E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μηνυτήρια αναφορά Νικολόπουλου κατά Ψυχάρη

Mε αφορμή την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής

Μηνυτήρια αναφορά Νικολόπουλου κατά Ψυχάρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/9/2016 | 19:36

Μηνυτήρια αναφορά κατά του διευθύνοντος συμβούλου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Παναγιώτη Ψυχάρη, με αφορμή την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ότι εγγυήθηκε την εκταμίευση δανείου 15 εκατ. ευρώ με.. «αέρα», κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο λαός απαιτεί να μπει τέλος στη "νταβατζιδοκρατία". Το δημόσιο πλήρωσε ακριβά το "νταβατζηλίκι" με εκατοντάδες εκατομμύρια κρατικού χρήματος, με τα οποία λειτουργούσαν, χωρίς άδειες, τα περίφημα "συστημικά ΜΜΕ" των γνωστών καναλαρχών και των παπαγάλων της μνημονιακής διαπλοκής», τόνισε εξερχόμενος από το εισαγγελικό γραφείο ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος υπογράμμισε ότι χάρη στην εξεταστική μετά από δεκαετίες αποκαλύπτονται εγκλήματα με ονοματεπώνυμο, πληροφορούμενοι όλοι ότι «οι τράπεζες μοίρασαν στους "νταβατζήδες" 1,5 δισ. ευρώ με εγγυήσεις, τα "στρουμφάκια" του ALTER ή την ταινιοθήκη με τις "συνταγές για τυροκροκέτες… Μαμαλάκη" του MEGA ή ακόμα και με αέρα κοπανιστό…»

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν δίστασε να επισημάνει ότι «πριν από τα βοσκοτόπια, είχαμε από τα κόμματα διπλές-τριπλές εκχωρήσεις για δήθεν εγγυήσεις. Έτσι, για να μην παραπεμφθούν στις καλένδες καραμπινάτα σκάνδαλα και οι παρανομίες, που ενόρκως ομολογούνται στον ιερό τόπο της Δημοκρατίας, ενώπιον των βουλευτών της εξεταστικής από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, προσφύγαμε σήμερα ως Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος στην εισαγγελία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Τσίπρας ή ο Στουρνάρας κυβερνά αυτό τον τόπο;»

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δεν δίστασε να προαναγγείλει την νέα επίσκεψη στην Ευελπίδων, που θα αφορά τα έργα και τις ημέρες Θεόδωρου Πανταλάκη στην ΑΤΕ, με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν κατά την εξέταση του ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Όπως υπογράμμισε «η δημόσια διαδρομή του κ. Πανταλάκη είναι γνωστή, γνωστοί και οι «πράσινοι πολιτικοί του κηδεμόνες. Είναι αυτός που μεταξύ των άλλων υπέγραψε τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων με αμφισβητούμενες εγγυήσεις, διπλοεκχωρηθείσες κρατικές επιχορηγήσεις. Είναι ο ίδιος κρατικό λειτουργός που έβγαλε τα 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, μεσούσης της κρίσης».

Καταλήγοντας ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε για τον διορισμό του Θεόδωρου Πανταλάκη στην Attica Bank, ότι «ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, παρότι ο SSM δεν έχει την ευθύνη εποπτείας μη συστημικών τραπεζών (εν προκειμένω της Attica Bank), εν τούτοις παρενέβη για να διορισθεί το "εξαπτέρυγό" του», διερωτώμενος «ο Τσίπρας ή ο Στουρνάρας κυβερνά αυτό τον τόπο;».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο

Σήμερα

Τουλάχιστον 2 νεκροί και ο δράστης

Λιοσίων: Παράσυρση ανήλικης με εγκατάλειψη – Σε σοβαρή κατάσταση το κορίτσι

Σήμερα

Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη στο ΚΑΤ μια ανήλικη

Αίσιο τέλος για τον 7χρονο Βαγγέλη στη Θεσσαλονίκη που τον άρπαξε ο πατέρας του

Σήμερα

Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τις Αρχές και είναι καλά στην υγεία του

Χειρουργείο για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι‑Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» ‑ Είχε ειλεό

Σήμερα

Σε επέμβαση για ειλεό υπεβλήθη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

Πρωτομαγιά: Τι μέρα «πέφτει» φέτος ‑ Οι υπόλοιπες αργίες του 2026

Σήμερα

Τα επόμενα τριήμερα και οι ευκαιρίες για αποδράσεις μετά το Πάσχα

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για σημαντική αλλαγή ‑ Πότε ξεκινά

Σήμερα

Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού με τον έμπειρο προγνώστη να προειδοποιεί για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα

Οι Γερμανοί ετοιμάζουν νέο αντάρτικο στην Ευρώπη

Σήμερα

Τι ζητούν για τους κινητήρες βενζίνης και diesel

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Σήμερα

Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

«Ζυγώνει η ώρα», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για το νέο κόμμα

Σήμερα

Σε άρθρο του υπό τον τίτλο Ωρα Ευθύνης, στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ζωτική ανάγκη «μια νέα ισχυρή κυβερνώσα Αριστερά»

Νέο σοκ στην παγκόσμια οικονομία: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν ξανά τα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Το Ιράν αναφέρει ότι κλείνουν λόγω του συνεχιζόμενου αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.