E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μοτσαρέλα, chicken wings: Γκουρμέ Lunch για τον Βασίλη Λεβέντη

«Πάρε την κάρτα μου εάν έχεις κάποιο πρόβλημα για να σε συμβουλέψω»

Μοτσαρέλα, chicken wings: Γκουρμέ Lunch για τον Βασίλη Λεβέντη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/10/2016 | 14:32

Στάθμευσε παράνομα την BMW του, άναψε τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο, μοίρασε κάρτες, δοκίμασε chicken wings, στικ μοτσαρέλας και πρόσφερε κρασί τους αστυνομικούς του προτού τους εκμυστηρευτεί: «Θα μας φάνε λάχανο αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεσημέρι περασμένου Σαββάτου στην κεντρική και κατάμεστη -λόγω του ζεστού καιρού- πλατεία Χαλανδρίου. Εδώ η εύρεση θέσης στάθμευσης ισοδυναμεί με τα έξι νούμερα του Τζόκερ.

Ο κοστουμάτος οδηγός της μαύρης BMW με τα φιμέ τζάμια αν και σταθμεύει παράνομα επί του δρόμου δίπλα σε κεντρικό φανάρι δεν ανησυχεί. Η αίσθηση σιγουριάς ότι «κανείς δεν πρόκειται να ενοχλήσει» οφείλεται -πιθανόν- στην ταυτότητα ενός εκ των επιβαινόντων. Δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, αλλά για τον αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ο Βασίλης Λεβέντης της Ενωσης Κεντρώων. Μαζί του και τρεις αστυνομικοί με πολιτικά. Τον συνοδεύουν στη μεσημεριανή του εξόρμηση στο «Clock». Στο πιο ιστορικό μαγαζί της πλατείας που θυμίζει έντονα τα jazz bars της Νέας Υόρκης, με το τσιμέντο και το τούβλο να συνδυάζονται αρμονικά με το ξύλο. Μαζί με τα πιο ξακουστά χαρμάνια καφέ προσφέρει και γευστικά γκουρμέ πιάτα με κρασί, μπίρα ή οτιδήποτε τραβάει η όρεξη.

Και η όρεξη του Βασίλη Λεβέντη επιτάσσει κάτι εύπεπτο και εκλεπτυσμένο. Μια «τίμια» ποικιλία των 12 ευρώ με καραμελωμένα κρεμμύδια, φτερούγες κοτόπουλου, στικ μοτσαρέλας και μαμαδίστικα κεφτεδάκια με τη συνοδεία λευκού κρασιού σερβίρεται στο ξύλινο τραπέζι.

Ο κ. Λεβέντης θα ζητήσει και μια παγωμένη κόκα κόλα, ενώ τα ποτήρια με το κρασί προορίζονται για τους αστυνομικούς που τον συνοδεύουν - εν ώρα υπηρεσίας μεν, ωστόσο «ένα ποτηράκι κρασί δεν έβλαψε ποτέ κανέναν», όπως θα πει ο πρόεδρος.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αργεί να σηκώσει το πιρούνι του, αφού το κινητό του τηλέφωνο χτυπά σαν δαιμονισμένο. Από τις εκφράσεις του και τα συμφραζόμενα μάλλον δείχνει ευχαριστημένος απ’ όσα ακούει -από συνεργάτες του πιθανόν- και τα οποία έχουν να κάνουν με τη σύνταξη τοποθετήσεων και ανακοινώσεων της παράταξής του σε πολιτικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσία του στο καφέ της πλατείας δεν αργεί να αποτελέσει πόλο έλξης για θαμώνες και περαστικούς. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δεν κρύβεται. Αντιθέτως φαίνεται να επιδιώκει την επαφή με τον κόσμο, όπως έκανε άλλωστε μια ζωή, από το ξεκίνημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας

«Αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ θα μας φάνε λάχανο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι τον πλησιάζουν και ανοίγουν κουβέντα. Οι πιο τολμηροί τον ρωτούν αν αληθεύουν όλα αυτά τα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., μετά και τις αποκαλύψεις για την προσέγγιση Λεβέντη - Τσίπρα από τον πρώην βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος προσχώρησε στη Ν.Δ. «Κατηγορηματικά όχι», τους απαντά, και λίγο μετά στρεφόμενος προς τους αστυνομικούς του θα εξηγήσει ότι «αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ, θα μας φάνε λάχανο».

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, θα πει κι άλλα ωραία θυμίζοντας τον παλιό καλό Λεβέντη των 90s, τότε που μέσα από μια δημόσια τηλεοπτική συχνότητα κατακεραύνωνε τους πάντες και τα πάντα ασκώντας δριμεία κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις της πολιτικής.

Θα μιλήσει για τον πρωθυπουργό και για «χάος μετά απ’ αυτόν», για τους «μπροστάρηδες που κυβερνούσαν μια ζωή αυτόν τον τόπο», για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη «που δεν κάνει για πρωθυπουργός αλλά είναι καλό παιδί», για τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο κ.ά.
Μεταξύ μοτσαρέλας σε στικ και chicken wings (φτερούγες κοτόπουλου) ο κ. Λεβέντης θα μοιράσει και τις... επαγγελματικές κάρτες του. «Πάρε την κάρτα μου εάν έχεις κάποιο πρόβλημα για να σε συμβουλέψω» λέει στους άλλους θαμώνες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Κι όταν το μικρό τσιμπούσι έχει ολοκληρωθεί και παρότι βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, θα υποπέσει και σε δεύτερο παράπτωμα... Μετά την παράνομη στάθμευση του οχήματός του ο κ. Λεβέντης ανάβει τσιγάρο μέσα στο μαγαζί καταστρατηγώντας σε μια στιγμή όλους τους κανόνες του savoir vivre.

Επειτα από σχεδόν δύο ώρες παραμονής στο καφέ της πλατείας, ο κ. Λεβέντης ενημερώνει τους αστυνομικούς του ότι έχει φτάσει η ώρα της αποχώρησης. Βγαίνει με το τσιγάρο στο στόμα, χαιρετά τον κόσμο, του ανοίγουν την πόρτα, μπαίνει στη μαύρη BMW και εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύβοτα: Με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος, σκάφος στολίστηκε... για τα Χριστούγεννα, δείτε βίντεο

Πριν 10 ώρες

Δέντρο, γιρλάντες και λαμπιόνια δεν λείπουν από το σκάφος, όπου μια οικογένεια απολαμβάνει τα γαλανά νερά του Ιονίου περιμένοντας ήδη τα Χριστούγεννα

Το νέο σκίτσο του Αρκά για το ΑΙ, τα λέει όλα

Πριν 10 ώρες

Με το γνωστό χιούμορ του, ο Αρκάς σατιρίζει την επικαιρότητα μέσα από ένα νέο σκίτσο γεμάτο εύστοχες ατάκες.

Καλιφόρνια: Συνελήφθη άντρας που... μύριζε τα οπίσθια γυναικών μέσα σε καταστήματα!

Πριν 10 ώρες

Έσκυβε πίσω από γυναίκες και τις ακολουθούσε για να μυρίσει τα οπίσθιά τους

Olivia Dean: Η τραγουδίστρια που έβαλε μπλόκο στα πανάκριβα εισιτήρια ‑ Πώς τα κατάφερε

Πριν 10 ώρες

Τα εισιτήριά της μεταπωλούνταν πανάκριβα – Η Olivia Dean δεν το άφησε να περάσει

Στέλιος Ρόκκος: Ο συγγραφέας Κυριάκος Χαρίτος «τον έβγαλε στην σέντρα» – Το mea culpa του τραγουδιστή

Χτες

Ο Κυριάκος Χαρίτος αντέδρασε δημόσια και στη συνέχεια προστέθηκαν οι σχετικές αναφορές στην ανάρτηση

Δανάη Μπάρκα: «Καλό μήνα κι απ` τους τρεις μας» – Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Χτες

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram, λίγους μήνες μετά τον γάμο της στη Μάνη με τον Φάνη Μπότση.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η τρυφερή χειρονομία στην Αμάλ πριν τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία

Χτες

Ο ηθοποιός έφτασε στη διοργάνωση με θαλάσσιο ταξί λίγο πριν τιμηθεί για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο, σε μια στιγμή που θυμίζει έντονα την ταινία του «Jay Kelly».

Η Doja Cat αποκάλυψε ότι «πάλεψε» με την κοκαΐνη και το αλκοόλ

Χτες

Έπρεπε να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου, εκμυστηρεύτηκε η 30χρονη τραγουδίστρια μέσα από μερικά βίντεο στο TikTok

Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου

Χτες

«Δεν το περίμενα ειλικρινά, ήταν τόσο ζωντανή στα τηλέφωνα, τίποτα δεν προμήνυε πως κάτι συμβαίνει», είπε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε στις 15 Ιουλίου

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η «παράξενη» κολοκύθα που άφησε τη Βικτόρια άφωνη – Δείτε βίντεο

Χτες

Ο Ντέιβιντ παρουσίαζε περήφανος τη σοδειά του, όμως η Βικτόρια δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της

Ρούλα Κορομηλά: «Δικό μου το προφίλ, δικοί μου οι κανόνες, δικό μου κι το μπλοκ στους κριτές της κακιάς ώρας»

Χτες

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά σε όσους σχολιάζουν τις φωτογραφίες της στα social media: «Ανεβάστε ό,τι σας εκφράζει, μην αφήνετε κανέναν να περιορίζει την έκφρασή σας»

Ο γαμπρός του Πασχάλη είναι 38χρονος μουσικός από τη Γαλλία ‑ Νέα φωτογραφία της Ζήνας Αρβανιτίδη με το νυφικό της

Χτες

Στη Γλυφάδα τέλεσαν τον γάμο τους η 50χρονη Ζήνα Αρβανιτίδη και ο Φρανκ Ζαραγκόζα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.