E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αλεξίου: Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς

Βαριές κουβέντες από την πρώην αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Αλεξίου: Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/10/2016 | 17:15

«Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς. Δεν καταλαβαίνουν τίποτε εκτός από τις εμμονές και τις κακότητες τους», είπε στον Αlpha 989 πρώην αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου η οποία κατήγγειλε «αντισυνταγματικό εξοβελισμό του ΕΣΡ» και «παράλογες διατάξεις στον νόμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτήρισε δε, «ελεεινότητες» τις διαρροές προσωπικών δεδομένων του αντιπροέδρου του ΣτΕ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουν ούτε ντροπή, ούτε διάκριση», είπε η κα Αλεξίου.

Η κ. Αλεξίου, μητέρα της τέως Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι το ΕΣΡ λειτουργεί ακόμη: «Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκε ότι το ΕΣΡ υπάρχει και λειτουργεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε συγκεντρώσει και επεξεργαστεί και αρχειοθετήσει για το επόμενο, 500 φακέλους που περιμένουν την ολομέλεια για να αποφανθεί επί των παραβάσεων που έχουν γίνει αυτούς τους μήνες. Κάθε μέρα στο ΕΣΡ περνούν δεκάδες εγγράφων, από την μισθοδοσία των υπάλληλων, μέχρι και τις παραγγελίες αστυνομικών τμημάτων μέχρι και εισαγγελικές παραγγελίες. Το ΕΣΡ λειτουργεί καθημερινά κανονικά εκτός από την δυνατότητα λήψης αποφάσεων».

«Δεν μας ζητήθηκε πότε να δώσουμε άποψη για τον νόμο Παππά και την στείλαμε μόνοι μας επισημαίνοντας όλες τις αδυναμίες και αντιφάσεις του και τις εκτός λογικής διατάξεις του. Την έχουν την δική μας την γνωμάτευση. Αυτό ήταν που τους θύμωσε γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν τίποτα άλλο από το αυθαίρετο που έχουν στο μυαλό τους» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο κ. Παππάς προσπαθεί να κάνει το μαύρο-άσπρο. Δεν έχει καλούς συμβούλους και νομικά δεν ξέρει. Αυτοί που είναι γύρω του έχουν πράγματα στο μυαλό τους που είναι εκτός κάθε νομιμότητας, οι άνθρωποι δεν έχουν ντροπή. Ο εξοβελισμός του ΕΣΡ ήταν η πρώτη πράξη για να προχωρήσουν στο έλεγχο του τηλεοπτικού τοπίου. Το ολιγοπώλιο που προσπαθούν να στήσουν έρχεται, αντίθετο στις κοινοτικές οδηγίες, έχει ισοπεδωθεί το σύμπαν».

«Χωράνε 16 κανάλια και στο μέλλον περισσότερα…τί είναι αυτά, τα 4 κανάλια; Τί είναι αυτό το ολιγοπώλιο; Και τί είναι αυτός ο καταγέλαστος διαγωνισμός»; τόνισε και πρόσθεσε πως «εξάντλησα όλη μου την υπομονή ώστε η ανεξάρτητη αρχή να κρατηθεί σε ένα ύψος αλλά οι άνθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα εκτός από τις εμμονές που έχουν στο μυαλό τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραπλανητικές διαφημίσεις και οδοντιατρικές «θεραπείες» χαμηλού κόστους: Προειδοποίηση από την ΕΟΟ

Σήμερα

Προειδοποίηση της ΕΟΟ για τις «θεραπείες» χαμηλού κόστους και τις παραπλανητικές διαφημίσεις

Φωτιά τώρα στο Λαύριο: Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Σήμερα

Ελλάδα - Φωτιά τώρα στο Λαύριο: Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

Πλαστικός χειρουργός πρότεινε στην πρωθυπουργό της Δανίας να «φτιάξει» τη μύτη της – Η απάντησή της

Σήμερα

Η πρωθυπουργός της Δανίας αποκάλυψε τη συνομιλία με τον γιατρό που πρότεινε αισθητική παρέμβαση στη μύτη της, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Ανδρος: Πρόστιμο 700 ευρώ σε αναβάτη αλόγου για μέθη – «Μπορεί να ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά το κρατούσα πολύ κοντά»

Σήμερα

«Με κράτησαν όλη τη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα», υποστηρίζει ο ίδιος

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Σήμερα

Δυστυχώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε μετά από γενναία μάχη δυο ετών

Ανατιμήσεις στη ζάχαρη έρχονται; Τι σημαίνει αυτό για την αγορά στην Ελλάδα

Σήμερα

Η ευρωπαϊκή παραγωγή σημειώνει πτώση - Ποια είναι η εικόνα στην εγχώρια αγορά

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά ‑ Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Σήμερα

Πώς αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης και ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη φάση επέκτασης

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Σήμερα

Ο καλλιτέχνης, τα έργα του οποίου αποπνέουν τις παλαστινιακές παραδόσεις και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού υπό την ισραηλινή κατοχή, πέθανε στο σπίτι του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Δικηγόρος γνωστής εταιρείας απολύεται επειδή τον «έπιασαν» να φιλιέται με συνάδελφό του – Ετοιμαζόταν για επαγγελματικό άλμα

Σήμερα

Μέσα σε μία νύχτα οι δύο εργαζόμενοι έγιναν γνωστοί, όταν βίντεο που τους κατέγραφε σε προσωπικές στιγμές αναρτήθηκε χωρίς τη συναίνεσή τους

Η Νέα Υόρκη μπερδεμένη ξανά με τους «ανθρώπους‑τυφλοπόντικες» που φωτογραφήθηκαν να αναδύονται από τα φρεάτια της πόλης

Σήμερα

Τρεις άνδρες με φακούς κεφαλής εντοπίστηκαν να εξέρχονται από φρεάτιο – Οι Αρχές προειδοποιούν για τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει το υπόγειο δίκτυο

Φοιτητικά ενοίκια στην Αθήνα: 550 ευρώ για 40 τ.μ. ‑ Πού είναι φθηνότερα

Σήμερα

Η ΠΟΜΙΔΑ δίνει οδηγίες για ασφαλή μίσθωση, ενώ η επιστροφή ενοικίου φοιτητικής κατοικίας μέσω ΑΑΔΕ μπορεί να φτάσει τα 800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.