E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γκερέιρο: Έκλαψα για την ΑΕΚ αλλά με κατέστρεψε, δεν έπρεπε να έρθω

«Μου χρωστάνε 1 εκατ. ευρώ»

Γκερέιρο: Έκλαψα για την ΑΕΚ αλλά με κατέστρεψε, δεν έπρεπε να έρθω
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/9/2016 | 18:10

Ο Ρότζερ Γκερέιρο αφίχθη μετά βαΐων και κλάδων στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2009. Είχε δείξει την κλάση του στα τελικά του Euro 2008 με την Εθνική Πολωνίας, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό η μεταγραφή στην ΑΕΚ ισοδυναμούσε με ανέλιξη της καριέρας του. Τα πράγματα σύντομα πήραν αρνητική τροπή.

Ο 34χρονος άσος έχασε την θέση του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, αφού με εξαίρεση τον Μανόλο Χιμένεθ, οι υπόλοιποι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στην «Ένωση» δεν τον πίστεψαν, ενώ το ποδοσφαιρικό δράμα κορυφώθηκε με τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2013.

Ο Βραζιλιάνος ξέσπασε σε λυγμούς στο γήπεδο του Περιστερίου μη μπορώντας να το πιστέψει. Τρία χρόνια μετά, ως παίκτης της Χερσίλιο Λουζ, ομάδας που εδρεύει στη γενέτειρα του προσπαθεί να σηκώσει και πάλι κεφάλι. Να βρει ξανά την ηρεμία του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γκερέιρο, συγκλονίζει μιλώντας στο gazzetta.gr για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Θεωρεί πως ο υποβιβασμός ήταν κάτι που επιθυμούσε η ΑΕΚ, ενώ όπως επισημαίνει ο «Δικέφαλος» του χρωστάει 1 εκατ. ευρώ, αφού στις τελευταίες σεζόν δεν πήρε ούτε ευρώ! Αυτά τα λεφτά σημειώνει ότι θα εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών του.

Ο Πολωνός διεθνής επίσης έκανε αναφορά στην δυσάρεστη έκπληξη που ένιωσε όταν η αστυνομία του χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του στην Αθήνα έπειτα από καταγγελία για απλήρωτα νοίκια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα όσο αγωνιζόμουν, αλλά προσωπικά ήμουν επαγγελματίας και ποτέ δεν δημιούργησα μπελάδες στην ομάδα. Υπήρχαν στιγμές που δεν έπαιρνα ευκαιρίες από προπονητές, αλλά δεν το έκανα θέμα. Όποτε χρησιμοποιήθηκα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, κάτι που αναγνώρισαν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ακόμη και σήμερα στο Twitter (roger_guerreiro) και στο Instagram (R.guerreiro10) μου δείχνουν την αγάπη τους. Η ΑΕΚ όμως δεν χειρίστηκε την υπόθεση μου όπως έπρεπε. Με έβαζαν να προπονούμαι μόνος. Για παράδειγμα όταν η ομάδα έδωσε φιλικά στην Αυστραλία με άφησαν πίσω.

Πέρασα κάποιες καλές στιγμές μόνο με τους οπαδούς και την οικογένεια μου στην Αθήνα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν προπονητής που με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε ευκαιρίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι χείμαρρος όσο θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στην Ελλάδα. Μάλιστα αναφέρει στο gazzetta.gr πως εάν ήξερε τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την Πολωνία.

Πως να ξεχάσω την εισβολή της αστυνομίας στο σπίτι μου; Ήμασταν με το μωρό μας και ήθελαν να μας πετάξουν έξω. Η ιδιοκτήτρια μας έκανε έξωση και κάλεσε την αστυνομία. Η ΑΕΚ χρωστούσε νοίκια για 9-10 μήνες. Το μωρό ήταν μόλις τριών μηνών. Φανταστείτε αυτή την κατάσταση. Τελικά τους παρακάλεσα και έδωσαν κάποια χρήματα.

Ήταν σκατά! Πολύ άσχημη κατάσταση. Τώρα πλέον ζω την ζωή μου. Δεν έπρεπε να φύγω από την Πολωνία και να έρθω στην ΑΕΚ όπως αποδείχθηκε.

Πίστευα πως έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που θα μου έδινε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Europa League ή ακόμα και στο Champions League, αλλά αντ’ αυτού πήγα κάπου με τεράστια προβλήματα».

Ο Γκερέιρο εκφράζει το μεγάλο του παράπονο, καθώς ακόμη και σήμερα ουδείς μπήκε στην διαδικασία να του τηλεφωνήσει για τις οφειλές της ΑΕΚ που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ!

«Δεν πήρα τίποτα. Δεν μου έδωσαν ούτε ευρώ. Μου χρωστάνε περίπου 1 εκατ. ευρώ. Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει την υπόθεση και απλά περιμένω.

Και άλλοι παίκτες έχασαν λεφτά. Έχω δύο μωρά και χρειάζομαι τα χρήματα για να τα μεγαλώσω. Όπως καταλαβαίνεται αυτά είναι τα λεφτά μιας ζωής και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν με πήραν ποτέ ούτε ένα τηλέφωνο. Έστω να κάνουμε έναν συμβιβασμό. Πρέπει να ταϊσω τα παιδιά μου. Δεν έχω πολλά χρόνια ακόμη μπροστά μου ως ποδοσφαιριστής και είναι χρήματα που δούλεψα.

Ήταν τέσσερα χρόνια γεμάτα προβλήματα. Δεν σκεφτόμουν μόνο τα λεφτά γιατί μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, όμως είμαι επαγγελματίας και ζω όμως από αυτό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Πριν 7 ώρες

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Χτες

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Χτες

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα

Χτες

Στο πλευρό του επί 19 ημέρες απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. Τ11 και στο Νέο Δελχί ο Νάσος Γκαβέλας

Χτες

Ο 25χρονος παραολυμπιονίκης διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στα 100μ. Τ11 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νέο Δελχί

Τελεσίγραφο 48 ωρών Τραμπ σε Χαμάς: «Αποδεχτείτε αλλιώς έρχεται κόλαση»

Χτες

Το τελεσίγραφο του Αμερικανού προέδρου λήγει στις 6 μ.μ. της Κυριακής

Ξενοδοχεία προσφέρουν δώρα και χρήματα στα ζευγάρια που συλλαμβάνουν μωρό στα δωμάτιά τους

Χτες

Ο επιχειρηματίας που μπαίνει στη μάχη κατά της υπογεννητικότητας.

Αγρια συμπλοκή μαθητών με σκουπόξυλα στο Περιστέρι ‑ Τραυματίστηκαν τρεις καθηγητές

Χτες

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη

Ηράκλειο: Βρετανίδα τα έτσουξε στο αεροπλάνο και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Χτες

Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε αεροσυνοδό, άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και τελικά συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.