E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μοτσαρέλα, chicken wings: Γκουρμέ Lunch για τον Βασίλη Λεβέντη

«Πάρε την κάρτα μου εάν έχεις κάποιο πρόβλημα για να σε συμβουλέψω»

Μοτσαρέλα, chicken wings: Γκουρμέ Lunch για τον Βασίλη Λεβέντη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/10/2016 | 14:32

Στάθμευσε παράνομα την BMW του, άναψε τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο, μοίρασε κάρτες, δοκίμασε chicken wings, στικ μοτσαρέλας και πρόσφερε κρασί τους αστυνομικούς του προτού τους εκμυστηρευτεί: «Θα μας φάνε λάχανο αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεσημέρι περασμένου Σαββάτου στην κεντρική και κατάμεστη -λόγω του ζεστού καιρού- πλατεία Χαλανδρίου. Εδώ η εύρεση θέσης στάθμευσης ισοδυναμεί με τα έξι νούμερα του Τζόκερ.

Ο κοστουμάτος οδηγός της μαύρης BMW με τα φιμέ τζάμια αν και σταθμεύει παράνομα επί του δρόμου δίπλα σε κεντρικό φανάρι δεν ανησυχεί. Η αίσθηση σιγουριάς ότι «κανείς δεν πρόκειται να ενοχλήσει» οφείλεται -πιθανόν- στην ταυτότητα ενός εκ των επιβαινόντων. Δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, αλλά για τον αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ο Βασίλης Λεβέντης της Ενωσης Κεντρώων. Μαζί του και τρεις αστυνομικοί με πολιτικά. Τον συνοδεύουν στη μεσημεριανή του εξόρμηση στο «Clock». Στο πιο ιστορικό μαγαζί της πλατείας που θυμίζει έντονα τα jazz bars της Νέας Υόρκης, με το τσιμέντο και το τούβλο να συνδυάζονται αρμονικά με το ξύλο. Μαζί με τα πιο ξακουστά χαρμάνια καφέ προσφέρει και γευστικά γκουρμέ πιάτα με κρασί, μπίρα ή οτιδήποτε τραβάει η όρεξη.

Και η όρεξη του Βασίλη Λεβέντη επιτάσσει κάτι εύπεπτο και εκλεπτυσμένο. Μια «τίμια» ποικιλία των 12 ευρώ με καραμελωμένα κρεμμύδια, φτερούγες κοτόπουλου, στικ μοτσαρέλας και μαμαδίστικα κεφτεδάκια με τη συνοδεία λευκού κρασιού σερβίρεται στο ξύλινο τραπέζι.

Ο κ. Λεβέντης θα ζητήσει και μια παγωμένη κόκα κόλα, ενώ τα ποτήρια με το κρασί προορίζονται για τους αστυνομικούς που τον συνοδεύουν - εν ώρα υπηρεσίας μεν, ωστόσο «ένα ποτηράκι κρασί δεν έβλαψε ποτέ κανέναν», όπως θα πει ο πρόεδρος.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αργεί να σηκώσει το πιρούνι του, αφού το κινητό του τηλέφωνο χτυπά σαν δαιμονισμένο. Από τις εκφράσεις του και τα συμφραζόμενα μάλλον δείχνει ευχαριστημένος απ’ όσα ακούει -από συνεργάτες του πιθανόν- και τα οποία έχουν να κάνουν με τη σύνταξη τοποθετήσεων και ανακοινώσεων της παράταξής του σε πολιτικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσία του στο καφέ της πλατείας δεν αργεί να αποτελέσει πόλο έλξης για θαμώνες και περαστικούς. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δεν κρύβεται. Αντιθέτως φαίνεται να επιδιώκει την επαφή με τον κόσμο, όπως έκανε άλλωστε μια ζωή, από το ξεκίνημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας

«Αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ θα μας φάνε λάχανο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι τον πλησιάζουν και ανοίγουν κουβέντα. Οι πιο τολμηροί τον ρωτούν αν αληθεύουν όλα αυτά τα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., μετά και τις αποκαλύψεις για την προσέγγιση Λεβέντη - Τσίπρα από τον πρώην βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος προσχώρησε στη Ν.Δ. «Κατηγορηματικά όχι», τους απαντά, και λίγο μετά στρεφόμενος προς τους αστυνομικούς του θα εξηγήσει ότι «αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ, θα μας φάνε λάχανο».

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, θα πει κι άλλα ωραία θυμίζοντας τον παλιό καλό Λεβέντη των 90s, τότε που μέσα από μια δημόσια τηλεοπτική συχνότητα κατακεραύνωνε τους πάντες και τα πάντα ασκώντας δριμεία κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις της πολιτικής.

Θα μιλήσει για τον πρωθυπουργό και για «χάος μετά απ’ αυτόν», για τους «μπροστάρηδες που κυβερνούσαν μια ζωή αυτόν τον τόπο», για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη «που δεν κάνει για πρωθυπουργός αλλά είναι καλό παιδί», για τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο κ.ά.
Μεταξύ μοτσαρέλας σε στικ και chicken wings (φτερούγες κοτόπουλου) ο κ. Λεβέντης θα μοιράσει και τις... επαγγελματικές κάρτες του. «Πάρε την κάρτα μου εάν έχεις κάποιο πρόβλημα για να σε συμβουλέψω» λέει στους άλλους θαμώνες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Κι όταν το μικρό τσιμπούσι έχει ολοκληρωθεί και παρότι βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, θα υποπέσει και σε δεύτερο παράπτωμα... Μετά την παράνομη στάθμευση του οχήματός του ο κ. Λεβέντης ανάβει τσιγάρο μέσα στο μαγαζί καταστρατηγώντας σε μια στιγμή όλους τους κανόνες του savoir vivre.

Επειτα από σχεδόν δύο ώρες παραμονής στο καφέ της πλατείας, ο κ. Λεβέντης ενημερώνει τους αστυνομικούς του ότι έχει φτάσει η ώρα της αποχώρησης. Βγαίνει με το τσιγάρο στο στόμα, χαιρετά τον κόσμο, του ανοίγουν την πόρτα, μπαίνει στη μαύρη BMW και εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Χτες

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Χτες

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Χτες

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Χτες

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

Χτες

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

Χτες

Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

Χτες

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

Προχτές

Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

Προχτές

«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.