E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στην τελική ευθεία το σήριαλ των τηλεοπτικών αδειών

30 ώρες συμπλήρωσε ήδη το... reality για τους καναλάρχες

Στην τελική ευθεία το σήριαλ των τηλεοπτικών αδειών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην τελευταία πράξη του μπαίνει αυτές τις ώρες του ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με δύο ή τρεις από τους συμμετέχοντες να χαμογελάνε ήδη πλατιά και τους άλλους πέντε να ετοιμάζονται να παίξουν τα... ρέστα τους, σε μια δημοπρασία-πόκερ για γερά νεύρα και ατσάλινο στομάχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά την πορεία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας που συμπλήρωσε ήδη 30 ώρες, επικρατεί από την πρώτη στιγμή πλήρης συσκότιση πληροφόρησης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το παραμικρό, πλην του ότι ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και η δημοπράτηση της δεύτερης άδειας και νωρίς το πρωί σήμερα θα έπρεπε να ξεκινήσει η δημοπράτηση της τρίτης.

Εφόσον λοιπόν δεν έχει συμβεί κάτι απρόοπτο, λογικά αυτές τις ώρες θα πρέπει να ολοκληρώνεται και η διαδικασία κατακύρωσης της τρίτης άδειας.

Θα ακολουθήσει μια σύντομη διακοπή για μεσημεριανό γεύμα και μικρή ανάπαυση (να πάει η μπουκιά κάτω) και στην συνέχεια θα ξεκινήσει ο τελευταίος και κρισιμότερος γύρος για την ανάδειξη ενός ακόμη νικητή και τεσσάρων οριστικά ηττημένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραμένει άγνωστο, ποιοι είναι οι τρεις μέχρι τώρα κερδισμένοι της διαδικασίας και τι ποσά προσέφεραν για να αποκτήσουν μια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας 12ετούς διάρκειας.

Επειδή όμως, ώρα με την ώρα διαρρέουν πληροφορίες για την στρατηγική που είχαν καταστρώσει τα επιτελεία των υποψηφίων εταιρειών, θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο οτι το τίμημα της πρώτης άδειας κινήθηκε πολύ ψηλά, ενώ οι δύο επόμενες κινήθηκαν κάπως χαμηλότερα χωρίς όμως να αποκλίνουν και πολύ από το τελικό τίμημα της πρώτης.

Άλλωστε όπως προβλέπεται από την διαδικασία, ο φιναλίστ της πρώτης άδειας που τελικώς ηττήθηκε στο τελευταίο στάδιο των έγγραφων προσφορών, δεν μπορεί στον επόμενο γύρο να προσφέρει χαμηλότερο τίμημα, από αυτό που πρόσφερε στον προηγούμενο γύρο. Εκτιμάται λοιπόν οτι και η δεύτερη άδεια, πρέπει να έχει προσεγγίσει τα επίπεδα του πρώτου γύρου και η τρίτη να κινήθηκε κάπως χαμηλότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, σε λίγο θα πρέπει να ξεκινήσει η δημοπράτηση της τέταρτης άδειας, με πέντε αποφασισμένους παίχτες να βρίσκονται πλέον στο τελευταίο τραπέζι, γνωρίζοντας οτι μια πιθανή ήττα σε αυτόν τον τελευταίο γύρο, ισοδυναμεί με καταστροφή. Λόγω της κρισιμότητας της διαδικασίας, εκτιμάται οτι αυτός ο γύρος πιθανότατα θα διαρκέσει πολύ και δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί πριν νυχτώσει.

Οι αναλυτές της διαδικασίας, περιγράφοντας την διαδικασία του τελευταίου γύρου σε μια δημοπρασία, την παρομοιάζουν με την «θεωρία του δειλινού», τμήμα της πασίγνωστης πλέον «θεωρίας των παιγνίων». Οι παίχτες στην τελευταία στροφή συμπεριφέρονται συνήθως «σαν να μην υπάρχει αύριο», όπου όλα τα προγνωστικά ανατρέπονται για να κερδίσει ο πιο έμπειρος, ή ο πιο ψύχραιμος και σε πολλές περιπτώσεις, ο πιο τυχερός!

Φαίνεται επίσης οτι τα τελικά αποτελέσματα αυτής της μαραθώνιας διαδικασίας, θα τα πληροφορηθούμε αργά απόψε το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διότι, ακόμη και μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα απαιτηθεί ένα μεγάλο διάστημα για να συνταχθούν όλα τα απαιτούμενα πρακτικά, να συνυπογραφούν από όλους τους συμμετέχοντες (υποψηφίους, νομικούς συμβούλους και μέλη της επιτροπής) και να συνταχθεί η κυβερνητική ανακοίνωση που θα δοθεί στην δημοσιότητα, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για την αποχώρηση των αντιπροσωπειών.

Ακόμη και με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς λοιπόν, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού δεν θα γίνουν γνωστά πριν από τις εννιά το βράδυ, χωρίς να αποκλείεται να καθυστερήσει κι άλλο και να φτάσουμε στα περασμένα μεσάνυχτα.

Πάντως όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε απόψε το βράδυ να κοιμηθούν στα σπίτια τους, καθώς η χθεσινή διανυκτέρευσή τους στα στρατιωτικά ράντσα, περιγράφεται από περιπετειώδης έως εφιαλτική!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.