E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο 25χρονος βρυκόλακας που ζητά από τον κόσμο να τον αποδεχτεί

Το μόνο που θέλει είναι ίση μεταχείριση σαν όλους τους ανθρώπους

Ο 25χρονος βρυκόλακας που ζητά από τον κόσμο να τον αποδεχτεί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νεαρός Άγγλος Darkness Vlad Tepes που τα τελευταία 13 χρόνια ζει σαν βρυκόλακας, δηλώνει ότι συχνά δέχεται άσχημη αντιμετώπιση λόγω του τρόπο ζωής του και το μόνο που ζητά είναι οι υπόλοιποι να του φέρονται σαν έναν κανονικό άνθρωπο. Μπορεί το σκόρδο και ο ήλιος να μην τον πειράζουν, όμως ο 25χρονος, που πριν λίγα χρόνια άλλαξε το όνομα του, αυτοαποκαλείται βρυκόλακας. Κοιμάται σε φέρετρο ειδικά σχεδιασμένο, βάφει τα μάτια του μαύρα και συχνά καταναλώνει αίμα από αγελάδες και γουρούνια, καθώς και ένα υποκατάστατο του ανθρώπινου αίματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να είναι βρυκόλακας σημαίνει το να έχει ένα ζωντανό σώμα, αλλά μια νεκρή ψυχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια μέσα από τις ταινίες, έχουν δημιουργηθεί πολλές προκαταλήψεις για αυτά τα πλάσματα, αναφέρει. Σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα, ο 25χρονος αποκάλυψε ότι άρχισε να έρχεται σε επαφή με την όλη νοοτροπία όταν ακόμα ήταν έφηβος και μεγάλωνε στην περιοχή Galway. Μια ημέρα είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στο δάσος, όταν είδε κάτι κορίτσια ντυμένα γκοθ και τα πέρασε για ζόμπι. Και μπορεί στην αρχή να τρόμαξε, όμως μετά η περιέργεια του άρχισε να μεγαλώνει.

Αφού πήγε και τα συνάντησε ξανά, εκείνα του έδειξαν πως να μεταμορφωθεί σε αυτό που είναι σήμερα. Μάλιστα, επειδή αυτός ο τρόπος ζωής του ήταν πολύ διαφορετικός από του υπόλοιπου κόσμου, ο ίδιος τον κρατούσε μυστικό μέχρι πριν δυο χρόνια. Ποτέ του δεν είχε προβλήματα με τους ανθρώπους μετά την αποκάλυψη του, όταν ξαφνικά άρχισε να δέχεται άσχημα σχόλια και πειράγματα για την εμφάνιση του. Αυτό τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα και ντροπιαστικά. Όπως λέει, ο καθένας έχει τις δικές του πεποιθήσεις και δεν προσπαθεί να εξαναγκάσει κανένα να γίνει σαν αυτόν, απλώς θέλει οι άνθρωποι να τον δεχτούν όπως είναι, γιατί μπορεί να είναι βρυκόλακας, όμως αξίζει μια συμπεριφορά ίση με όλων των άλλων. Ο Darkness Vlad Tepes, ισχυρίζεται επιπλέον ότι ανήκει υψηλά στην ιεραρχία μιας ομάδας του Ανατολικού Lancashire, που ονομάζεται Underworld και αποτελείται από "αληθινούς βρυκόλακες".

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Πριν 11 ώρες

Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Πριν 11 ώρες

Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων

Σοφία Καρβέλα: «Τώρα αυτό είναι υγιές και όμορφο;» ‑ Η απάντησή της σε σχόλια κάτω από φωτογραφία της με μαγιό

Χτες

Η σχεδιάστρια μόδας έλαβε ποικίλα σχόλια σε πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές της στην Τουρκία

Γαία Μερκούρη για την σεξοuαλική παρενόχληση που υπέστη: «Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και αuνανιζόταν»

Χτες

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μιλάει ανοιχτά για την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας

Λένα Σαμαρά: Ο αποχαιρετισμός της Μίνας Βαλυράκη και του Σάββα Σαββόπουλου

Χτες

Η Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη φιλοτέχνησε έναν πίνακα και ο Σάββας Σαββόπουλος έγραψε ένα ποίημα στη μνήμη της κόρης του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή

Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μηνιαία «σύνταξη» και η έπαυλη στη Μαδρίτη ‑ Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Τζορτζίνα

Χτες

Η συμφωνία έγινε με στόχο την εξασφάλιση της Τζορτζίνα και των παιδιών τους, ώστε ανεξαρτήτως συνθηκών να μην λείψει τίποτα από την οικογένεια

«Να με θυμάστε, σας παρακαλώ»: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα του «πιο καλόκαρδου δικαστή» Φρανκ Κάπριο

Χτες

«Πιστεύω βαθιά στη δύναμη της προσευχής», είπε από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Αλεξάνδρα Νίκα: Δημοσίευσε για πρώτη φορά επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αργυρό

Χτες

Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της Αλεξάνδρας Νίκα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.