E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Sarah Jessica Parker: Προσέλαβε Έλληνα σεφ που θα τις μαγειρεύει 3 φορές την εβδομάδα

Απλή και ακομπλεξάριστη είναι σύμφωνα με τον Ελληνα σεφ, Γιάννη Τόμπα, η Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker: Προσέλαβε Έλληνα σεφ που θα τις μαγειρεύει 3 φορές την εβδομάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/10/2016 | 19:09

Η αγάπη της Sarah Jessica Parker για την Ελλάδα είναι γνωστή. Πριν από δύο χρόνια, απαντώντας στις 73 ερωτήσεις της Vogue σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη της χώρα, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Η Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί την επιθυμία της να αποκτήσει ένα σπίτι στην Ελλάδα: «Θέλω ένα σπίτι στην Ελλάδα, όλοι θα ‘πρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα».

Και επειδή εκτός από την Ελλάδα ως χώρα λατρεύει και την κουζίνα της, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να προσλάβει Ελληνα σεφ για δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, η χολιγουντιανή ηθοποιός απευθύνθηκε στον Έλληνα σεφ Γιάννη Τόμπα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Ο 29χρονος σεφ έχει εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια του Μανχάταν, ενώ έχει μαγειρέψει στις κουζίνες πολλών αστέρων του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από περίπου έναν μήνα η Sarah Jessica Parker  μου έστειλε email, λέγοντας ότι είχε ακούσει τα καλύτερα για μένα και ότι οι δημιουργίες μου είναι καθαρά ελληνικές! Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο άρχισε να μου εκθειάζει την Ελλάδα, το φαγητό, τους ανθρώπους! Η ίδια μιλάει λίγα ελληνικά. Είναι πολύ απλή και ακομπλεξάριστη. Με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να με "προσλάβει" και βέβαια είπα "ναι"!» εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιάννης Τόμπας και συμπλήρωσε: «Θα πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα να της μαγειρεύω, καθώς και κάποιες μέρες έξτρα όταν έχει καλεσμένους».

Το μενού του δείπνου που ετοίμασε ο Γιάννης για την διάσημη ηθοποιό και τους καλεσμένους της ήταν βλήτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί, ενώ η Sarah Jessica απαίτησε να υπάρχει άφθονη ελληνική σαλάτα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για γλυκό, οικοδέσποινα και καλεσμένοι απόλαυσαν μπακλαβά και ραβανί.

Μιλώντας στο peoplegreece ο Γιάννης Τόμπας είπε:

«Στο τηλέφωνο η Sarah Jessica μου είπε ξεκάθαρα ότι της αρέσει το ελληνικό φαγητό της ταβέρνας, το απλό, αυτό που τρώνε οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους και όχι τα fancy», συνεχίζει ο Γιάννης και αποκαλύπτει πως η ηθοποιός παρακολουθεί συχνά τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και μιλάει λίγα ελληνικά!

Όσο για το πώς είναι να δουλεύεις για την μεγάλη star;
«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ απλός και τελείως ακομπλεξάριστη. Η συνεργασία μας είναι άψογη! Εξίσου πολύ καλός είναι και ο άντρας της, ο ηθοποιός Matthew Broderick. Είναι μία από τις καλύτερες οικογένειες που έχω δουλέψει!», απαντά ο ταλαντούχος σεφ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «καρφί» της Βατίδου: Σήμερα η οικογένεια ενώνεται, η απουσία σας πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας

Χτες

Μέσα από ένα Instagram story, η Εύη Βατίδου «φωτογραφίζει» με παράπονο τα παιδιά της, Μάιρα και Χρίστο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: To NBA δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας μίας ώρας αφιερωμένο στις κορυφαίες στιγμές του

Χτες

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική σεζόν, με μέσο όρο 30.4 πόντους, 11.9 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ ανά αγώνα

Η Πηγή Δεβετζή δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτισή της στον Ιορδάνη ποταμό

Χτες

Με αφορμή τη Μεγάλη Παρασκευή και τις ημέρες του Πάσχα

Αν Χάθαγουεϊ: Την «έλουσαν» στα social media για τη νέα της εμφάνιση

Χτες

«Είναι σαν βαμπίρ, δε φαίνεται να γερνάει»

Διασκέδαση με το «σταγονόμετρο»: Τα προγράμματα που θα μας συνοδέψουν το βράδυ της Ανάστασης

Χτες

Μουσική, χορός και ξεφάντωμα για όλους εκείνους που θα διασκεδάσουν μπροστά στην οθόνη τους

Σοκάρει η τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά: «Είχα αγγείωμα στο στέλεχος του εγκεφάλου και πάθαινα εγκεφαλικά»

Χτες

«Μερικές ημέρες μετά το χειρουργείο άρχισα να βλέπω διπλά», εξομολογήθηκε ακόμα για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ χοροπηδά στην άμμο στις Μαλδίβες με ένα κατακόκκινο μπικίνι

Προχτές

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 40.000 likes

Νικολέττα Καρρά: «Ήθελαν να με σακατέψουν, να με κάνουν σκουπίδι»

Προχτές

Για τα κακεντρεχή σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε η Νικολέττα Καρρά στη Real!ife και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Προχτές

Έψησε και πασχαλινά κουλουράκια, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.