Μακρή κατά Μπεκατώρου: Δεν προσφέρει τίποτα στην ελληνική τηλεόραση
Νέα καρφιά από την πρώην βουλευτή

Δημοσίευση 7/10/2016 | 12:36
Η Ραχήλ Μακρή παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Βάφ’τα μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη. Όταν λοιπόν τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι ήταν αναμενόμενο να τη ρωτήσουν για τη Μαρία Μπεκατώρου, για την οποία είχε αναφέρει προ ημερών: «Δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές που έχει κάνει».
«Δεν είπα. Με ρώτησαν και απάντησα. Προφανώς της λείπει φήμη γιατί δεν πάνε καλά νούμερα στην εκπομπή της, που δεν τη βλέπω και ούτε πρόκειται. Βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως την χαρακτηρίζουν όπως έχω καταλάβει γιατί δεν τη γνωρίζω», ανέφερε αρχικά η Ραχήλ Μακρή.
Στη συνέχεια εξήγησε τι έχει συμβεί επισημαίνοντας: «Επειδή εγώ δεν βλέπω τηλεόραση γενικά και ιδίως τέτοιες εκπομπές. Με ενημέρωσαν φίλοι μου έτσι στο άσχετο, ότι θέλω πλαστικές και κάτι τέτοια. Μετά μου είπαν ότι αυτή η κυρία έλεγε ότι κάνω συνέχεια μπότοξ, έχω μανία με τα μπότοξ. Όταν είδα πώς ήταν πριν και πως έγινε μετά, είπα πως δεν αναγνωρίζεται από τις πλαστικές. Αναδείξαμε την κ. Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εγώ είμαι πολιτικός, η κ. Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς».
Μετά από ερωτήσεις μάλιστα ανέφερε πως όλο αυτό το κάνει για να ακούγεται το όνομά της, ενώ δεν προσφέρει τίποτα στην ελληνική τηλεόραση!
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της γνωστής πολιτικού.