E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καταδικάστηκε δάσκαλος χορού για αποπλάνηση ανήλικης

Εννιά χρόνια με αναστολή και χρηματική ποινή για τον 59χρονο

Καταδικάστηκε δάσκαλος χορού για αποπλάνηση ανήλικης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/10/2016 | 12:54

Ποινή κάθειρξης 9 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε χθες το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, σε 59χρονο δάσκαλο χορού, κάτοικο Αρχαγγέλου, που δεν είχε πτυχίο. Ο 59χρονος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση ανήλικης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τα μεσάνυχτα της 11ης Μαρτίου 2012 από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου. Ο δάσκαλος φέρεται σε ένα χορό τις απόκριες να έκανε εξομολόγηση σε μια ανήλικη μαθήτριά του, λέγοντάς της ότι την αγαπάει όχι μόνο σαν πατέρας, αλλά και ερωτικά.

Στην πορεία, ο 59χρονος της πρότεινε να την πάει μια βόλτα και μετά στο σπίτι της και εκείνη δέχτηκε. Πήγαν σε ένα απόμερο σημείο και αφού την κολάκευσε, της έπιασε το χέρι, τη φίλησε στο μάγουλο και στη συνέχεια στο στόμα. Την εβδομάδα που ακολούθησε συνέχισε να την πολιορκεί και η ανήλικη άρχισε να αισθάνεται θετικά συναισθήματα γι’ αυτόν.

Στις 6 Μαρτίου 2012 σε άλλη τους βόλτα, τη φίλησε για δεύτερη φορά και της είπε: «από τη στιγμή που δίνεις την ψυχή σου με το φιλί, τι νόημα έχει το σώμα», προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανήλικη αρνήθηκε, στενοχωρήθηκε και τότε της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι έχει δίκιο και ότι παρασύρθηκε γιατί είναι άνδρας και έχει ορμές. Κατέθεσε μάλιστα ότι ο δάσκαλος έχει πιάσει τα οπίσθια κοριτσιών στο χορευτικό χωρίς να διαμαρτυρηθεί καμία γιατί του έτρεφαν εμπιστοσύνη.

Το απόγευμα της 11ης Μαρτίου 2012 μετά το χορευτικό, που έκαναν στη γιορτή της ελιάς στα Λάερμα, του τηλεφώνησε γιατί θεώρησε ότι είχε πιει πολύ. Τον βρήκε λίγη ώρα αργότερα έξω από ένα καφενείο και όταν άρχισε να απομακρύνεται με το αυτοκίνητό του, η ανήλικη του είπε να μην φύγει μακριά. Συνέχισε χωρίς να της δώσει σημασία. Σταμάτησε σε ένα ερημικό χωράφι και προσπάθησε να την φιλήσει.

Η ανήλικη είπε ότι τον απώθησε και τότε άρχισε να την χαϊδεύει παρά τις αρνήσεις της. Ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος της, την πήρε η μητέρα της τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Ενα λεπτό μετά έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο οι γονείς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολογούμενος αρνήθηκε με αγανάκτηση τις κατηγορίες, όπως του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν τέλεσε καμία παράνομη πράξη σε βάρος της ανήλικης.

Ο 59χρονος τόνισε ότι τα γεγονότα, όπως περιγράφονται στην ανωμοτί εξέταση της ανήλικης, μόνο κατάθεση ανήλικης δεν θυμίζουν, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν καθοδηγητές. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ορισμένοι, μη κατονομαζόμενοι, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε στην κλειστή κοινωνία του Αρχαγγέλου το γεγονός ότι ένα κορίτσι μπήκε, βραδινή ώρα, σε ένα αυτοκίνητο ενήλικου άνδρα και έγινε αντιληπτή από ομοχώριούς τους, προσπαθούν να πετύχουν την καταδίωξή του και την εμφάνιση της ανήλικης ως «θύματος».

Επεσήμανε ότι είναι οικογενειάρχης, πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών και ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη. Τόνισε ότι αφιλοκερδώς πηγαίνει, όποτε τον καλούν, στο Πνευματικό Κέντρο Αρχαγγέλου, που εποπτεύεται από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν. Ταξιαρχών Αρχαγγέλου Ρόδου, ιδίως όταν οργανώνουν χορευτικές επιδείξεις, επειδή διαθέτει χορευτικές δεξιότητες και βοηθά τους χορευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισχυρίστηκε παραπέρα ότι δεν γνώριζε την ακριβή ηλικία της ανήλικης επισημαίνοντας ότι εκ της σωματικής της διαπλάσεως και της εν γένει συμπεριφοράς της, σε καμία περίπτωση δεν έδινε την εντύπωση ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Είπε επίσης ότι την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 την μετέφερε από μία καφετέρια του χωριού στο σπίτι της και αυτή από μόνη της τον φίλησε στο μάγουλο για να τον καληνυχτίσει.

Στις 11 Μαρτίου έφυγε με ένα φίλο του και κάθισε σε ένα καφενείο. Εκεί, όπως είπε, δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα από την ανήλικη, η οποία ζητούσε επίμονα να τον δει. Η ίδια πήγε, όπως εξέθεσε, στο καφενείο και εκείνος υπό την επήρεια αλκοόλ βγήκε έξω και την είδε στο αυτοκίνητό του, σκυμμένη στο πίσω κάθισμα, προφανώς για να μην γίνει αντιληπτή από τους διερχόμενους. Ισχυρίστηκε ότι εκείνη του ζήτησε να πάνε βόλτα και ότι ενώ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα τον φίλησε στο μάγουλο. Μετά από 5 λεπτά χτύπησε το κινητό της και η ίδια του είπε ότι ήταν η μητέρα της. Περίπου δύο λεπτά αργότερα ο πατέρας της άνοιξε την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου του, φωνάζοντας και βρίζοντας.

Ο 59χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι ξεκούμπωσε το παντελόνι του, ότι είχε γυμνό το μόριό του και ότι την πίεσε να το αγγίξει, υποστηρίζοντας ότι φορούσε παραδοσιακή στολή τύπου «Βράκας», που φέρει εσωτερική ολόσωμη επένδυση. Ήταν, όπως είπε, αντικειμενικά αδύνατη η πράξη του βιασμού. Τονίζει δε ότι οι γονείς της δεν τον βρήκαν γυμνό ή ημίγυμνο αλλά στο μπροστινό κάθισμα και την κόρη τους στο πίσω μέρος του οχήματος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.