E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μόνιμος επιλοχίας έγινε επιδειξίας λόγω... εpωτικής απογοήτευσης

«Έπιασε» την κοπέλα του να τον απατά και βγήκε στον δρόμο δείχνοντας τα γεννητικά του όpγανα

Μόνιμος επιλοχίας έγινε επιδειξίας λόγω... εpωτικής απογοήτευσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/9/2016 | 10:49

Μόνιμος επιλοχίας του Πυροβολικού που υπηρετούσε σε ακριτική πόλη «έπιασε» την κοπέλα του να τον απατά με άλλον και κάτω από αυτή «την συναισθηματική εpωτική σύγχυση» έγινε επιδειξίας.

Συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας, εξέπεσε από το βαθμό του επιλοχία πυροβολικού σε απλό στρατιώτη και αποπέμφθηκε από το στρατιωτικό σώμα, ενώ προσέφυγε στην Δικαιοσύνη, ζητώντας να επιστρέψει στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους μετά την τελετή εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων ο επιλοχίας έφυγε με το αυτοκίνητό του προς το σπίτι που είχε ενοικιάσει με την κοπέλα του. Μετά από 20 λεπτά διαδρομή, όταν έβαλε το κλειδί στη πόρτα και την άνοιξε βρέθηκε προ εκπλήξεως. Η κοπέλα του τον απατούσε με άλλον. Αμέσως άρχισε να τσακώνονται και να διαπληκτίζονται για 20 περίπου λεπτά.

Κατόπιν αυτού, ο μόνιμος στρατιωτικός έφυγε με το αυτοκίνητό του και έκανε βόλτες στους δρόμους της πόλης για να ξεχάσει τον πόνο του. Από το σημείο αυτό και μετά βρισκόταν σε μια συνεχή συναισθηματική εpωτική σύγχυση, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, από το σημείο εκείνο που έπιασε την κοπέλα του με άλλον και μετά «δεν ήξερε τι έκανε και από τότε ζει με το φόβο».

Μετά τον έντονο τσακωμό με την κοπέλα του, όπως ήταν με τη στρατιωτική στολή, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο του στους δρόμους της παραμεθόριας πόλης. Στην συμβολή δυο οδών, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και μέρα μεσημέρι κάλεσε μια διερχόμενη 62χρονη κυρία. Όταν εκείνη ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά του, τον πλησίασε να δει τι θέλει, ο στρατιωτικός της έδειξε τα γεννητικά του όpγανα.

Έντρομη από την απροσδόκητη εικόνα η 62χρονη άρχισε να τον βρίζει και τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό.

Λίγες μέρες αργότερα, ο μόνιμος επιλοχίας φορώντας και πάλι την στρατιωτική του στολή, σταμάτησε στις 1μ.μ. το αυτοκίνητό του σε άλλο σημείο της πόλης που διέμενε. Την ώρα εκείνη περνούσε δίπλα από το αυτοκίνητό του πεζή μια ανήλικη κοπέλα. Ο στρατιωτικός της μίλησε και της είπε να μπει στο αυτοκίνητο του για να της δείξει το φοβερό ηχοσύστημα που είχε.

Όμως, μόνιμος επιλοχίας αντί να τις δείξει το ηχοσύστημα που είχε στο αυτοκίνητό του, έδειξε και πάλι τα γεννητικά του όpγανα. Αμέσως η ανήλικη κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει μέσα στο δρόμο.

Η κοπέλα ενημέρωσε την μητέρα της για το περιστατικό και η τελευταία τηλεφώνησε στην Αστυνομία, περιγράφοντας το γεγονός, αλλά και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο στρατιωτικός (χρώμα, μάρκα, κ.λπ.), όπως και το χαρακτηριστικό ότι ήταν ένστολος και όχι με πολιτική περιβολή.

Η ομάδα ΔΙΑΣ τον εντόπισε και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί κλήθηκαν και τα δυο παθούσες (62χρονη και ανήλικη) οι οποίες αναγνώρισαν τόσο τον ίδιο όσο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Κατόπιν αυτών, ο στρατιωτικός αποδέχθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και καταγράφηκαν στο δελτίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος.

Από εκεί και πέρα ήταν πλέον μονόδρομος η εμπλοκή των αρμοδίων στρατιωτικών υπηρεσιών. Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία με ψήφους 4 έναντι 1, ότι οι πράξεις του θίγουν τη στρατιωτική τιμή και συνιστούν ανεπίτρεπτη διαγωγή κατ΄ επανάληψη επιδειχθείσα.

Έτσι, το πειθαρχικό αποφάσισε την έκπτωσή του από το βαθμό επιλοχία και την υποβάθμιση του στην τάξη του στρατιώτη, κάτι που μεταφράζεται σε οριστική απόλυση από τις Ένοπλές Δυνάμεις.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι σε βάρος του μόνιμου επιλοχία ποτέ δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις που του αποδίδονται.

Ο ίδιος, παρά την αρχική παραδοχή του στο Αστυνομικό Τμήμα, αρνήθηκε κατηγορηματικά στην συνέχεια το περιστατικό με την ανήλικη, ισχυριζόμενος ότι τα όσα καταγγέλλει είναι δημιούργημα της φαντασίας της και απλώς τις φώναζε για να μην την χτυπήσει με το αυτοκίνητό του, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

Για τις πράξεις του προς την 62χρονη, πέρα του ότι εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και συντριβή του, επικαλείται ότι βρισκόταν υπό καθεστώς ψυχικής σύγχυσης, μετά το περιστατικό με την κοπέλα του, που δεν μπορούσε να διακρίνει και να αξιολογήσει τις πράξεις του, οι οποίες τελέστηκαν παρορμητικά.

Οι ενέργειες του σε βάρος της ενήλικης γυναίκας ήταν μεν προσβλητικές για εκείνην, αλλά ενήργησε κάτω από την αιφνίδια εντονότατη ψυχική δυσφορία η οποία ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών της κοπέλας του που του κλόνισαν την ψυχική και πνευματική ισορροπία του.

Εξάλλου, υπογραμμίζει ότι οι πράξεις που του καταλογίζουν, δεν ενέχουν δόλο, αλλά ούτε έγιναν σε δημόσιο χώρο, αλλά μέσα στο αυτοκίνητό του και μόνο κατά της 62χρονης γυναίκας.

Παράλληλα, προσκόμισε ιατρικές βεβαιώσεις ψυχιάτρων σύμφωνα με τις οποίες οι πράξεις του εντάσσονται στο πλαίσιο σπασμωδικής, παρορμητικής συμπεριφοράς, ενώ προσθέτουν ότι διακατέχεται από αυτομεμψία και ενοχή.

Παρ΄ όλα αυτά ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου προσέφυγε υποστηρίζει ακόμη ότι η ποινή που του επιβλήθηκε παραβιάζει την συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, καθώς είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με το αδίκημα που του αποδίδεται, ενώ θα μπορούσε να του επιβληθεί μικρότερη ποινή και όχι αυτή της απόταξης από τις τάξεις του Στρατού.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύθωνας αποφάσισε να κάνει… ανακαίνιση: Εισέβαλε από το ταβάνι και έκανε γυαλιά‑καρφιά ένα μπάνιο στην Αυστραλία

Χτες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ένοικοι της κατοικίας στο Κουίνσλαντ – Δείτε το βίντεο

Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια

Χτες

Είναι η τραγουδίστρια της κάντρι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έκανε καριέρα και στον κινηματογράφο - Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί, μετά και τον θάνατο του συζύγου της, τον Μάρτιο του 2025

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 ‑ Αύξηση 37% στη χρήση του

Χτες

Η εταιρεία ανέλυσε 665 εκατομμύρια σύμβολα μέσα από το Gboard, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις που φέρνει η Gen Z στην ψηφιακή επικοινωνία.

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό ‑ Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Χτες

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα στοιχεία για τις επιπτώσεις που έχουν προκαλέσει οι εργασίες του Μετρό σε κτίρια της Κυψέλης

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος ‑ 12 τραυματίες

Χτες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Χτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πρέπει να «τερματιστούν αμέσως» οι εκτελέσεις διαδηλωτών

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Χτες

Οι προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ στο λιμάνι δεν κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα, ενώ το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατό του

Χτες

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, μετά από παρατεταμένη νοσηλεία

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Χτες

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Χτες

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.