κοινοποιήσεις στο Facebook Μια χρήστης του Facebook, η Susan Blanken έγραψε στα σχόλια: «Σας ευχαριστούμε που δείξατε αγάπη και σεβασμό σε αυτούς τους δύο ηλικιωμένους. Την αγάπη μας από τις ΗΠΑ». Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Ίσως θα ήταν δυνατό να μοιραστείτε την διεύθυνση τους ή να δημιουργήσετε ένα ταχυδρομικό κουτί, στοιχηματίζω πως θα λάμβαναν κάρτες από όλο τον κόσμο.»

Σίγουρα οι αστυνομίες μεταξύ των χωρών διαφέρουν και το τμήμα της Ρώμης έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις που υπάρχουν για την άγρια επιβολή νόμου και τις κακές σχέσεις της αστυνομίας με την κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άλλος χρήστης του Facebook έγραψε: «Είναι ωραίο να διαβάζουμε μια θετική ιστορία για την αστυνομία. Χρειαζόμαστε περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους στον κόσμο μας.»

«Ο Θεός να τους ευλογεί.»

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Σήμερα

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Σήμερα

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Σήμερα

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Σήμερα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

Σήμερα

Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Χτες

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Χτες

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Χτες

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Χτες

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.