E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η συγκλονιστική μαρτυρία 21χρονης για τον βιαστή της στο δικαστήριο

«Σας παρακαλώ, δεν θέλω να τον κοιτάξω»

Η συγκλονιστική μαρτυρία 21χρονης για τον βιαστή της στο δικαστήριο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/10/2016 | 09:28

Τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του βιaστή της, στην καρδιά των Εξαρχείων, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό μια 21χρονη από την Ιταλία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σας παρακαλώ, δεν θέλω να τον κοιτάξω», είπε με λυγμούς η κοπέλα για τον 29χρονο Παλαιστίνιο που είχε σκορπίσει τον τρόμο έως το Φθινόπωρο του 2015 όταν συνελήφθη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία κοπέλα από τη Δανία, ενώ όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του έγινε καταγγελία και από μία Νορβηγίδα.

«Δεν είχα ποτέ ξανά επαφή με άνδρα. Ήταν η πρώτη μου φορά. Δεν είχα ποτέ σχέση», είπε η 21χρονη με λυγμούς και δεν γύρισε ούτε μία φορά το κεφάλι για τον κοιτάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως περιέγραψε τον είχε συναντήσει 2-3 φορές μέσω κοινών φίλων αφού «δουλεύαμε όλοι μαζί σε μεγάλη εταιρεία με περίπου 1.000 άτομα».

Το επίμαχο βράδυ η νεαρή ήταν στα Εξάρχεια με φίλους της. Εκείνος της έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Δεν είμαι καλά, θέλω σε κάποιον να μιλήσω. Είμαι λυπημένος».

Τελικά η Ιταλίδα του είπε να βρεθούν έξω να μιλήσουν. Με την πρόφαση ότι η περιοχή είναι επικίνδυνη της είπε να πάνε σπίτι του, αλλά η κοπέλα αρνήθηκε. «Εγώ επέμεινα να τα πούμε έξω και να γυρίσω σπίτι μου. Εκείνος μου πρότεινε να με πάει με το μηχανάκι, αλλά μου είπε ότι έπρεπε να περάσουμε από το σπίτι του να πάρει το κράνος του. Όταν φτάσαμε από κάτω μου είπε να ανέβουμε γιατί έπρεπε να περιμένουμε να ανοίξουν και τα βενζινάδικα γιατί δεν είχε βενζίνη. Ανέβηκα, δεν είχα λόγο να μην το κάνω. Μου ήταν συμπαθής. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Espresso, η κοπέλα αναφέρθηκε σε όσα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα: «Όταν φτάσαμε σπίτι άρχισα να τον ρωτάω τι του συμβαίνει. Εκείνους μου είπε να τον αφήσω λίγο να ηρεμήσει. Μετά μου άσκησε σωματική βία. Με κρατούσε σφιχτά. Ήμουν κουρασμένη και άυπνη. Προσπαθούσα να απεγκλωβιστώ αλλά δεν τα κατάφερνα. Μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου, αλλιώς θα μου τα σκίσει. Εκεί με απείλησε ότι αν δεν το έκανα, θα με χτυπούσε. Με ανάγκασε να τα βγάλω και φώναζα μην το κάνεις είναι η πρώτη μου φορά. Κατά τη διάρκεια της πράξης αυτός μου έλεγε "πες μου ότι με αγαπάς". Προσπαθούσα να απεγκλωβιστώ. Με απειλούσε. Πάλευα να ξεφύγω. Σταμάτα δε θέλω φώναζα».

«Ύστερα μου ζήτησε να πάω στο μπάνιο να πλυθώ. Του είπα να μου επιτρέψει να φύγω και να με συνοδεύσει μέχρι το Σύνταγμα. Δεν ήθελα να καταλάβει ότι είχα πρόθεση να τον καταγγείλω».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Σήμερα

Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Σήμερα

Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Σήμερα

Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν

«Χρυσάφι» τα παλιά ακίνητα ‑ «Παλιό» δεν σημαίνει «φθηνό»

Σήμερα

Ανοδική πορεία καταγράφουν οι τιμές

Ποτάμια Παλαιστινίων επιστρέφουν στη Γάζα μετά την εκεχειρία ‑ Δείτε live εικόνα από τη μαζική επιστροφή τους

Σήμερα

Οι σκηνές εκτυλίσσονται σε μια περιοχή που έχει υποστεί εκτεταμένες καταστροφές από τους βομβαρδισμούς των τελευταίων μηνών

Μαρία Κορίνα Ματσάδο: Ποια είναι η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης;

Σήμερα

Η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ την αναγνώρισε ως ενοποιητική μορφή της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, υπογραμμίζοντας τις ακούραστες προσπάθειές της, παρά τις σοβαρές απειλές που αντιμετώπισε

Ο CEO του LinkedIn προειδοποιεί: «Το μέλλον της εργασίας δεν θα ανήκει σε όσους έχουν πτυχία»

Σήμερα

«Το μέλλον δεν ανήκει πλέον σε όσους έχουν τα πιο “λαμπερά” πτυχία» εξηγεί

Έξι στους δέκα νοσηλευτές έχουν χορηγήσει λάθος φάρμακο

Σήμερα

Έντεκα σοβαρά περιστατικά σε νοσοκομεία του ΕΣΥ το 2025

Το μοναδικό σενάριο που κρατά ζωντανή την Εθνική για το Μουντιάλ 2026

Σήμερα

Η Ελλάδα βρίσκεται στο -4 από Δανία και Σκωτία, που προηγούνται με 7 βαθμούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.