E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κούγιας: Ουδέποτε χαστούκισα τον Ντεγκρά

«Αυτός έχει ύψος 1,94 κι εγώ 1,79»

Κούγιας: Ουδέποτε χαστούκισα τον Ντεγκρά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/9/2016 | 18:27

Λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον Ντεγκρά μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή κάνει γνωστές ο Αλέξης Κούγιας στο εξώδικο που απέστειλε σε αθλητική εφημερίδα για το σχετικό δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός ποινικολόγος σε αυτό περιγράφει πως έγιναν τα πάντα, και μάλιστα με γλαφυρό τρόπο: «Αυτός έχει ύψος 1,94μ. κι εγώ 1,79», αναφέρει.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από το εξώδικο...

«Από την αρχή παρατηρήσαμε ότι ο σέντερ φορ της αντίπαλης ομάδας Εμμάνουελ Περόνε κατά τη διάρκεια κάθε επιθετικής προσπάθειας σούταρε προς το τέρμα από μεγάλη απόσταση, γεγονός που μας προκάλεσε μεγάλη απορία, γιατί δεν συνηθίζεται να σουτάρουν από τόσο μεγάλη απόσταση οι επιθετικοί που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ με γνώση της αξίας των αντίπαλων γκολκίπερ, αφού είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους σουτ δεν έχουν το παραμικρό αποτέλεσμα. Επίσης μετ' εκπλήξεως παρατηρήσαμε ότι χωρίς κανένα λόγο ο Ντεγκρά ακόμη κι όταν η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, ευρισκόταν μακριά από την εστία του, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή Περόνε να προσπαθήσει δύο φορές να του περάσει τη μπάλα από πάνω του, γεγονός που επέτυχε, δίχως ωστόσο η μπάλα να καταλήξει στην εστία της ομάδας μας, περνώντας ευτυχώς για την ομάδας οριακά άουτ. Αποτέλεσμα αυτής της εντελώς εκτός λογικής συμπεριφοράς του εν λόγω τερματοφύλακα ήταν να αποφασίσουν ο προπονητής κ.Άγγελος Αναστασιάδης κι ο προπονητής τερματοφυλάκων να τον αντικαταστήσουν...», κάτι όμως που δεν έγινε λόγω του ότι είχαν ήδη γίνει δύο αλλαγές, όπως σημειώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το επεισόδιο: «Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ ο καθένας θα περίμενε τουλάχιστον μία ένδειξη μετάνοιας εκ μέρους του Ντεγκρά και τη διατύπωση μίας συγγνώμης προς τους συμπαίκτες του, την υπερπροσπάθεια των οποίων ουδόλως σεβάστηκε, εκείνος με αγέρωχο ύφος, σαν να μη συνέβαινε τίποτα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, αποχώρησε από το γήπεδο κοιτώντας με αδιαφορία τον κόσμο που αγανακτισμένος τον εξύβριζε. Μπαίνοντας στην προστατευτική φυσούνα, η οποία είχε απλωθεί στο γήπεδο προκειμένου να τον προστατεύσει από τυχόν αντικείμενα που θα εκσφενδονίζονταν σε βάρος του, με συνάντησε.

Εκεί σε έντονο ύφος του είπα "Γιατί τα έκανες όλα αυτά;", κι εκείνος μου απάντησε σε άπταιστα ελληνικά με ειρωνικό ύφος "Δηλαδή τι έκανα; Εγώ έτσι παίζω". Οταν του απάντησα "Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Δεν ντρέπεσαι τον κόσμο, τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο;" εκείνος μου απάντησε με τρόπο κυνικό: "Εγώ έτσι παίζω και σε όποιον αρέσει". Τη στιγμή που του είπα επί λέξει "Δεν ντρέπεσαι που σε μαζέψαμε εδώ πέρα;

Κρίμα που σε εμπιστεύτηκε ο προπονητής". Τη στιγμή εκείνη ο Ντεγκρά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου κι εγώ για να αποφύγω την οιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά, φοβούμενος από την κίνηση του σώματός του προς το μέρος μου και λόγω της διαφοράς της σωματικής μας διαπλάσεως (αυτός έχει ύψος 1,94μ. κι εγώ 1,79), τέντωσα το δεξί μου χέρι, με αποτέλεσμα να τον ακουμπήσω μεταξύ ωμοπλάτης και λαιμού στην προσπάθειά μου να τον απωθήσω, όπως προκύπτει κι από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το εν λόγω επεισόδιο. Ακολούθως εκείνος με τα δύο του χέρια μου έδωσε μία έντονη σπρωξιά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσω να χτυπήσω το κεφάλι μου σε περίπτωση που έπεφτα προς τα πίσω, αν δεν με συγκρατούσαν τη στιγμή εκείνη οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου Σωτήριος Μάρκου κι Αναστάσιος Χριστακόπουλος, αλλά και πλήθος αστυνομικών.

Συνεπώς ουδέποτε χαστούκισα ή χειροδίκησα σε βάρος του εν λόγω ποδοσφαιριστή...».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Πριν 8 ώρες

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Πριν 8 ώρες

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Πριν 8 ώρες

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Πριν 8 ώρες

Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Πριν 8 ώρες

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Πριν 8 ώρες

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ αποκτά τον Όσμαν με 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια – Δίνει 2.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Πριν 8 ώρες

Ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει τον Τούρκο φόργουορντ για την επόμενη τριετία – Το παρασκήνιο της κορυφαίας μεταγραφής – Στο στόχαστρο και ο Βασίλης Τολιόπουλος με προσφορά έως δύο εκατ. ευρώ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

Χτες

Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Χτες

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

Χτες

Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Χτες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.