E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ανακαλύψαμε την πιο αστεία Beauty Blogger του ελληνικού YouTube

Γιατί έτσι, τα beauty tutorials έχουν πλάκα

Ανακαλύψαμε την πιο αστεία Beauty Blogger του ελληνικού YouTube
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

H Jul από το BeautyLeaks.gr μας δίνει συμβουλές για beauty shopping και μας εξηγεί πώς να αξιολογούμε καλύτερα τα reviews που βλέπουμε στο ίντερνετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς είναι να είσαι η μοναδική περσόνα στον κόσμο των καλλυντικών στο ελληνικό YouTube;

Mε αυτοσαρκασμό και χιούμορ, τα beauty tutorials έχουν πλάκα (και τα βλέπεις άνετα ολόκληρα)!

Πώς ήταν την πρώτη φορά που πάτησες rec για το βίντεο σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άβολα, ήμουν μαγκωμένη και αγχωμένη, τύπου “αναμονή ραντεβού στο οδοντίατρο”, και αυτό, γιατί δεν ήμουν κατάλληλα προετοίμασμένη για αυτά που ήθελα να πω, με αποτέλεσμα να ξεχνάω τα μισά από αυτά. Άλλο, αν κατάφερα με περίσσεια χάρη να κρύψω την σταγόνα ιδρώτα που έτρεχε στον κρόταφο από την αγωνία. Βέβαια, μετά από 5 μήνες και 12 βίντεο, πιο άνετα πλέον μιλάω στην κάμερα μου,παρά στο κινητό.

Πρέπει να είσαι η μόνη Beauty Blogger που είναι και κωμική στις παρουσιάσεις της. Είναι ένα κόλπο για να σε συμπαθήσουμε πιο γρήγορα; Γιατί πέτυχε!

΄Οσοι με ξέρουν και εκτός social media, youtube και λοιπά, μπορούν να σας μαρτυρήσουν πως είμαι το ίδιο drama queen και καραγκιόζης, και στο σπίτι μου. Έτσι μιλάω, έτσι συμπεριφέρομαι, δεν υποδύομαι κάτι, είμαι natural born καρικατούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλήθεια εσείς οι beauty bloggers πώς δεν χάνεστε μέσα σε τόσα προϊόντα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mην με βλέπεις έτσι, τα Χριστούγεννα είμαι ένας funky άγιος Βασίλης και μοιράζω καλλυντικά σε συγγενείς και φίλες. Έχω ήδη μεγάλη προσωπική συλλογή καλλυντικών και ό,τι δεν νιώθω πως μου είναι πλήρως απαραίτητο, το δωρίζω. Εξάλλου, λήγουν, και δεν νομίζω πως σε ενδεχόμενο πολέμου και πείνας θα μου προσφέρει διατροφικά ένα ψητό κραγιόν.

Iσχύει ότι έχετε τα τυχερά σας; Δωρεάν προϊόντα κλπ;

Είναι απλά κομμάτι της δουλειάς. Μου στέλνουν να δοκιμάσω, και αν μου αρέσουν, τα προτείνω μέσω του καναλιού ή του site. Αν με έβαζες όμως, να διαλέξω ανάμεσα στα pr δείγματα και στα αγορασμένα, για να κάνω reviews, θα προτιμούσα αυτά που πλήρωσα από την τσέπη μου, γιατί γουστάρω να είμαι δραματική. π.χ. Αν ένα προϊόν που χρυσοπλήρωσα, δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου, θέλω να κάνω βίντεο με λυπητερή μουσική. Θέλω πλάνα σε παράθυρο με βροχερό καιρό και το δάκρυ να κυλάει στο μάγουλο.

Αν κάποιο pr δείγμα, δεν μου αρέσει, απλά δεν θα το προτείνω ΠΟΤΕ. Αν το έχω πληρώσει όμως, θα συρθώ στα πατώματα από οδυρμό. Ένα πράγμα που πρέπει όλοι να καταλάβουμε στον χώρο κάποια στιγμή, είναι ότι, η αξιοπιστία απέναντι στο κοινό, είναι πιο σημαντική από 2-3 τσάμπα κραγιόν.

Δώσε μια συμβουλή - πώς διαλέγουμε προϊόντα - τόσες εταιρείες, τόσες επιλογές!

Ο κάθε άνθρωπος, είναι μοναδικός, δηλαδή, κάτι που σε μένα είναι τέλειο, σε κάποιον άλλο μπορεί να μην κάνει καλή δουλειά. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε όλοι στο νού μας, ειδικά για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, είναι ότι πρέπει να εξετάζουμε ενδελεχώς τι μας ταιριάζει.

Οι μισές κοπέλες βγάζουν σπυριά γιατί τους έχουν πουλήσει λάθος κρέμα, και για αυτό αποφάσισα να κάνω και την σειρά βίντεο “Skincare 101”, γιατί, το δηλώνω επισήμως, την επόμενη φορά, που θα δω 20χρονο μπουμπούκι να του έχουν πασάρει πανάκριβη κρέμα για ώριμες επιδερμίδες, θα πάρω φόρα και θα βάψω βιτρίνες με κραγιόν.

Έχεις κανένα κόλπο για να ξεχωρίζουμε τα πληρωμένα βίντεο από τα πιο ειλικρινή;

Το Youtube μας υποχρεώνει, και πολύ καλά κάνει, να δηλώνουμε πότε ένα βίντεο είναι sponsored. Το ότι μπορεί να υπάρχει μια μερίδα ατόμων που κάνει “πληρωμένα” βίντεο για προϊόντα, με biased κριτικές, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να δαιμονοποιηθεί ο όρος “sponsored”. Το κόλπο που έχω εγώ για να ξεχωρίζω τα βίντεο που απλά θέλουν να πουλήσουν, είναι να τα συγκρίνω με άλλα βίντεο, που δεν είναι sponsored, του ίδιου ατόμου.

Αν διαπιστώνω ειδοποιούς διαφορές στα λεγόμενα τους, ή αλλαγή συμπεριφοράς, τότε απλά χάνω την εμπιστοσύνη μου. Το μυστικό είναι στις λεπτομέρειες, δηλαδή, δεν μπορείς να κλαιγεσαι στα μισά βίντεο για την λιπαρή επιδερμίδα σου, και ξαφνικά να κάνεις βίντεο για μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης για ξηρές επιδερμίδες και να χτυπιέσαι στα πατώματα για το πόσο σε βοήθησε.

Πρότεινέ μας Youtubers, Ελληνίδες ή ξένες που σου αρέσουν!

Από beauty κανάλια, παρακολουθώ την Toothfairy Gardy, γιατί ταιριάζουν τα γούστα μας στα προϊόντα, μου αρέσει πολύ και η Nadia Drogouli, και από newcomers είμαι στα κάγκελα για την Coreinna. Από comedy channels πεθαίνω για Alexia Lestrange, Eπώνυμο Αλκοολικό και Tsach. Ξένες, προσκυνώ ευλαβικά τον θεό του ίντερνετ που έβαλε στη ζωή μου την Glam & Gore.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.