E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Odyssia Festival 2016: Παράλληλες δράσεις

Το μεγαλύτερο μουσικό-καλλιτεχνικό φεστιβάλ του καλοκαιριού είναι εδώ!

Odyssia Festival 2016: Παράλληλες δράσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/8/2016 | 04:42

Στα πλαίσια του πρώτου Διεθνούς Φεστιβάλ Οδύσσεια 2016 θα υπάρξει μία σειρά από παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις και δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν τα μουσικά δρώμενα!

Οι δράσεις έχουν επιλεγεί μέσα από ένα ανοικτό κάλεσμα του φεστιβάλ το οποίο έχει προσελκύσει ήδη, τόσο Έλληνες όσο και ξένους καλλιτέχνες.

Έτσι, έχουμε τον Ιάπωνα video artist Ryo Ikeshiro που θα εκθέσει δουλειές του στον υπαίθριο χώρο του φεστιβάλ, τον Ταϊβανό Po-Hao Chi με τα ηχητικά διαδραστικά γλυπτά του, τις Γιαπωνέζες Karuka Sasaki (η οποία θα ζωγραφίσει έναν υπερμεγέθη πίνακα κατά την διάρκεια του φεστιβάλ και θα ζωγραφίσει πάνω σε σώματα όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο εργαστήρι) και Ikue Maekawa (η οποία θα οργανώσει Reiki workshops όπου και θα παρουσιάσει μια πρωτοποριακή τεχνική που συνδέει το Reiki με την μουσική), την ομάδα γκράφιτι του Boo Ha Ha η οποία θα ντύσει με τα σπρέι της επιλεγμένα σημεία live κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, την πολυμελή ομάδα Αφρικάνικων Κρουστών “Afrotonic”, που υπόσχεται να ξεσηκώσει με τους ρυθμούς της την κοινότητα του φεστιβάλ, τον Περουβιανό – Ιρλανδό Valentino Mickle, συνθέτη-τραγουδοποιό ο οποίος ταξιδεύει με την μοτοσυκλέτα του σε ολόκληρη την Ευρασία μαζεύοντας ήχους και ακούσματα, τα οποία επανεφεύρει παίζοντάς τα ζωντανά με το Charango, ένα παραδοσιακό νοτιοαμερικάνικο μουσικό όργανο, την ομάδα Circus Arts που θα κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε ένα συνδυασμό από ακροβατικές και χορευτικές δράσεις, την ομάδα La Petite Marguerite που παρουσιάζει μία δράση με επίκεντρο τις γιγάντιες σαπουνόφουσκες, την ομάδα Elysian που θα πραγματοποιήσει εργαστήρια workshops εμπνευσμένα από την Οδύσσεια και στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους προσωπικό φυλαχτό, προϊόν μιας ξεχωριστής μουσικοκινητικής εμπειρίας, ενώ δε θα λείψουν και άλλες δράσεις όπως γιόγκα και μασάζ retreats sessions, καθώς και αθλητικές δράσεις με την OutdoorWay.gr (κανό, καγιάκ και ραπέλ) και την DivingTeam.gr (καταδύσεις και snorkeling).

Τις δράσεις θα πλαισιώσουν 83 καταξιωμένοι εγχώριοι και διεθνείς DJs, κορυφαίοι του είδους τους, μέσα σε ένα 7ήμερο με 120 ώρες ασταμάτητης χορευτικής μουσικής στο πλέον καταξιωμένο Beach Bar της χώρας μας, το Cariocas Beach Bar στον Σχίνο Κορινθίας, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό πάρτυ που υπόσχεται στους καλεσμένους του ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα  μουσικοκαλλιτεχνικό φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες και επισκέπτες από όλες τις γωνιές του κόσμου, το γεγονός του καλοκαιριού, ανοίγει τις πόρτες του στις 30 Αυγούστου και για μία εβδομάδα, μεταμορφώνοντας το γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας στο απόλυτο party spot της χρονιάς!

Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και τα 10 ημερήσια και νυχτερινά boat parties που έχουν σχεδιάσει οι διοργανωτές και τα οποία θα ταξιδεύουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ σε μυστικές παραλίες του γραφικού κόλπου και της ευρύτερης περιοχής….  η φράση «αξίζει να το επισκεφθείς» αποκτά ξεχωριστό νόημα!

Εσύ θα λείπεις;   
 
Πληροφορίες στο www.odyssiafestival.com  και στο www.facebook.com/odyssiafestival
 
Tip: Τσεκάρετε τις ειδικές προσφορές στην ενότητα των εισιτηρίων!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δούκισσα της Πλακεντίας

Πριν 4 μέρες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗαπό 08/01 έως 21/02

Kapten album presentation @Thessaloniki ‑ Eightball Club

Πριν 4 εβδομάδες

New Date Added!

Super Stereo live στη Θεσσαλονίκη

Πριν 4 εβδομάδες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ12/12

ALTERN 8 ‑ 35 years Anniversary Tour ‑ Plex

Πριν 5 εβδομάδες

Resident Dj’ s: Greg Staikos – Junior SP - Show Starts: 22:00 | Entrance fee: 15€

Το Red Xmas ξαναχτυπά στον παλμό της πόλης!

Πριν 5 εβδομάδες

Οι εθελοντές του InfinityGreece σε περιμένουν για να διασκεδάσετε παρέα τα Χριστούγεννα με νέους από όλη την πόλη σε ένα πάρτι που δεν έχει προηγούμενο

Battle of the best 2025

Πριν 5 εβδομάδες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.14/12

Χριστούγεννα στην Παραμυθοχώρα: Μαγική Απόδραση στη Λουτρόπολη Πόζαρ!

Πριν 6 εβδομάδες

Το νέο θεματικό πάρκο Χριστουγέννων στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, υπόσχεται να σας χαρίσει τις ωραιότερες γιορτινές αναμνήσεις!

Job Fair ELSA Greece

Πριν 6 εβδομάδες

Ένα διήμερο Job Fair που φέρνει σε άμεση επαφή φοιτητές Νομικής με κορυφαίους νομικούς φορείς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Το Χωριό του Αϊ Βασίλη στα Ιωάννινα

Πριν 6 εβδομάδες

12 Δεκεμβρίου 2025 – 4 Ιανουαρίου 2026

Super Stereo Live Ίλιον Plus

Πριν 7 εβδομάδες

ΙΛΙΟΝ PLUS05/12

9ο Φεστιβάλ WIFT GR «50/50 ισότητα και στον κινηματογράφο»

Πριν 7 εβδομάδες

27-30/11/2025, Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Έρχεται το 4ο Fuckup Nights Thessaloniki: Christmas Edition

Πριν 7 εβδομάδες

Μη χάσετε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη γιορτινές εκπλήξεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.