E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Κατέρρευσε» η Χίλαρι στην τελετή της 11/9

Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη

«Κατέρρευσε» η Χίλαρι στην τελετή της 11/9
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/9/2016 | 00:04

Άρον άρον φέρεται να αποχώρησε από την τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου παρευρέθηκε σήμερα η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, λόγω ενός «ιατρικού επεισοδίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υποψήφια των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και σε άλλους πολιτικούς, αποτίοντας φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα, όταν ξαφνικά έκανε μεταβολή και αποχώρησε κακήν κακώς από την εκδήλωση.

Σύμφωνα με μάρτυρες, απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συνοδεία των φρουρών της και έδειχνε έτοιμη να λιποθυμίσει τη στιγμή που έμπαινε μέσα στο βαν.

Ο ρεπόρτερ του Fox News, Rick Levanthal, επικαλούμενος ένα από τα άτομα που ήταν μπροστά στην σκηνή, μετέδωσε πως τα γόνατα της Αμερικανίδας πολιτικού λύγισαν όταν πήγε να κατέβει το πεζοδρόμιο, ενώ της έφυγε και το ένα παπούτσι τη στιγμή που έμπαινε στο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και σχετικό βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ζαλίστηκε λόγω της ζέστης» δήλωσε ο γραμματέας Τύπου της Δημοκρατικής υποψήφιας

Ο Nick Merrill, γραμματέας Τύπου της Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε ότι η Δημοκρατική υποψήφια «ζαλίστηκε από τη ζέστη» κατά τη διάρκεια της τελετής και έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της κόρης της, Τσέλσι, που ήταν κοντά. «Τώρα έχει συνέλθει και νιώθει πολύ καλύτερα», προσθέτει η ανακοίνωση.

Παρόλο που η Κλίντον έφυγε γύρω στις 9.30 (ώρα Νέας Υόρκης) από την τελετή, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της δεν ήρθε παρά 1,5 ώρα αργότερα, δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή στις φήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, όλο και περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως τα συμπτώματα της πολιτικού ήταν πολύ χειρότερα από εκείνα που θα μπορούσε να προκαλέσει μια απλή ζαλάδα από τη ζέστη.

Κλίντον: «Νιώθω θαυμάσια»

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ότι «νιώθει θαυμάσια» μετά την αδιαθεσία κι έξαψη που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων της 11/9 στη Νέα Υόρκη, απ’ όπου αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών προέβη στις δηλώσεις αυτές καθώς έφευγε από την οικία της κόρης της Τσέλσι στο Μανχάταν, όπου μεταφέρθηκε μετά την αναχώρησή της από την τελετή.
Μόλις η τελετή ξεκίνησε σήμερα στο σημείο που βρισκόταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, που βρέθηκε στο στόχαστρο των τρομοκρατών πριν από 15 χρόνια, επικρατούσε ηλιοφάνεια με σποραδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία ήταν στους 26 βαθμούς κελσίου.
Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος στη Νέα Υόρκη, Τζο Κρόουλεϊ, υποστηρικτής της Κλίντον που ήταν παρών στην τελετή, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC ότι η ατμόσφαιρα ήταν «αποπνικτική» κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα εκφράσει αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον και εάν εκείνη έχει τις «αντοχές» για να υπηρετήσει την χώρα της από την θέση της προέδρου των ΗΠΑ.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η Χίλαρι Κλίντον υπέστη διάσειση και λίγο μετά εντοπίστηκε θρόμβος.
Σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον γιατρό της τον Ιούλιο, η «υγεία» της πρώην ΥΠΕΞ είναι «εξαιρετική» και εκείνη βρίσκεται «σε καλή φόρμα για να υπηρετήσει» στον Λευκό Οίκο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφωνούσε σε προεκλογική της συγκέντρωση νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Κλίβελαντ, η Χίλαρι Κλίντον άρχισε να βήχει. Η ίδια τότε είχε πει: «Κάθε φορά που σκέφτομαι τον Τραμπ παθαίνω αλλεργία».
Το σημερινό ωστόσο επεισόδιο πυροδότησε ένα όργιο φημών ιδίως στο συντηρητικό στρατόπεδο με επίκεντρο την υγεία της. Υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ άρχισαν να αναρτούν μηνύματα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter με θεωρίες σχετικά με την υγεία της αντιπάλου του μεγιστάνα με την ετικέτα #HillarysHealth (Η υγεία της Χίλαρι).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

Πριν 10 ώρες

Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

Πριν 10 ώρες

Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

Πριν 10 ώρες

Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

Πριν 10 ώρες

Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

Πριν 10 ώρες

Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

Πριν 10 ώρες

«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας ‑ Bίντεο και φωτογραφίες

Πριν 10 ώρες

Ανησυχία σε κατοίκους και λουόμενους – Αναζητούνται τα αίτια του φαινομένου

Πύρινη κόλαση στην Ανδαλουσία με 12 νεκρούς, κάηκαν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητά τους

Πριν 10 ώρες

Μάχη με τις φλόγες στην Αλμερία εν μέσω καύσωνα - Την «τεράστια θλίψη» του εξέφρασε ο Πέδρο Σάντσεθ - Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός

Φλεγόμενο κτίριο κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» στην Τσεχία

Πριν 10 ώρες

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά σε παλιό εργοστάσιο της Bata στη Ζλιν της Τσεχίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Το πετρέλαιο πέφτει, η βενζίνη μένει στα ύψη: Γιατί δεν βλέπουν μείωση οι οδηγοί

Πριν 10 ώρες

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμη Κιουρτζή, τα διυλιστήρια είναι εκείνα που ουσιαστικά ορίζουν τις τιμές στην αντλία

Πάτρα: Κατέληξε εργάτης που τραυματίστηκε από ξύλο που έπεσε από ταράτσα και τον χτύπησε στο κεφάλι

Χτες

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο εργάτης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Συναγερμός στο Παρίσι για το Γαλλία‑Μαρόκο στο Μουντιάλ: Φόβοι για σοβαρά επεισόδια όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα

Χτες

Το 2022 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τη Γαλλία να επικρατεί και να προκρίνεται στον τελικό, τότε είχαν ακολουθήσει σοβαρά επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.